ΖΩΔΙΑ

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει τέλεια για αυτά τα 3 ζώδια

Ο μήνας Ιούνιος, γενικά... ζόρισε σχεδόν όλα τα ζώδια, αλλά η τελευταία εβδομάδα του, θα είναι πολύ ευνοϊκή για τη ζωή 3 ζωδίων.

Καθώς οδεύουμε, προς τον Ιούλιο, που ειδικά για


ήδη από αυτή την εβδομάδα, κάποια ζώδια είναι ευνοημένα.


Σύμφωνα με το marieclaire.gr, τρία είναι τα ζώδια, τα οποία μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, θα δουν την τύχη να τους χαμογελά σε διάφορες πτυχές της ζωής τους.

Κριός: Νιώθεις περισσότερο δραστήρια και με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ 

Πέρασες μια μεγάλη και δύσκολη περίοδο εξερευνώντας τα συναισθήματά σου και πώς θα θεραπευτείς από παλιά τραύματα. Είσαι τόσο ανταγωνιστικό ζώδιο και αυτό το μεγάλο διάλειμμα αποχής από νίκες σε έφθειρε. Ευτυχώς, αυτό το διάστημα, εξαιτίας του ότι ο Άρης -ο κυβερνήτης σου- κινείται στον πρώτο οίκο σου που έχει να κάνει με τον εαυτό σου. Μετά από μια μεγάλη περίοδο αδράνειας και στέρησης νιώθεις επιτέλους ενεργοποιημένη ξανά. Βγες εκεί έξω και κάνει όλα όσα είχες ευχηθεί να έχεις τη δύναμη να κάνεις. Είσαι έτοιμη για όλα.

Δίδυμος: Επιτέλους αγαπάς τον εαυτό σου μετά από την αμφισβήτησή του

Υπερανέλυσες κάθε μικρό σου ελάττωμα; Αυτό είναι εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης στον 5ο οίκο που σου το έκανε δύσκολο να θυμηθείς όλα τα φανταστικά πράγματα που σε έκαναν γοητευτική. Ευτυχώς, έχεις μια δεύτερη ευκαιρία με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή φορά και το απολαμβάνεις. Ώρα να νιώσεις πόσο τυχερή είσαι που γεννήθηκες αυτή που είσαι. Γέμισε τον εαυτό σου με φροντίδα, αγάπη, πολυτέλεια και όλα όσα αξίζεις.

Καρκίνος: Είναι η ηλιακή επιστροφή και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει 

Είναι η ηλιακή σου επιστροφή που σημαίνει ότι ο ήλιος ταξίδεψε σε όλα τα ζώδια και κατέληξε στο ίδιο σημείο που που ήταν όταν γεννήθηκες. Τώρα είναι η ώρα να νιώσεις πιο δυνατή από ποτέ γιατί η κοσμική ενέργεια τριγύρω ταυτίζεται με την κοσμική ενέργεια που υπάρχει μέσα σου. Ξόδεψε χρόνο να σκεφτείς όλα όσα έμαθες τον χρόνο που πέρασε, να αναγνωρίσεις όλους τους τρόπους με τους οποίους άλλαξες και να τιμήσεις όλες τις βελτιώσεις που έκανες. Έχεις έναν ακόμα χρόνο μπροστά σου να αρχίσεις να σκέφτεσαι για όσα θες να πετύχεις μετά. Ο ουρανός είναι το όριό σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!