ΖΩΔΙΑ

O Ιούλιος ξεκινά προσφέροντας τύχη για όσους ανήκουν σε 3 ζώδια

Ο πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού οδεύει προς το τέλος του, και σημαίνει το τέλος ενός "αστρολογικά δύσκολου" μήνα, που σημαδεύτηκε από τις εκλείψεις και την ανάδρομη πορεία πλανητών. Ωστόσο ο Ιούλιος, που σύντομα ξεκινά, τουλάχιστον στις αρχές, θα προσφέρει απλόχερα τύχη σε τρία ζώδια.

Ο Ιούλιος ξεκινά με τον ήλιο στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ενισχύοντας τη διάθεση για αλλαγές, τάσεις αυτονομίας και ανεξαρτησίας, απελευθέρωση από «δεσμά», εκκεντρικότητα, προκλητικότητα, θετική ανατροπή σκηνικού και φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις για τα ζώδια του Παρορμητικού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως)και Σταθερού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) σταυρού, που έχουν γεννηθεί το 1° δεκαήμερο, αλλά ακολουθεί ένα πολύ τυχερό τετραήμερο, που θα ευνοήσει πολύ 3 ζώδια.

Οι μεγάλοι ευνοημένοι


Συγκεκριμένα, το τρίγωνο του Ήλιου στο Δία στις 5/7 μέχρι και το τρίγωνο του Ήλιου στον Ποσειδώνα στις 8/7 (δύο πολύ θετικές αστρολογικές όψεις) σηματοδοτούν μια πολύ τυχερή περίοδο για τρία ζώδια.


Για 4 μέρες (5,6,7 και 8 Ιουλίου 2020) θα δουν την τύχη να είναι με το μέρος τους οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου αυτών των ζωδίων

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!