ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 21 Ιουνίου 2020

Σήμερα έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, μεγάλη θα είναι η επίδραση στον τρόπο σκέψης, στις συμπεριφορές και στις αντιδράσεις. Κάποιοι θα αλλάξουν αποφάσεις ενδεχομένως να αντιληφθούν με ένα διαφορετικό τρόπο τις καταστάσεις και τα συμβάντα. 

 Δεν θα λείψουν οι τάσεις απομόνωσης, ίσως κάποιοι να νιώσουν την ανάγκη να μείνουν μόνοι με τον εαυτό τους για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν και να πάρουν αποφάσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις για να δεις ρεαλιστικά τις όποιες υποθέσεις σε ενδιαφέρουν, προσοχή σε απογοήτευση και κατήφεια που θα βαρύνουν το κλίμα.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου, καθώς φαίνεσαι προβληματισμένος για ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Ρέπεις μεταξύ κυκλοθυμίας και σκληρότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα δείξεις διάθεση για να γνωριστείς με νέα πρόσωπα καθώς πιθανότατα να απομονωθείς λόγω της διάθεσής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ήρθε η στιγμή για να αναθεωρήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, όμως θα πρέπει να πάρεις αποστάσεις για να σκεφτείς ψύχραιμα και όχι συναισθηματικά πως θέλεις να κινηθείς. Παράλληλα, νέες επαγγελματικές προστάσεις σε καλούν να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε πιέζουν έντονα, όμως μπορούν να σου δώσουν πολλά.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον και να αξιολογήσεις με ψυχραιμία θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου γιατί είναι πιθανό να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος επηρεάζοντας τις κοντινές σου σχέσεις. 

Αισθηματικά

Δεν έχεις διάθεση για συζητήσεις και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ταίρι σου. Καλό είναι να εξηγήσεις τι νιώθεις για να μην υπάρχουν προβλήματα και παρερμηνείες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον, η αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, καλά θα κάνεις όμως να δείξεις επιμονή και να σκεφτείς ρεαλιστικές λύσεις ώστε να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει. Η ωριμότητα και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε θετική κατεύθυνση. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να βρεις τα πατήματά σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να χτίσεις βήμα βήμα την προσωπική σου εξέλιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά

Οι αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου επηρεάζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για να χαρείτε τις στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να σε ιντριγκάρει για να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα προς το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς μπαίνουν εμπόδιο σε μελλοντικά σχέδια που έχεις. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου και να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες έτσι ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να υπάρχουν προβληματισμοί.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα σε οδηγεί σε μία νέα προσωπική αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς έρχεσαι σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν φόβοι και ανασφάλειες για αυτά που θέλεις να ακολουθήσεις, ο δυναμισμός θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις ότι σε προβληματίζει.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη σχέση σου γιατί ο υποκειμενισμός και η καχυποψία δημιουργούν σημαντικά ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, θα πρέπει να διαχειριστείς προσωπικές αμφιβολίες και φόβους για να ύπαρξη θετική εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικές προτάσεις για σημαντικές συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, είναι ανάγκη όμως να ξεφύγεις από τις έντονες ανασφάλειες που σε διακατέχουν και να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει στη σωστή απόφαση. Η καχυποψία μόνο εμπόδια θα θέσει σε επαγγελματικά σχέδια για αυτό προσπάθησε να την περιορίσεις.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν με δυναμικό τρόπο. Τα οποία ξεκαθαρίσματα προκύψουν θα λειτουργήσουν θετικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να προβληματίσουν τη σχέση σου. Προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις για να προχωρήσεις με το ταίρι σου σε γερές βάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και διεκδικούν να είναι και πάλι στη ζωή σου με σταθερότητα και λογική προσέγγιση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλές μπορεί να είναι οι εκκρεμότητες που πιθανά σε προβληματίζουν επαγγελματικά και θέλεις να τακτοποιήσεις. Πάρε αποστάσεις καθώς οι ευαισθησίες σου δεν σε αφήνουν να επικεντρωθείς με ρεαλιστικούς όρους στα επόμενα βήματά σου. Μόνο με λογική και ωριμότητα μπορείς να κλείσεις ότι σε επιβαρύνει ψυχολογικά στην επαγγελματική σου ζωή

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις φιλικές σου σχέσεις και να ξεκαθαρίσεις με πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Ήρθε η ώρα να κατασταλάξεις με ποιους θα προχωρήσεις και ποιοι θα φύγουν από τη ζωή σου. 

Αισθηματικά

Ξεκαθαρίζεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου καθώς επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου αυτή που δεν είναι εφικτή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα δημιουργήσει σταθερό πλαίσιο σε καθημερινό επίπεδο με την παρουσία του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προβλήματα και εμπόδια μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο που σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τον τρόπο που κινείσαι και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να πάρεις αποστάσεις για να δεις όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται ποια πρόσωπα μπορούν να σε βοηθήσουν και ποια όχι.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στη δημόσια εικόνα σου και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να νιώσεις ικανοποίηση. Προσοχή γιατί το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα βήματά σου, είναι σημαντικό να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς είναι απαραίτητο να εμπλακείς από επαγγελματικά ζητήματα και να προσέξεις τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου καθώς θα σε ωθήσει να αναγνωρίσεις τι πραγματικά θέλεις την αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νέες προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να προκύψουν που θα σε βάλουν σε μία διαδικασία αξιολόγησης των πραγματικών σου δυνατοτήτων. Μην διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που μπορεί να σε οδηγήσει σε μία επαγγελματική πορεία που σε καλύπτει.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να αναγνωρίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου δυνατότητες σε πραγματικό επίπεδο και να προχωρήσεις σε πιθανές επιλογές που μπορεί να σε φέρουν μακριά από οικογενειακά πρόσωπα και δικούς σου ανθρώπους. 

Αισθηματικά

Επιδιώκεις να οριοθετηθείς απέναντι στο ταίρι σου και να εξηγήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε με σταθερά βήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις νοοτροπίες και νόρμες που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία κυριαρχεί και προσπαθείς να προχωρήσεις επαγγελματικά με αισιοδοξία και ρεαλισμό. Εμπόδια μπορεί να προκύψουν που θα σε απογοητεύσουν, ιδιαίτερα σε προτάσεις που έρχονται από το εξωτερικό. Προσπάθησε να ανταποκριθείς στις προκλήσεις με θετική προσέγγιση και σκληρή δουλειά. 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Η ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις και να αφήσεις πίσω σου απωθημένα που σε βουλιάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να σε οδηγήσει μακριά από το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε αναστατώσει έντονα, οι φόβοι σου όμως μπορεί να κυριαρχήσουν και να προτιμήσεις την απόσταση. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξεκαθαρίσματα είναι πιθανόν να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες και να μην απογοητευτείς από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν. Η έντονη διαίσθηση και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αξιολογείς τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου με αυστηρό τρόπο. Προσοχή γιατί το πείσμα που μπορεί να εκδηλώσεις προέρχεται από έλλειμμα αυτοπεποίθησης που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Αισθηματικά

Η αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα και απομάκρυνση από το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση, προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο, μην επιτρέψεις στους φόβους σου να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις βήματα σε σχέση νέες συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν θα πρέπει όμως να απογοητευτείς ή να είσαι απαισιόδοξος με την πορεία τους καθώς απαιτείται από σένα σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό που θα απογειώσει την καριέρα σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει μία νέα περίοδος σε ότι αφορά την καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργεί πιεστικά και να σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Γεγονός είναι ότι θα δείξεις ξεκάθαρα τα όριά σου στα πρόσωπα που εμπλέκονται καθημερινά.

Αισθηματικά

Οι εμμονές και η καθημερινότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση λόγω της ρουτίνας και της κούρασης που την επηρεάζουν άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αναλαμβάνεις ευθύνες στη δουλειά και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες για εσένα. Νέες προτάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα είναι άκρως δελεαστικές. Φρόντισε να μην διστάσεις μπροστά σε πιθανά εμπόδια και να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να δείξεις αυτά που μπορείς να καταφέρεις στον εργασιακό περίγυρο. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου σε προσωπικό επίπεδο, τα παιδιά, σε δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε προβληματίσουν και να εκτονωθούν με απότομο τρόπο στο περιβάλλον σου, προσοχή καθώς δεν αποκλείεται η ένταση να δημιουργήσει αποστάσεις.

Αισθηματικά

Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή μακριά από προβλήματα που εκκρεμούν και επηρεάζουν τη σχέση σου, όμως η ψυχολογία και οι φόβοι σου είναι έντονη και μπορεί να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, μην εγκλωβίζεσαι σε αναμνήσεις και πληγές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν και να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Πρακτική σκέψη και δημιουργικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από πιθανές δυσκολίες και να βρεις με κατάλληλη διέξοδο για να δώσεις λύσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!