ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2020

Τετράγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα: Λανθασμένη διαίσθηση, κίνδυνος παρεξηγήσεων και διαστρεβλώσεων.

Ο Ήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους, θα υπάρξει η δυνατότητα για επαγγελματικά ανοίγματα κυρίως σε τομείς που επικεντρώνονται στην επικοινωνία, στο μάρκετινγκ και στις δημόσιες σχέσεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σύναψη καινούργιων συνεργασιών, θα υπάρξει η ευκαιρία να ανανεωθούν οι επαγγελματικές σχέσεις και επαφές.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε αποπροσανατολίζει. Δεν αποκλείεται να έχεις υψηλές προσδοκίες για πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς τα λεγόμενα και οι υποσχέσεις δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση και αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται άκρως επικοινωνιακή όμως δεν έχεις ευθυκρισία για να διακρίνεις πιθανά χαρακτηριστικά που δεν θα σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι σημαντικό να μην προβείς σε σημαντικές συμφωνίες ή συναλλαγές που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σου δώσουν λανθασμένη εικόνα της οποίας κατάσταση σε ενδιαφέρει, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εγείρει ανασφάλειες και αμφιβολίες που δεν σε αφήνουν να σκεφτείς ξεκάθαρα και θολώνουν το μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε περίπλοκες σκέψεις να κυριαρχήσουν επηρεάζοντας σημαντικά τη διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που έρχεται στην επιφάνεια μπορεί να μην σου επιτρέπει να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου γιατί είναι πιθανό να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει και να απογειώσει το πάθος, προσοχή καθώς αργότερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να αποφύγεις να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σήμερα καθώς δεν έχεις αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Παράλληλα, προσπάθησε να περιορίσεις έξοδα και σπατάλες γιατί θα είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σου δημιουργήσει λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό και τις δυνατότητές σου. Προσοχή σε απογοητεύσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος που μπορεί να σου στοιχίσουν καθώς θα πληγώσουν τον εγωισμό σου.

Αισθηματικά

Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις πρωταγωνιστούν και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου, συγκράτησε τα λόγια σου γιατί οι υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις το ταίρι σου δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει τη σκέψη και τη φαντασία, όμως γρήγορα θα καταλάβεις ότι δεν είναι η κατάλληλη για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να μην προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς πιθανότατα να μην μπορείς να διακρίνεις λεπτομέρειες ή να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σου αποκρύψουν σημαντικά ζητήματα. Άφησε την ημέρα να περάσει για να μην κάνεις λάθος επιλογές.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τον συναισθηματισμό, τη μελαγχολία, πιθανές ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Επικέντρωσε την προσοχή σου στην τέχνη και την δημιουργία που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά σε ποιο πλαίσιο κινείται η σχέση σου και πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα θα την επηρεάσουν έντονα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε νέες γνωριμίες καθώς το μυαλό ταξιδεύει και η εσωστρέφεια κυριαρχεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις ή αγγαρείες που πρέπει να διεκπεραιώσεις καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικά λάθη. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις καταλυτικές αποφάσεις καθώς πιθανότατα να μην είναι οι ενδεδειγμένες.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να μην περιμένεις περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα απογοητευτείς.

Αισθηματικά

Χάνεις το μέτρο και η ανάγκη ανεξαρτησίας διογκώνεται μέσα σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου δίνοντας λάθος μηνύματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε εντυπωσιάσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν υπάρχει η ευθυκρισία που είναι απαραίτητη σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή κινήσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις να κάνεις βήματα που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι είναι λανθασμένα. Προσοχή γιατί πρόσωπα που εμπιστεύεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε απογοητεύσουν.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε υψηλές προσδοκίες σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Πρόσεξε γιατί οι επιλογές σου θα είναι λανθασμένες και τελικά θα απογοητευτείς πιθανότατα με τον εαυτό σου. 

Αισθηματικά

Επαγγελματικά προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να μην εκτονωθεί σε αυτό δημιουργώντας επιπλέον ζητήματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, όμως μπορεί να μην είναι ειλικρινές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές δεν είναι ρεαλιστικές για αυτό είναι προτιμότερο σήμερα να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να σε υπονομεύουν, περιόρισε την επιστημοσύνη που δείχνεις για να μην πληγωθείς.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σου στοιχίσουν. Προσοχή σε υπερβολές καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μετρό στη διασκέδαση και να εκτεθείς.

Αισθηματικά

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την παρέα του και την θετική ατμόσφαιρα μεταξύ σας χωρίς απαιτήσεις και όνειρα που μπορεί να μην έχουν ρεαλιστική βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο, είναι σημαντικό να αφήσεις τον χρόνο να περάσει για να δεις τι πραγματικά θέλει από εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επαγγελματικές επαφές που μπορεί να έχεις σήμερα δεν αποκλείεται να υπόσχονται πολλά. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου είναι πιθανό να μη σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ότι κάποια από αυτά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Προσοχή σε αυτούς που θέλοντας να σε πείσουν μπορούν να σου υποσχεθούν πράγματα που δεν θα είναι αληθινά.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει ανασφάλειες και απωθημένα με υπερβολικό τρόπο. Προσπάθησε να περιορίσεις την υπέρμετρη καχυποψία που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ακραίες συμπεριφορές απογοητεύοντας τους γύρω σου. 

Αισθηματικά

Η ζήλια και οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε σκηνές και κόντρες που θα επηρεάσουν αρνητικά το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα, μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε συνεργασίες οικονομικής φύσεως ή επιχειρηματικές δράσεις καθώς πιθανότατα τα πρόσωπα που εμπλέκονται να έχουν βλέψεις που δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς. Η διαίσθησή σου θα σε εμποδίσει σε όποια κίνηση, καλά θα κάνεις να την ακούσεις. 

  

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Χάνοντας την πραγματική αίσθηση μπορεί να περιμένεις πράγματα που δεν θα έρθουν ποτέ, κάτι που θα σε πληγώσει.

Αισθηματικά

Οι υπερβολικές προσδοκίες από το ταίρι σου δεν έχουν ρεαλιστικό χαρακτήρα. Φρόντισε να περιορίσεις τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό που σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει, όμως είναι σημαντικό να δώσεις χρόνο για να δεις αν έχει ειλικρινείς προθέσεις για εσένα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και να κάνεις λάθη. Ωραιοποιώντας τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν σε βοηθά να κάνεις τα σωστά βήματα στην επαγγελματική σου ζωή.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε αποπροσανατολίσει στην καθημερινότητα, δημιουργώντας πρόβλημα στον προγραμματισμό και στην πορεία των υποθέσεων σου. Περιόρισε τον εκνευρισμό και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι πρέπει να διαχειριστείς.

Αισθηματικά

Ένταση, άγχος και γκρίνια μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να προκληθούν σφοδροί καυγάδες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η κούραση και ο εκνευρισμός της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές και φλερτ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αποπροσανατολίζεσαι με ευκολία στη δουλειά και αυτό μπορεί να έχει κόστος καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές και αποφάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε ότι έχεις αναλάβει και αφουγκράσου αν χρειαστεί την διαίσθηση σου που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τους μπελάδες.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες οδηγεί σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα ασχολούμενος με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα.

Αισθηματικά

Οι ευαισθησίες απογειώνονται και δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ότι δεν είναι ρεαλιστικές και επίτευξη μέσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει, καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς το μυαλό τρέχει. Θέλεις να περάσεις όμορφα και αυτό δεν σου επιτρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Προσπάθησε να είσαι επικεντρωμένος καθώς τα λάθη είναι πιθανά και οι κόντρες που θα προκύψουν θα σε ενοχλήσουν. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς οικογενειακά ζητήματα με ρεαλιστικό τρόπο. Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία ενισχύουν την εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν έντονα.

Αισθηματικά

Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι προτιμότερο για εσένα να αφουγκραστείς την ψυχή σου καθώς δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και την αγάπη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λάθη μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα ή υποθέσεις ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να κερδίσουν εις βάρος σου. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και συμφωνίες που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν σε συμφέρουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!