GOSSIP

H Chrissy Teigen αφαίρεσε τη σιλικόνη από το στήθος της [εικόνες]

Η 34χρονη παρουσιάστρια και πρώην top model Chrissy Teigen, που είναι σύζυγος του πασίγνωστου μουσικού και τραγουδιστή John Legend, πρόσφατα έκανε επέμβαση για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα σιλικόνης από το στήθος της και τώρα λαμβάνει... περίεργα δώρα!

Η διάσημη Αμερικανίδα, είχε η ίδια αποκαλύψει πριν λίγες μέρες, μέσω social media, πως σκόπευε να "μικρύνει" το στήθος της, γράφοντας στη λεζάντα μιας τόπλες πόζας της:  «Σας το λέω λοιπόν από εδώ: Θα βγάλω τα εμφυτεύματα στήθους μου. Μου φέρθηκαν πολύ καλά για πολλά χρόνια αλλά πλέον τα βαρέθηκα. Θέλω να μπορώ να κλείνω το φερμουάρ σε ένα φόρεμα στο μέγεθός μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα με απόλυτη άνεση!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 26, 2020 at 3:55pm PDT


Και τελικά το είπε και το έκανε και μάλιστα, λίγο πριν την επέμβαση έλαβε και ένα γράμμα, από την κορούλα της Luna (έχει αποκτήσει και ένα γιο) που της έγραφε: "Να διασκεδάσεις μαμά αφαιρώντας τα στήθη σου. Με αγάπη Luna". Και η ίδια η Chrissy έγραψε στα social media, πως ενώ είναι πολύ πρησμένη και πονά μετά την επέμβαση, αυτό το γράμμα της έφτιαξε τη διάθεση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jun 11, 2020 at 11:42am PDT


Όμως αυτό δεν είναι το μόνο... δωράκι, που έλαβε η Chrissy, αφού φίλοι και φαν της, τις τελευταίες μέρες της στέλνουν... μακάβριες τούρτες για να πουν "αντίο" στο άλλοτε πλούσιο στήθος της!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!