ΖΩΔΙΑ

Γιατί οι αστρολόγοι εκτιμούν πως μέχρι το 2024 η ζωή μας θα αλλάξει ριζικά

Σίγουρα κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τις τεράστιες αλλαγές που έφερε και συνεχίζει να φέρνει η πανδημία του κορωνοϊού στην ανθρώπινη ζωή, αλλά οι αστρολόγοι, θεωρούν πως η θέση ενός πλανήτη είχε σημάνει την έλευση ριζικών κοινωνικών αλλαγών και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το 2024.

Ο λόγος για τον πλανήτη Πλούτωνα, που από το 2008 και μέχρι το 2024, δηλαδή για 16 χρόνια βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτή η θέση του, σύμφωνα με τους αστρολόγους, μεταμορφώνει τον τρόπο που βλέπουμε τη δουλειά, την καριέρα, την εξουσία, αλλάζει ριζικά πολλούς από τους σημαντικότερους στόχους και τις προτεραιότητες μας. 


Σύμφωνα με την αστρολογια ο Πλουτωνας είναι ο πλανήτης της δύναμης, των αναταραχών, του φανατισμού, των μοιραίων γεγονότων και των επίπονων και ριζικών αλλαγών αλλά και απωλειών στη ζωή. Σε ένα τόσο δυναμικό ζωδιο όπως είναι ο Αιγοκερως, όπως μας δείχνει η αστρολογια θα προκαλέσει μεγάλες ανακατατάξεις σε όλα τα πεδία εξουσίας, μια αύξηση της απολυταρχίας, του πατριωτισμού ή και του φασισμού παγκοσμίως, καθώς και τον απόλυτο έλεγχο των μεγάλων εταιριών, μαγαζιών, χωρών, έναντι των μικρών. Η αστρολογία μας δείχνει πως το διάστημα αυτό είναι σίγουρο πως σε κάποιο τομέα κανείς δεν θα είναι πλέον ο ίδιος. Θα αναγκαστούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για θέματα επαγγελματικά, να αναθεωρήσουμε αποφάσεις και κινήσεις που φαίνεται πως δεν μας ταιριάζουν πια, και να βρούμε το κουράγιο να πετάξουμε από τη ζωή μας ότι δεν μας ταιριάζει και μας καταπιέζει, ακόμα κι αν αυτό ασκεί τεράστια εξουσία επάνω μας.

Η σχετική ανάρτης της Άσης Μπίλιου
Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου, πρόσφατα ανέβασε στα social media, ένα παλαιότερο άρθρο της, που είχε γραφτεί το 2016 και μιλούσε ακριβώς για τις αλλαγές που φέρνει αυτή η θέση του Πλούτωνα και τα λόγια της μοιάζουν προφητικά μετά τα όσα ζούμε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.


«Ο Πλούτωνας έχει ήδη εγκατασταθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι το 2024, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τον πλανήτη. Μια εποχή που η ζωή μας θα καταγράφεται περισσότερο σε κάμερες «πάντα για λόγους ασφαλείας» και που η παρακολούθηση και η αστυνόμευση θα είναι πιο έντονη από ποτέ, ίσως γιατί και οι τρομοκρατικές ενέργειες, ο κίνδυνος και οι ανασφάλειες θα έχουν ιδιαίτερη έξαρση. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω συμπίπτει με την Αμερικάνικη επανάσταση καθώς ήταν στο ίδιο ζώδιο τότε που ξεκίνησε η Αμερικανική αυτοκρατορία. Λένε πως κάθε αυτοκρατορία ζει περίπου έναν κύκλο Πλούτωνα. Με αυτή την έννοια η Αμερική μέσα στα επόμενα χρόνια μάλλον φαίνεται να αρχίσει να χάνει την δύναμη και την ισχύ της. Άλλωστε οικονομικά ήδη υπάρχει μια στροφή από τον δυτικό κόσμο στην ανατολή με ιδιαίτερη δύναμη πια την Ασία. Οι κυβερνήσεις, οι μεγάλες εταιρείες που στην πραγματικότητα κυβερνούν τον πλανήτη θα περάσουν ένα στάδιο μετάλλαξης μέχρι το 2024 που ο Πλούτωνας θα μπει στον Υδροχόο. Ο πληθυσμός της γης επίσης που έχει ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια είναι πιθανόν με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να συρρικνωθεί!» γράφει η Άση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!