ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 16 Ιουνίου 2020

Εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο: Έμφαση σε οικονομικά ζητήματα, επιθυμία για αγορές.

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό, δυναμισμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά. Οι ενέργειες θα είναι απελευθερωμένες, δεν θα λείψουν οι προσεγγίσεις και οι διεκδικήσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι μία δύσκολη όψη, ίσως να φέρει προβληματισμούς και εσωτερική σύγχυση, προσοχή στις αρνητικές σκέψεις και στις απογοητεύσεις. Ίσως να υπάρξουν ρήξεις και αντιπαραθέσεις, οι ηγετικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να εξουσιάσουν.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή σου σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο τονίζει πιθανές ευθύνες που έχεις αναλάβει και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί η κατήφεια κάνει έντονη την παρουσία της.  

Αισθηματικά

Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα από ποτέ και δίνουν ώθηση για να βιώσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Απόλαυσε το πάθος και το έντονο ρομαντικό στοιχείο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα νιώσεις ασφαλής και σίγουρος μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οικονομικά θέματα σε απασχολούν έντονα και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου μετά το μεσημέρι. Θα καταφέρεις όμως να ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις και απαισιοδοξία και θα σκεφτείς με μεθοδικότητα πως μπορείς να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να αφοσιωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες. Το τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να σε οδηγήσει σε απόλυτες και αυστηρές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και την κατήφεια.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και ανάγκες στο ταίρι σου. Καλά θα κάνεις βέβαια δώσεις χώρο για να ακούσεις και τις δικές του απόψεις ώστε να επικρατήσει η αρμονία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις έντονα την ανάγκη να συναναστραφείς με νέα πρόσωπα. Το φλερτ παίζει καθοριστικό ρόλο και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευθύνες είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σου προκαλέσουν άγχος μετά το μεσημέρι. Προσπάθησε να μην προκαλέσεις εντάσεις με την απολυτότητα που μπορείς να δείξεις καθώς θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου και τις φιλοδοξίες που έχεις.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και έρχονται στην επιφάνεια μνήμες και πληγές που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί έντονα την ανάγκη της απομόνωσης. Δείξε προσοχή στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον καθώς μπορεί να επηρεαστείς έντονα. 

Αισθηματικά

Η ανάγκη να απομονωθείς με το ταίρι σου κυριαρχεί, μπορείς να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό που θα απογειώσει την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς διεκδικούν να μπουν έντονα και πάλι στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εργασιακές υποχρεώσεις καθώς δεν είναι εύκολο να αποδώσεις τα μέγιστα. Είναι σημαντικό να είσαι συγκεντρωμένος για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τις όποιες απογοητεύσεις μπορεί να προκύψουν. Το άγχος και η απαισιοδοξία δεν θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει στο φως ανασφάλειες και αμφιβολίες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί η ψυχρότητα μπορεί να κυριαρχήσει.

Αισθηματικά

Νιώθεις την ανάγκη να έχεις προσωπικό χρόνο και χώρο και αυτό θα απασχολήσει τη σχέση σου. Προσπάθησε να εξηγήσεις αυτό που νιώθεις στο ταίρι σου χωρίς να υπάρξουν προβλήματα που θα σας απομακρύνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον για να σε βοηθήσει να αλλάξεις νοοτροπία στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να υπάρξει με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς νιώθεις ότι μπορεί να σε υπονομεύουν. Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανούς φόβους που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου και σε οδηγούν σε κυριαρχικές συμπεριφορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά σχέδια και κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να απασχολούν μεγάλο μέρος της ημέρας. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το μεσημέρι καθώς μπορεί να γίνεις αυστηρός με το ταίρι σου και να προκληθούν κόντρες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μην απομακρύνεσαι από νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο λόγω των έντονων φόβων σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν και να ξεπεράσεις γρήγορα την απαισιοδοξία που μετά το μεσημέρι μπορεί να σε ταλαιπωρήσει για λίγο.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από του ευρύτερο περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει στο φως εμμονές και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει έντονα. 

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου και να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης και ξενοιασιάς μαζί του. Η αγάπη είναι περιπέτεια, αυτό είναι το σύνθημά σου για σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι πιεστική και οι απαιτήσεις πολλές. Μην χάσεις την αισιοδοξία σου παρ’ όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίσεις καθώς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις με μεγαλύτερη ευκολία από δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να διαχειριστείς.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Αισθηματικά

Είναι καθοριστικό να αφήσεις ότι σε προβληματίζει στην άκρη και να αφιερωθείς με πάθος στο ταίρι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος/ δύσκολα θα επιτρέχεις να εισβάλει νέο πρόσωπο στη ζωή σου αφού οι φόβοι μπορεί να σε κυριεύσουν και να θολώσουν την σκέψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς ψύχραιμα τις όποιες δυσκολίες και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε προφυλάξει από πιθανές παγίδες.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν πιθανά διαταραχθεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και εσωστρέφεια μετά το μεσημέρι, έχεις την ευκαιρία να ανακάμψεις αν δείξεις αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στους γύρω σου. 

Αισθηματικά

Νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου απολαμβάνοντας στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να προκαλέσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κοινωνικότητα και το φλερτ πρωταγωνιστούν και λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σου που θα σε απογοητεύσουν ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη θα σου στοιχίσουν, όμως μπορείς να επανέλθεις γρήγορα και μαχητικά αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε πληγώνει. Προσοχή γιατί οι ισορροπίες μπορεί να είναι εύθραυστες.

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και ασχολείσαι κυρίως με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε πιέζουν. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να σε κάνει αυστηρό και απόλυτο με τους γύρω σου. Η συναισθηματική πίεση είναι έντονη.

Αισθηματικά

Μην επιμένεις σε λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να επηρεάζουν δυσάρεστα τη σχέση σου και να προκαλούν γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή αφού η ψυχολογική και σωματική κούραση σε οδηγεί να απομονωθείς στον χώρο σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να νιώσεις ότι δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα γιατί γρήγορα θα μπορέσεις να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Θέλεις να διασκεδάσεις, να χαρείς, να νιώσεις ξένοιαστος. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να εγείρει ανασφάλειες που θα προβληματίσουν τις σχέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις στιγμές πάθους και έντονων συναισθημάτων με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα που ενδιαφέρονται να μπουν στη ζωή σου και να δείξουν αυτά που νιώθουν για εσένα με έντονο τρόπο. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανά οικονομικά προβλήματα ή εμπόδια που έρχονται στο προσκήνιο σε περιορίζουν και μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου μετά το μεσημέρι. Επαγγελματικά, με σκληρή δουλειά μπορείς να κυριαρχήσεις, μην απογοητεύεσαι και αντιμετώπισε με σθένος τις προκλήσεις που έρχονται στον δρόμο σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή καθώς η αυστηρότητα και η απολυτότητά σου δεν θα βοηθήσουν στο να υπάρξουν λύσεις.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να απογειώσουν τη σχέση σου, αρκεί να μην επιτρέψεις σε σκληρά στοιχεία του εαυτού σου να επηρεάσουν αρνητικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την ανάγκη περισσότερο να αναθεωρήσεις κάποιες συμπεριφορές και αυτό δεν αφήνει περιθώριο για φλερτ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η έντονη κυκλοθυμία και η απολυτότητα που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσουν αρνητική την επαγγελματική σου ζωή. Οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν θα οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις και να ψυχρανθείς από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Απέφυγε τις εντάσεις. 

 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο πληγές και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα την ατμόσφαιρα στις συγκεκριμένες σχέσεις της ζωής σου.

Αισθηματικά

Αφιέρωσε χρόνο να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις ότι μπορεί να σε απασχολεί με το ταίρι σου. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά και θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο πρωταγωνιστεί σε παρέες που θα βρεθείς και θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών που θα επιδιώξουν να σε κατακτήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να προχωρήσεις σε συμφωνίες και επαγγελματικά σχέδια που έχεις παραμερίζοντας εμπόδια και απωθημένα που ρίχνουν την ψυχολογία σου ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Θετικό είναι το γεγονός ότι με ταχύτητα μπορείς να ορθοποδήσεις και να προχωρήσεις μπροστά με δυναμισμό και μαχητικότητα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!