GOSSIP

Νέες δηλώσεις έκανε ο πρώην της Νόβα : «Δεν υπάρχει σεβασμός» [βίντεο]

Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου έχουν αρχίσει να επιδίδονται σε ένα... πόλεμο δηλώσεων, μετά την αποκάλυψη πως χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης και ενώ ετοίμαζαν το γάμο τους.

Την επιβεβαίωση της είδησης του χωρισμού την έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου με δηλώσεις του στην tv, ενώ είχαν προηγηθεί δηλώσεις της Τζούλιας, πως ο γάμος της αναβλήθηκε.


Τελικά το ζευγάρι χώρισε και η Τζούλια, πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή της, είπε τους λόγους που την οδήγησαν στο χωρισμό και παράλληλα... διέψευσε πως είχε δεχτεί πρόταση γάμου, (μολονότι η ίδια είχε πει πριν λίγες μέρες πως είχε διαλέξει μέχρι και νυφικό) λέγοντας: «Εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».


Και τώρα ο πρώην σύντροφός της Γιάννης Μάρκου έκανε νέες δηλώσεις και μιλά για "δεύτερη ευκαιρία" που δόθηκε στη Τζούλια, αλλά δεν τη πήρε και την κατηγορεί πως δεν τον σέβεται.


Μιλώντας μπροστά στις κάμερες, είπε σε δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για το χωρισμό του: «Αυτά συμβαίνουν, είναι μέσα στη ζωή. Δεν είμαι εγώ η αιτία πάντως. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Η Τζούλια ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν κάνω εγώ» και πρόσθεσε «Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί νομίζω ότι είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Είναι λογικό να έχω στεναχωρηθεί».

«Όταν κόβεται το σχοινί είναι δύσκολο να το κολλήσεις, πρέπει να το δέσεις κι εγώ δεν θέλω να δέσω κάτι. Δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στην Τζούλια, αλλά δεν την πήρε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία. Ποια ήταν η αιτία δεν ξέρω ούτε κι εγώ, δεν μπορώ να καταλάβω», είπε ο Γιάννης Μάρκου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!