GOSSIP

O πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα εξηγεί γιατί διέλυσε το δεσμό τους

Χθες κυκλοφόρησε η είδηση πως λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στο πλευρό του επί 12 ετών συντρόφου της Γιάννη Μάρκου, η Τζούλια Νόβα χώρισε και τελικά ο ίδιος ο σύντροφός της επιβεβαίωσε την είδηση.

Δημοσίευμα χθες, αποκάλυψε πως η όμορφη Τζούλια, μολονότι είχε αρχικά αναβάλει, λόγω κορωνοϊού, τις προετοιμασίες του γάμου της, που είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, τελικά χώρισε και πλέον ζει με τη μητέρα της.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε σήμερα και ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και αποκαλύπτοντας κάποιους λόγους του ξαφνικού χωρισμού τους.

«Ναι είναι αλήθεια αυτό που διαβάσατε στο διαδίκτυο. Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορονοϊού, έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμη μια φορά δε θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου, που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα exteme.

Επειδή λοιπόν εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω επειδή δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάρκου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!