ΖΩΔΙΑ

Η Έκλειψη Ηλίου της ερχόμενης Κυριακής θα επηρεάσει πολύ 8 ζώδια

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του 2020 θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 21 Ιουνίου 2020 και συμπίπτει με το Θερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή τη μεγαλύτερη ημέρα του έτους, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο υψηλότερο σημείου του Ουράνιου θόλου, ενώ παράλληλα έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα!

Στο astrokouskous.oroskopos.gr διαβάσαμε ποιοι επηρεάζονται από την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο.

Η επιρροή αυτής της Έκλειψης είναι πιο αισθητή στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που γεννήθηκαν στις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους ή όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα, ή προσωπικό πλανήτη από 0-4 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Επιρροή όμως δέχονται και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 3ου δεκαημέρου πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες ή μεσουράνημα κοντά στην 27-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πιο συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες: Κριοί 21 -23 Μαρτίου, Καρκίνοι 21-23 Ιουνίου, Ζυγοί 23-25 Σεπτεμβρίου, Αιγόκεροι 22-24 Δεκεμβρίου αλλά και οι Δίδυμοι 19-20 Ιουνίου, Παρθένοι 20-22 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 19-21 Δεκεμβρίου, Ιχθύες 18-20 Μαρτίου

Κριός

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με εξελίξεις και γεγονότα που αφορούν κατά κύριο λόγο τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν, τις μνήμες, τις ρίζες σας, αποτελούν τώρα ένα αγκάθι που πονάει όπου καλείστε να το αφαιρέσετε, δηλαδή χρειάζεται να βρείτε κάποιες λύσεις. Βρίσκεστε και εσείς στο δίλημμα επιλογών που αφορούν τους παραπάνω τομείς ενώ οι συνθήκες σας αναγκάζουν να κάνετε το πρέπον, το σωστό, αφήνοντας πίσω σας τα εγωιστικά κίνητρα και αποδεχόμενοι την ροή γεγονότων που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Ταύρος

Διανύετε μία περιοριστική, πιεστική περίοδο όπου είναι απαραίτητο να αναλάβετε τις ευθύνες σας για ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο. Νιώθετε ότι οι καταστάσεις σας πιέζουν ασφυκτικά, ενώ με την Ηλιακή Έκλειψη, υπάρχουν ειδήσεις, συζητήσεις, νέα που αποτελούν και αυτά με την πλευρά τους έναν ασφυκτικό κλοιό. Είναι σκόπιμο αυτό το διάστημα να προσέξετε περισσότερο στις μετακινήσεις σας, στις επικοινωνίες σας, στις συμφωνίες σας, στη σχέση σας με τα αδέρφια. Κάποια λόγια ή συζητήσεις θα σας πικράνουν, ενώ οι συνειδητοποιήσεις που κάνετε ετούτη την περίοδο είναι σημαντικές και σας οδηγούν σε σκληρές αποφάσεις που αποφεύγατε εδώ και καιρό να πάρετε.

Δίδυμοι

Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας αλλά και της δοκιμασίας τόσο για ζητήματα οικονομικά, όσο και για πολύ προσωπικές συναισθηματικές υποθέσεις. Κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και συνειδητοποιείτε τι είχατε, τι χάσατε, τι σας ανήκει αλλά και τι είναι αυτό που επιθυμείτε να είναι δικό σας. Η διαδικασία αυτή ωστόσο δεν είναι εύκολη και ίσως μέσα σε αυτή την επανατοποθέτηση που κάνετε να αισθάνεστε ανεπαρκείς! Περιφρουρήστε ότι είναι δικό σας, ή έχετε αποκτήσει με πολύ κόπο. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές, προστατέψτε και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 19-20 Ιουνίου βρίσκεστε στο κλείσιμο προσωπικών κύκλων, ενώ αρκετοί από εσάς βιώνετε τον χωρισμό, την ρήξη, την διάσπαση από μία σταθερή σχέση ή συνεργασία.

Καρκίνος

Η φετινή περίοδος των γενεθλίων σας εγκαινιάζεται με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας, έτσι λοιπόν βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής που καλείστε να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας. Είστε δεμένοι με το χτες, με τις μνήμες σας, με αυτά που έχετε ζήσει αλλά και με όλα όσα αγαπάτε και κρατάτε πιστά και σταθερά μέσα στην ψυχή σας. Τα γεγονότα ωστόσο διαταράσσουν αυτό το διάστημα τις ισορροπίες σας και σας προκαλούν μία έντονη νευρικότητα γιατί αισθάνεστε “απειλή” από τα δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω σας. Καλείστε να κλείσετε κύκλους, έστω και αν αυτό δεν σας αρέσει ή σας πονά, προκειμένου να βάλετε τη ζωή σας προς μία νέα κατεύθυνση.

Λέων

Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, έτσι λοιπόν το φαινομενο της Ηλιακής Έκλειψης σας επηρεάζει άμεσα και σας κάνει αυτό το διάστημα να χάνετε λίγο από την ενέργεια, την λάμψη, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Το συγκεκριμένο φαινόμενο σας επηρεάζει άμεσα σε ψυχολογικό υπόβαθρο, γιατί είστε οι πρώτοι που συνειδητοποιείτε ότι κάποιες καταστάσεις έχουν τελματώσει, έχουν κλείσει και έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε, να κλειστείτε στο καβούκι σας, να κάνετε τον απολογισμό σας και να πάρετε το χρόνο σας προκειμένου στην συνέχεια να βάλετε τη ζωή σας σε μία νέα ρότα. Οι αποκαλύψεις της περιόδου είναι σημαντικές και σας φθείρουν ψυχολογικά. Το παρασκήνιο, το κουτσομπολιό, η μυστικότητα είναι και αυτά στοιχεία έκδηλα τα οποία και τα αναγνωρίζετε και απογητεύεστε. Προβλήματα οικείων προσώπων, σας πιέζουν και αυτά σημαντικά και σας καλούν να υποστηρίξετε ή και να βοηθήσετε.

Παρθένος

Πιο έντονη επιρροή από την Ηλιακή Έκλειψη βιώνετε εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 20-22 Σεπτεμβρίου όπου βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής που καλείστε να διαχειριστείτε κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις, που είναι άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι, την οικογένεια και με τις σταθερές σας βάσεις. Εσείς βρίσκεστε αντιμέτωποι λοιπόν με προβλήματα τα οποία και σας ωθούν σε σημαντικές αλλαγές. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο ωστόσο, η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου ξυπνά μνήμες επιθυμιών και όνειρων που μείνανε στη μέση, όπου καλείστε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα. Απογοητεύεστε από κοινωνικούς κύκλους, συλλογικά περιβάλλοντα ή ακόμα και από μία φιλία που ήταν για εσάς σημαντική. Ίσως αρκετοί συνειδητοποιείται τώρα ότι δεν φερθήκατε ή δεν σας φέρθηκαν σωστά και αυτό να σας θλίβει!

Ζυγός

Ισχυρή είναι η επιρροή που δέχεστε από την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία και σας επηρεάζει σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το γάμο, τον σύζηγο, τον πατέρα ή σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τους στόχους που έχετε για το μέλλον και την προοπτική σας. Διαταράσσονται οι βάσεις σας, βρίσκεστε αντιμέτωποι με γεγονότα και εξελίξεις που σας προκαλούν εκνευρισμό ή και που φέρνουν διάσπαση ή και ρήξη. Η πολυπόθητη για εσάς ισορροπία και αρμονία χάνεται, ενώ έστω και αν σας είναι από την φύση σας εξαιρετικά δύσκολο, οι συνθήκες σας αναγκάζουν να πάρετε τώρα αποφάσεις οι οποίες έπρεπε ήδη να είχαν ληθφεί σε παρελθόντα χρόνο!

Σκορπιός

Πιο ήπια βιώνετε το φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης συγκριτικά με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, δεν παύει ωστόσο οι εξελίξεις της περιόδου να δημιουργούν ένα αίσθημα απαισιοδοξίας και όχι μόνο … Υπάρχουν δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας, οι οποίες και σας στεναχωρούν, ενώ εσείς οι ίδιοι βρίσκεστε σε μία διαδικασία απολογισμού, αναθεώρησης όπου κάνετε σκληρές συνειδητοποιήσεις και φιλοσοφείτε τη ζωή από μία διαφορετική οπτική γωνία. Ζητήματα που θα σας προβληματίσουν αυτό το διάστημα αφορούν νομικά έγγραφα, συμφωνητικά, επαφές με άτομα που είναι μακριά, ζητήματα που συνδέονται με την εκπαίδευση! Οι Σκορπιοί που γεννηθήκατε στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε εξαιρετικά πιεσμένοι για θέματα που αφορούν τα οικομικά σας.

Τοξότης

Πιο αισθητή είναι η επιρροή αυτής της Έκλειψης για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 19-21 Δεκεμβρίου όπου βρίσκεστε τώρα σε ένα δοκιμαστικό στάδιο που και για εσάς κλείνουν προσωπικοί κύκλοι! Οι μέρες φέρνουν αναβρασμό, δοκιμασία αλλά και αφύπνιση συνειδητοποιείται τί πρέπει να αφήσετε πίσω προκειμένου να πάτε μπροστά. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο ωστόσο η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου, σας πιέζει ασφυκτικά για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Καλείστε να σφίξετε τα λουριά και να κλείσετε οφέλη και αυτό σας πιέζει σημαντικά. Σε ψυχολογικό υπόβαθρο η Ηλιακή Έκλειψη δοκιμάζει τα ψυχικά σας αποθέματα, εντείνει όμως το αίσθημα της ανησυχίας αλλά και του φόβου το οποίο πηγάζει από παρελθοντικές εμπειρίες.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εσάς η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από εσάς. Κλονίζει τα σταθερά θεμέλια σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας και φέρνει το κλείσιμο κύκλων, ένα κλείσιμο που εσείς οι ίδιοι προσπαθούσατε εδώ και καιρό να το αποφύγετε. Πιέσεις για θέματα οικονομικά είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι ανασφάλειές σας. Αρκετοί έρχεστε τώρα αντιμέτωποι με λόγια ή και αποφάσεις που αφορούν καταστάσεις παρελθοντικές. Πικραίνεστε από την στάση και συμπεριφορά ανθρώπων που σας περιβάλλουν.

Υδροχόος

Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου έρχεται για να περιορίσει για τα καλά τις “ελευθερίες” σας, αλλά και για να δοκιμάσει τα όρια αντοχών σας. Η καθημερινότητά σας δεν σας καλύπτει με τον τρόπο που τώρα είναι διαμορφωμένη, κάτι σας λείπει, κάτι δεν είναι εκεί ή αυτό που υπάρχει δεν σας είναι αρκετό … Προκύπτουν όμως και ταραχές που αποδιοργανώνουν το ημερήσιο πρόγραμμά σας ή και την εργασία σας. Όσοι έχετε ένα κατοικίδιο είναι σημαντικό να επιμεληθείτε περισσότερο την φυσική του κατάσταση αυτό το διάστημα. Σε μία περίοδο που το στρες είναι έντονο, εσείς καλείστε τώρα να βάλετε σε μία τάξη αυτά που θέλετε, αυτά που πρέπει να γίνουν, γνωρίζοντας πάντα ότι απαραίτητη προϋπόθεση από την πλευρά σας θα είναι και οι θυσίες, ίσως γιατί τα γεγονότα σας “ξεβολεύουν” σημαντικά!

Ιχθύες

Αρκετά πιο ήπια είναι για εσάς η επιρροή αυτής της Ηλιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού θα μπορέσετε εντέλει να λειτουργήσει και ευεργετικά, βασική προϋπόθεση είναι οι καρποί που έχετε σπείρει τους περασμένους μήνες να είναι οι κατάλληλοι. Ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα δημιουργικά σχέδια, το παιδί βρίσκονται στο επίκεντρο εξελίξεων αυτό το διάστημα. Και εσείς καλείστε αυτό το διάστημα να αναλάβετε ευθύνες, που μπορεί να σας περιορίζουν κάπως το αίσθημα της χαράς, είναι όμως για το καλό σας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!