ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2020

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή: Λεκτικές αντιπαραθέσεις, πείσματα και αντιδραστικές συμπεριφορές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ανεβασμένες θα είναι οι διαθέσεις, θα υπάρξει δυναμισμός, αισιοδοξία και ανάγκη για απεγκλωβισμό. Στις περιπτώσεις που κάποιοι βιώνουν συνθήκες ασφυκτικές ή αγχωτικές δεν θα λείψουν οι τάσεις φυγής, γενικότερα θα υπάρξει έντονη ανάγκη για ελευθερία κινήσεων. Οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα νιώσουν τον δυναμισμό να προχωρήσουν τα βήματα τους, ωστόσο θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις σχέσεις κυρίως τις οικογενειακές και τις αισθηματικές.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τις πρωινές ώρες καθώς δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και προβλήματα ιδιαίτερα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αισθηματικά

Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τη σχέση σου και να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία αφού πρωταγωνιστής σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός σε χαρακτηρίζει. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις τους στόχους σου, προσοχή μόνο το πρωί γιατί η ασυνεννοησία μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα με τους συνεργάτες σου.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και σε προβληματίζουν έντονα. Η μελαγχολική σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά και ξεκάθαρα τι πραγματικά αξίζεις.

Αισθηματικά

Μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, δώσε την ευκαιρία σε σένα και στον/ην σύντροφό σου να χαρείτε τις στιγμές όπου θα πρωταγωνιστήσει η τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η παρελθούσες καταστάσεις έρχονται στο μυαλό σου που μπορεί να χαλάνε τη διάθεσή σου, σκέψου καλά τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να ξεμπερδέψεις με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Να θυμάσαι όμως ότι το μυαλό σου ταξιδεύει με ευκολία και μπορεί να κάνει λάθη για αυτό είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος σε ότι κι αν κάνεις. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσει τις απόψεις και προτάσεις που έχεις. Αξιοποίησε την ημέρα να βρεθείς με τις παρέες σου και να χαλαρώσεις μακριά από τις εντάσεις των τελευταίων ημερών.

Αισθηματικά

Η κοινή δράση με το ταίρι σου σας βοηθά να λειτουργήσετε ομαδικά και να δώσετε όλο σας το ενδιαφέρον σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και σας ικανοποιούν απόλυτα. Αν είσαι  αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις ιδέες και τις πρωτοποριακές σου απόψεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδικότητα είναι η λέξη που σε εκφράζει στον επαγγελματικό χώρο καθώς θέλεις να προσφέρεις σε έναν κοινό στόχο για το καλό όλων. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις πιθανές αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Να θυμάσαι ότι κάποιοι δεν είναι δυνατό να αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά έχουν έρθει στο προσκήνιο. Η κατανόηση θα πρέπει να είναι κυρίαρχο στοιχείο καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός με τους γύρω σου και να τους απογοητεύσεις με τη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικά

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν τον απαραίτητο χρόνο για να δώσεις στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε γιατί μπορεί να γκρινιάζει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον επαγγελματικό περίγυρο είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή, η ωριμότητα και η λογική θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην όποια πορεία υπάρξει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είσαι αφοσιωμένος για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει στην καριέρα σου. Είναι σημαντικό όμως να αφήσεις τον εκνευρισμό και την αυστηρότητα στην άκρη καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με ανώτερους σου που δεν θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά αντικείμενα που κεντρίζουν την προσοχή. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης που θα σου δοθεί.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μία μέρα χαράς και ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας την παρέα του προσώπου που έχεις επιλέξει στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία που θα σας φέρουν πιο κοντά οι κοινές πνευματικές ανησυχίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θα μπορούσες με μεγάλη ευκολία να μην εργαστείς σήμερα καθώς αυτό που επιθυμείς είναι να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις. Τίποτα όμως δεν μπορεί να σε πτοήσει για αυτό θα χαρίσεις χαμόγελα και αισιοδοξία στο επαγγελματικό περιβάλλον, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις έντονη ανησυχία και ανασφάλεια χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις από πού προέρχεται. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε συγκρούσεις και εντάσεις εκτονώνοντας τα νεύρα σου στους άλλους. 

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στη ζήλια να κυριαρχήσει στη σχέση σου οδηγώντας σε ακραίες καταστάσεις την προσωπική σου ζωή. Μετουσίωσε την ανησυχία σε πάθος για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αναστάτωση μπορεί να σου προκαλέσει νέα γνωριμία άμα τη εμφανίσει της καθώς σου γεννά πρωτόγνωρα και έντονα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι σε πιθανές συναλλαγές και συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα. Εμπιστεύσου το και δεν θα χάσεις.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε διαπροσωπικό επίπεδο. Η μέρα είναι ιδανική για να ξεπεράσεις εντάσεις και να ισορροπήσεις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε βέβαια να καλύπτονται και οι δικές σου ανάγκες γιατί η υποχωρητικότητα δεν θα βοηθήσει να είσαι ικανοποιημένος στο τέλος της ημέρας.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις στιγμές συντροφικότητας και έντονης επικοινωνίας με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να γαληνέψει μέσα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι της αγάπης και το έντονο φλερτ μπορεί να φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κατανόηση που δείχνει στους συνεργάτες σου είναι κυρίαρχη και αυτό σε βοηθά να επικρατήσει αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή. Βέβαια είναι σημαντικό και εσύ να καλύπτεσαι από πιθανές αποφάσεις και κινήσεις που μπορεί να προκύψουν εντός της ημέρας. Μην βάζεις σε δεύτερη μοίρα αυτό που πιστεύεις.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Η γρήγορη αντίληψη και η μεθοδικότητα που σε διακρίνει θα οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις. 

Αισθηματικά

Μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στο ταίρι σου για λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν καθώς θα δημιουργήσεις εντάσεις που είναι αχρείαστες σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση που μπορεί να υπάρχει λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν επιτρέπει εξόδους και φλερτ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη λόγω του φορτωμένου προγράμματος που έχεις. Είναι απαραίτητο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε εμμονές, γκρίνια και επικριτική διάθεση προς τους γύρω σου που καλό είναι να αποφύγεις. 

  

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε γεμίζουν. Η παιδικότητα, η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και στις υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς η μέρα είναι κατάλληλη για να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και πολλοί/ες μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει εκδηλώνεται έντονα και στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Να θυμάσαι όμως ότι το κίνητρο δεν χρειάζεται να είναι η προσωπική προβολή αλλά η επίτευξη των επαγγελματικών στόχων που προέχουν.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Η τρυφερότητα και η ζεστασιά που νιώθεις μαζί τους είναι απαραίτητη για εσένα αυτές τις μέρες. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Αισθηματικά

Ένα ρομαντικό βράδυ για δύο θα είναι ιδανικό για εσένα και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου καθώς θα λειτουργήσει ανανεωτικά για την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και η μελαγχολία δεν αφήνουν περιθώρια για να αφεθείς σε πιθανό νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δώσε όλη σου την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με ακίνητη περιουσία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Φρόντισε να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου γιατί δεν αποκλείεται να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς και να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Οι χαλαρές στιγμές μαζί τους θα σε γεμίσουν ξενοιασιά και θα αναδείξουν το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκφράσεις στο ταίρι σου σκέψεις και απόψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σου κάνει εντύπωση λόγω της θετικής διάθεσης και της γρήγορης αντίληψης που δείχνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δείχνεις ευελιξία και αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς για να αποφύγεις δυσκολίες και εμπόδια. Κοντινά επαγγελματικά ταξίδια δεν αποκλείονται που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Η απολυτότητα και η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσουν για να λύσεις τα οποία ζητήματα μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου, απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου που θα σας χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να κυριαρχήσει και να σε εμποδίσει με εκδηλώσεις συναισθήματα που τρέφεις για νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα όμως θέλεις να απολαύσεις μικρά πράγματα που σε ικανοποιούν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες και έξοδα. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!