GOSSIP

H Βίκυ Κάβουρα εξηγεί γιατί δεν θα ξαναπάει στη Μύκονο [βίντεο]

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Βίκυ Κάβουρα, ήταν μια από τις πολλές celebrities που επέλεξαν τη Μύκονο, ως προορισμό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αλλά μάλλον δεν θα επιστρέψει ξανά στο νησί των Κυκλάδων στο άμεσο μέλλον, αφού λέει πως αυτό το ταξίδι της βγήκε... ξινό!

Και ο λόγος; Μα γιατί μετά το ντόρο που έγινε τις τελευταίες μέρες, για τα πρόστιμα και το κλείσιμο κέντρων διασκέδασης, της Μυκόνου, λόγω συνωστισμού, η Βίκυ Κάβουρα, αποκάλυψε πως από όταν επέστρεψε στην Αθήνα, ο κόσμος την αποφεύγει γιατί πολλοί φοβούνται μην τους κολλήσει κορωνοϊό! 


Μιλώντας σε ρεπόρτες πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, η Βίκυ Κάβουρα, μόλις ρωτήθηκε για τη Μύκονο αναφώνησε: «Α να ‘τα πάλι με τη Μύκονο… Ξινή μου βγήκε! Δεν ξαναπάω πουθενά, σπιτάκι μου θα κάθομαι. Πέρασα πάρα πολύ ωραία απλά λίγο με φοβούνται! Επειδή βγήκα και, υποτίθεται, είδα κόσμο. Κανέναν δεν είδα! Όλα κλειστά είναι παιδιά στη Μύκονο, τίποτα δεν υπάρχει! Πάτε στο χωριό σας καλύτερα. Υπήρξε ο συνωστισμός και μετά έκλεισαν όλα. Η επόμενη μέρα, που έκλεισαν όλα, ήταν εκείνη που πήγα εγώ» είπε η ηθοποιός.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!