ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 7 Ιουνίου 2020

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ενθουσιασμός, θετική σκέψη, καινοτόμες ιδέες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Έρχονται ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για υλοποίηση και εφαρμογή. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφωνίες, ρυθμίσεις και διαπραγματεύσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και αυτό σε βοηθά να προωθήσεις τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου. Η σύγχυση που πιθανά θα υπάρξει μετά το μεσημέρι θα προκαλέσει έντονη φλυαρία και περιττές αντιδικίες με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Άσε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή.

Αισθηματικά

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις που αφορούν στη σχέση σου. Απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου και μην επιδιώξεις κουβέντες που δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό τομέα που θα δείξει ενδιαφέρον, μην μπεις σε αντιδικίες και φρόντισε να χαρείς την παρέα του.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ξαφνικές ευκαιρίες ή ιδέες αλλάζουν την ροή των πραγμάτων σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και σου δίνουν την ευχέρεια να κινηθείς με μεγάλη ευκολία. Η δημοφιλία στο επαγγελματικό περιβάλλον απογειώνεται καθώς εντυπωσιάζεις με τις ευρηματικές προτάσεις σου που μπορούν να αποδώσουν πολλά.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, αφιέρωσε την ημέρα στη διασκέδαση και σε πνευματικές αναζητήσεις που πιθανά σε καλύπτουν και ανοίγουν μπροστά σου νέα μονοπάτια γνώσης. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον έρχονται με αιφνιδιαστικές προτάσεις για εξόδους, φρόντισε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες σε συζητήσεις που θα βρεθείς.

Αισθηματικά

Η καλή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο να ξεφύγετε εσύ και το ταίρι σου από πιθανές εντάσεις. Μία ευχάριστη έκπληξη ή θα ανανεώσει τη σχέση σας για αυτό φρόντισε να τη δημιουργήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει, προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να δρομολογήσεις με γνώμονα το μέλλον πιθανά επαγγελματικά βήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που θα εντυπωσιάσουν. Φρόντισε όμως να είσαι ανοιχτός στη διαφορετική σκέψη και άποψη καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις φραστικές αντιπαραθέσεις και να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα πράγματα.. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η ανασφάλεια αυξάνεται καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια χαλώντας στη διάθεσή σου. Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να σε βάλουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου, πρόσεχε γιατί οι συγκρούσεις θα φέρουν στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες.

Αισθηματικά

Απόλαυσε ένα βράδυ έντονο πάθος και ρομαντισμού με το ταίρι σου μακριά από αντιπαραθέσεις και προστριβές που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα και νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε αιφνιδιαστικές προτάσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς μπορούν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα. Να θυμάσαι ότι οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να είσαι επικεντρωμένος στο στόχο σου για αυτό είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, είναι χαρακτηριστική η ανάγκη σου για να επικρατήσει η αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμβιβασμούς και μεγάλο βαθμό ανοχής. Αξιοποίησε πιθανές προσκλήσεις για εξόδους, προσπάθησε όμως να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου καθώς μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να συζητήσεις και να εξομαλύνεις τη σχέση σου, θα πρέπει όμως να προσπαθήσεις να περιορίσεις την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου για να μην υπάρξουν κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει, παράλληλα όμως δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να αποκτήσουν ισορροπία και καλές προοπτικές αν αποφασίσεις να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που σου γίνονται. Παράλληλα θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός τις απόψεις σου και να ακούς αυτό που οι άλλοι θέλουν να πουν γιατί μπορεί τελικά να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η καθημερινότητα σε προβληματίζει καθώς ανεβάζεις ρυθμούς προσπαθώντας να ανταποκριθείς στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε βέβαια να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που κάνεις καθώς το μυαλό ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και δεν βοηθά να είσαι πρακτικός και ρεαλιστής.

Αισθηματικά

Δεν είναι η καλύτερη συγκυρία για να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν καθημερινά στη σχέση σου καθώς η ένταση που μπορεί να προκύψει θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η νευρικότητα και η κούραση δύσκολα θα επιτρέψουν να μπεις δυναμικά στο αισθηματικό παιχνίδι φλερτάροντας και απολαμβάνοντας νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές προτάσεις μπορεί να σε διευκολύνουν στην πορεία όλων αυτών που έχεις αναλάβει καθώς σου δίνονται ιδέες που μπορούν να σε οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις. Προσοχή δείξε σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος που θα σου στοιχίσουν καθώς θα σε απογοητεύσουν.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω ότι σε έχει προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην χάσεις την ευκαιρία να δεχτείς αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για διασκέδαση καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να απολαύσεις την κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που θα βρεθείς. 

Αισθηματικά

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό βοηθάει να ανανεώσεις τη σχέση σου με πιθανές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου αιφνιδιαστικά για να σου μάθει τι σημαίνει πραγματικά ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές διαφωνίες μπορεί να προκύψουν σήμερα σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις. Πρόσωπα μέσα από την ομάδα σου θα δείξουν αναστάτωση και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Φρόντισε να ακούσεις πραγματικά τις προτάσεις τους και να μπορέσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις την ημέρα σου με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να δημιουργήσουν την αίσθηση της ασφάλειας που χρειάζεται στη ζωή σου. Προσοχή σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν κόντρες και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργώντας εντάσεις.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί να επιβάλει τη δική του άποψη, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να δείξεις κατανόηση για πιθανές ανάγκες και σκέψεις που έχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και η ανάγκη να απομονωθείς από όλους δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις πιθανές νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι διαφωνίες με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο θα κυριαρχήσουν σήμερα για αυτό φρόντισε να είσαι ψύχραιμος σε αυτά που σου προτείνουν. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. 

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, είναι σημαντικό να νιώσεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου γιατί το κοντινό περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα. Οι απόψεις είναι διαφορετικές και αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους για να μην υπάρξουν κόντρες. 

Αισθηματικά

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να απολαύσετε κάθε στιγμή μακριά από εντάσεις και νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που θα οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες για αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις. Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και τα επιχειρήματα που παραθέτεις εντυπωσιάζουν και στρώνουν το δρόμο για σημαντικά βήματα στα επαγγελματικά σου.

  

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου αλλάζοντας τα δεδομένα με δραματικό τρόπο. Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου, φρόντισε να μην είσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου.

Αισθηματικά

Ο αισθησιασμός λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου εκφράζοντας έντονα συναισθήματα και ανησυχίες που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα όμως πιθανό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αποφύγεις πιθανές συμφωνίες και συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, θέλεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς αφού επιδιώκεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων σε συζητήσεις καθώς αυτό θα οδηγήσει στο να γίνεις υποκειμενικός και εγωκεντρικός δυσαρεστώντας τους γύρω σου

Αισθηματικά

Μία έκπληξη από το ταίρι σου μπορεί να σε ανανεώσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις και προβλήματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και μαγνητίζει πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ιδέες και οι αντιλήψεις σου θα πρωταγωνιστήσουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς μπορείς να βρεις πρωτότυπες και επαναστατικές λύσεις που θα εντυπωσιάσουν. Προσοχή σε συζητήσεις με συνεργάτες καθώς η ένταση αυξάνεται χωρίς πραγματικό λόγο και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες χωρίς πραγματικό λόγο.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που θολώνουν τη σκέψη. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνει περιθώρια για πρακτική και ρεαλιστική προσέγγιση στην καθημερινότητα, φρόντισε να συγκεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει γιατί τα λάθη είναι πιθανά.

Αισθηματικά

Μην απομονώνεσαι και απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και δημιούργησε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσετε ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και προκαλούν συναισθηματική θύελλα, οι συζητήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα έχουν την εξέλιξη που περιμένεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα δεν σε ικανοποιεί κυρίως γιατί δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με όλα αυτά που έχεις αναλάβει. Οι συνάδελφοι μπορεί να αντιδρούν στη στάση σου και να μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Φρόντισε να μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, θέλεις να αφιερώσει στην ημέρα σου στα φιλικά πρόσωπα και σε παρέες που σε απογειώνουν καθώς σε βοηθούν να εκφράσεις με αμεσότητα απόψεις, σκέψεις και ιδέες. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε κόντρες λόγω διαφωνιών και προσπάθησε να ισορροπήσεις τις οποίες εντάσεις για να μην χάσεις το κέφι σου.

Αισθηματικά

Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα όρια της σχέσης μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, καλά θα κάνεις να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει ξαφνικά για να ανατρέψει τη νοοτροπία και πιθανές σκέψεις που σε διακατέχουν ως προς την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να αποχωρήσεις με γρήγορους ρυθμούς σε σχέδια και στόχους που έχεις, όμως οι πιθανές αντιρρήσεις των προσώπων που εμπλέκονται μπορούν να σε φρενάρουν και να σε βάλουν σε διαδικασία συζητήσεων που θα εξελιχθούν σε αντιπαραθέσεις. Αξιοποίησε ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν πουθενά.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!