ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2020

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη: Επικοινωνιακά ανοίγματα, διασκέδαση, ταξίδια, ψυχαγωγία.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Τοξότη, ανεβαίνουν οι διαθέσεις, οι σκέψεις θα γίνουν αισιόδοξες, γενικότερα θα υπάρξει ανάγκη για επικοινωνία και συναναστροφή. Διευρύνονται οι κύκλοι γνωριμιών, σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και καινούργιες δραστηριότητες. Για κάποιους θα είναι αναγκαίο να βγουν από την καθημερινή τους ρουτίνα, θα προσπαθήσουν να ασχοληθούν με χόμπι ή με δραστηριότητες που τους τονώνουν και τους ευχαριστούν.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η μέρα είναι κατάλληλη για να αφήσεις πίσω ότι σε προβληματίζει και να προσπαθήσεις να χαρείς τις στιγμές. Έλα σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θέλεις να δεις και φρόντισε να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης και πνευματικών αναζητήσεων που μπορεί να σε χαλαρώσουν στον απόλυτο βαθμό.

Αισθηματικά

Αφήνεις πίσω τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σε ταλαιπωρεί σε αυτές τις μέρες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου για να περάσετε μοναδικά βλέποντας το κοινό σας μέλλον με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον και να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε την ημέρα για να προωθήσεις θέματα διαφήμισης και επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει και να χαράξεις την μελλοντική πορεία που σου ταιριάζει. Ιδανική είναι η μέρα και για επίλυση νομικών ζητημάτων που μπορεί να λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου καθώς τα αφήνεις πίσω σου.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, οι ανασφάλειες μπορεί να σε επηρεάζουν και να οδηγούν σε εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Άφησε τη διαίσθηση να σε καθοδηγήσει και μην επιτρέψεις πια να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην υφίστανται. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο για να ηρεμήσει.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου στο πάθος και τον έντονο αισθησιασμό που μπορεί να υπάρχει στη σχέση και μην αφήνεις τη ζήλεια να πρωταγωνιστήσει επηρεάζοντας αρνητικά την πορεία της. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει τα συναισθήματα και θα σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα έχοντας το ένστικτό σου σαν βασικό όπλο. Είναι γεγονός ότι δεν πρόκειται να σε προδώσει και θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να κινηθείς. Έτσι θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος χωρίς εντάσεις και αντιπαραθέσεις. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, μπορείς να απολαύσεις την ημέρα με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου αφήνοντας πίσω την νευρικότητα που έχει υπάρξει το προηγούμενο διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα μαζί τους επικοινωνώντας σκέψεις και απόψεις και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Αισθηματικά

Η συντροφικότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις τη σχέση σου εγκαταλείποντας τον εκνευρισμό που μπορεί να την έχει επηρεάσει. Αν είσαι  αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα δείξει από την αρχή το έντονο ενδιαφέρον της για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να εξομαλύνει τις πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στις συνεργασίες σου. Κρατώντας τις ισορροπίες μπορείς να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις που θα ικανοποιήσουν τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να σε απασχολεί καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, όμως οφείλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αποβάλεις το άγχος που σε ταλαιπωρεί. Μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο είδους άσκησης που σε ικανοποιεί και θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις με τον κατάλληλο τρόπο τη νευρικότητα.

Αισθηματικά

Η ρουτίνα στη σχέση μπορεί να δημιουργεί περίεργες καταστάσεις, δείξε καλή διάθεση στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να περιορίσεις την επικριτικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο εκνευρισμό καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ό τι ασχολείσαι. Δώσε όλη σου την προσοχή στο να αποδώσεις όσο καλύτερα γίνεται και μην αφεθεί στην ένταση καθώς θα οδηγήσει σε προβλήματα με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, πάρε βαθιές ανάσες και φρόντισε να αξιοποιήσεις τη μέρα αφήνοντας πίσω η σύγχυση και τον εκνευρισμό. Καλλιτεχνικά και δημιουργικά ενδιαφέροντα μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σου από πιθανές εντάσεις και να ισορροπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να προβλημάτισε τη σχέση σου και να απολαύσεις το χρόνο που σου δίνεται με το ταίρι σου, αυτό θα σε χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθεί και πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σε απασχολούν όμως θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να δεις ρεαλιστικά και ψύχραιμα πως μπορείς να τα διαχειριστείς. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου καθώς η αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, αφιέρωσε χρόνο με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικός και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου. 

Αισθηματικά

Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις που μπορεί να έχουν προβληματίσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θα αγγίξει με τα συναισθήματά του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να επαναπροσδιορίσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να δρομολογήσεις με διαφορετικό τρόπο πιθανά δεδομένα που δεν σου κάνουν. Η ενσυναίσθηση και η διαίσθηση θα λειτουργήσουν υπέρ σου για αυτό άφησε την κυκλοθυμία στην άκρη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος πρωταγωνιστούν σήμερα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να εξομαλύνεις τις σχέσεις σας ή να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις και να αξιολογήσεις τις απόψεις τους δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει στη σχέση και θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν άμεσα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με το χιούμορ και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία σε εμπορικό επίπεδο να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και να προχωρήσεις με συγκροτημένα βήματα στις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να εκθέσεις τα επιχειρήματα σου καθώς εντυπωσιάζεις με τα λεγόμενα και την ευστροφία σου. 

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, θέλεις να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω ότι σε έχει αναστατώσει τις τελευταίες μέρες και να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής που σε ικανοποιούν. Μπορείς να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που είναι κοντά σου και να χαρείς μαζί τους ένα όμορφο δείπνο που θα σε χαλαρώσει. 

Αισθηματικά

Ο πόθος απογειώνει τη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει που δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσεις σταθερότητα και σιγουριά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και που σου δημιουργούν άγχος. Η λογική που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να νιώσεις σίγουρος για πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, αφήνεις με αργούς ρυθμούς την ένταση πίσω σου και δίνεις όλη σου την προσοχή στην κοινωνικότητα και την διασκέδαση. Γεγονός είναι ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και τη γοητεία σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι για τη σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, δώσε όμως παράλληλα την ευκαιρία να εκφράσει και αυτός τους προβληματισμούς του. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν κρύβεται και μπορεί να εντυπωσιάσει πρόσωπα που θα δείξουν σαν άμεσο ενδιαφέρον για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να αφουγκραστείς και τις ανάγκες των συνεργατών σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από πιθανές κόντρες και προκαταλήψεις, αντιδικίες και νευρικότητα που θα θορυβήσουν την επαγγελματική σου ζωή. Δείξε διαλλακτικότητα και δεν θα χάσεις. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς μακριά από όλους αναθεωρώντας αυτά που νιώθεις. Οι αναμνήσεις κάνουν έντονα την εμφάνισή τους και μπορεί να σου δημιουργήσουν σύγχυση και ασάφεια. Αξιοποίησε την ημέρα για να ασχοληθείς με την τέχνη που μπορεί να ισορροπήσει την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορούν να δημιουργήσουν ένα ονειρικό σκηνικό για τη σχέση σου και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψει, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πολλές υποσχέσεις που θα σου δώσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου δημιουργώντας άγχος και αναστάτωση. Φρόντισε να επικεντρωθείς βέβαια σε πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τα λάθη που θα σε εκθέσουν.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, αφιέρωσε την μέρα σου σε φιλικά πρόσωπα που μπορεί να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Έτσι θα ξεφύγεις από την ένταση των τελευταίων ημερών και μπορεί να λυθούν παρεξηγήσεις που έχουν στιγματίσει τις σχέσεις σας.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να αναθεωρήσεις κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσετε από κοινού με νέα ορμή και αποφασιστικότητα για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περίγυρό μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή με την εκκεντρική του στάση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις έχοντας στο πλάι σου πρόσωπα που εμπιστεύονται τις απόψεις και τις ιδέες σου. Απέφυγε την αλαζονεία και την εριστική διάθεση που θα δημιουργήσουν εντάσεις και δείξε ομαδικό πνεύμα και διάθεση για κοινή δουλειά ώστε να επιτυχείς όλα αυτά που ονειρεύεσαι. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η ανάγκη να προβληθείς και να γευτείς την κοινωνική καταξίωση μπορεί να καθορίσει τη συμπεριφορά σου και να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Απόλαυσε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω τη νευρικότητα και να περάσεις όμορφα με παρέες που σου κινούν έντονα το ενδιαφέρον.

Αισθηματικά

Αποδέξου πιθανές προσκλήσεις για εξόδους με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα χαροποιήσουν το ταίρι σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσεις χρόνο μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται στην επαγγελματική σου ζωή για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε την απολυτότητα στην άκρη και επικεντρώσου με υπεύθυνη στάση τις ευθύνες που έχεις αναλάβει καθώς η προσπάθεια και η εργατικότητα που θα δείξεις θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!