ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2020

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη: Προσοχή στις αντιπαραθέσεις, στις εξάρσεις και στα απωθημένα.

Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς, πεισματικές αντιπαραθέσεις θα υπάρξουν, στις συζητήσεις η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και οικονομικές ρυθμίσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η ένταση είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά σχέσεις με κοντινά πρόσωπα. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την έντονη νευρικότητα.

Αισθηματικά

Μπορείς να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου καθώς αφήνεις τον φόβο στην άκρη και επικεντρώνεσαι στο να απογειώσεις το πάθος στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και δημιουργεί προϋποθέσεις για να μείνει μακροχρόνια στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν λόγω της εργατικότητας σου από ανωτέρους σου. Είναι γεγονός ότι σου δίνουν την προσοχή και ακούν τα επιχειρήματά σου. Με επιμονή και ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα θα καταφέρεις το καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, μην επιστρέψεις σε πιθανές ανασφάλειες να κυριαρχήσουν καθώς θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη νευρικότητα. Οι σχέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με φιλικά πρόσωπα μπορεί να διαταραχθούν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αφήσεις στην άκρη την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στην ένταση της ημέρας να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αισιοδοξία και το πάθος που αποπνέει λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου και να σε κερδίσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά αν δείξεις αποφασιστικότητα και βούληση για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις καθώς θα ανοίξουν μπροστά σου νέους επαγγελματικούς δρόμους. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η ένταση με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα καθώς θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στον εαυτό σου και σε σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα καθημερινής φύσεως που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική σου ζωή καθώς ήρθαν για να μείνουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαίσθηση και η αισιοδοξία που σε διακρίνει μπορεί να λειτουργήσει σαν αντίβαρο στον έντονο εκνευρισμό που υπάρχει με τους ανωτέρους σου. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου διεκπεραιώνοντας ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει ώστε να μείνεις μακριά από κόντρες που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η συναισθηματική φόρτιση είναι στα ύψη και δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος καθώς χάνεις το μέτρο και τη λογική σκέψη. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

Αισθηματικά

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα όταν βρίσκεσαι δίπλα στο ταίρι σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με πάθος όλα αυτά που νιώθεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρχει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα με τον ερχομό του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να σε απασχολήσουν ζητήματα που εκκρεμούν και να σου δημιουργήσουν, όμως θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να μην χάνεσαι στο συναίσθημα επηρεάζοντας αρνητικά τις επαγγελματικές εξελίξεις. Η δημιουργικότητα θα ωφελήσει τις συνεργασίες σου και αυτό θα σε ικανοποιήσει.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η καχυποψία κυριαρχεί στις φιλικές σχέσεις και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα σε θορυβήσουν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις για υποθετικά σενάρια που έχεις στο μυαλό σου. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και εκτόνωσε δημιουργικά την ενέργεια που διαθέτεις.

Αισθηματικά

Μοναδικά μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία στέρεη βάση για την σχέση σου. Η ασφάλεια θα απογειώσει το συναίσθημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που σου δημιουργεί αίσθημα σταθερότητας και σιγουριάς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται στη δουλειά καθώς είναι ιδανικό το περιβάλλον για να κλείσεις υποθέσεις. Εμπόδια μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά στόχους που έχεις, πρόσεχε τις κόντρες με πρόσωπα που εμπλέκονται καθώς θα είναι μετωπικές και θα σε επηρεάσουν.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η νευρικότητα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείχνουν ανταγωνιστικές διαθέσεις απέναντί σου και αυτό σε απογοητεύει και σε εκνευρίζει. Φρόντισε να αποφύγεις τις όποιες κόντρες και να εκτονώσεις την ενέργειά σου δημιουργικά. 

Αισθηματικά

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθει στη ζωή σου νέο πρόσωπο, η νευρικότητα που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση επικρατεί με τους συνεργάτες σου καθώς νιώθεις ότι σε ανταγωνίζονται και αυτό σε εκνευρίζει ιδιαίτερα. Φρόντισε να επικεντρωθείς στους επαγγελματικούς σου στόχους και να μην αναλώνεσαι σε καβγάδες που θα σε αποσυντονίσουν και θα προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε εκνευρίζουν, φρόντισε όμως να μην λειτουργείς εμμονικά και εκδηλώνεις έντονη διάθεση κριτικής που θα φορτίσει αρνητικά την ατμόσφαιρα. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και μην επιτρέπεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν.

Αισθηματικά

Σοβαρές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα μέσα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσει με την ωριμότητα που δείχνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις καθώς παρ’ όλες τις ανασφάλειες και τις εμμονές η τύχη είναι με το μέρος σου. Παράλληλα όμως μην μπεις σε διαδικασία υπερβολών και εξόδων που θα αποσταθεροποιήσουν τον προϋπολογισμό σου καθώς αργά ή γρήγορα οι φόβοι θα επανέλθουν. 

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, οι ανασφάλειες είναι έντονες αυτή την περίοδο και μπορεί να εκδηλωθούν με συγκρουσιακό τρόπο σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς προσπαθείς να επιβάλεις τα δικά σου θέλω με πείσμα, επιμονή και επικριτική διάθεση. Απέφυγε τις συγκρούσεις ασχολούμενος με δημιουργικά αντικείμενα που σε χαλαρώνουν. 

Αισθηματικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις για τη σχέση σου έχουν πολλά να δώσουν καθώς βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς εντυπωσιάζεις με την κοινωνικότητα και τη θετική σου διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που μπορεί να δώσουν σημαντικά αποτελέσματα και να ανοίξουν ένα νέο αισιόδοξο δρόμο για τα επαγγελματικά σου. Οι συγκρούσεις για οικονομικά θέματα μπορεί να είναι έντονες καθώς ο εγωισμός κυριαρχεί, όμως δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

  

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η ένταση που κυριαρχεί θα επηρεάσει τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε σφοδρούς καυγάδες αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα και να δεις με ωριμότητα και ψυχραιμία τις όποιες επιπτώσεις από αυτή τη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικά

Αφοσιώσου στο ταίρι σου και στο χρόνο που μπορείς να περάσεις με αυτό καθώς θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις σίγουρος για τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει αιφνιδιαστικά ανεβάζοντας κατακόρυφα το πάθος και τον αισθησιασμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με συνεργάτες πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα σε ενοχλήσουν έντονα. Προσπάθησε να αποφύγεις ανάλογες συμπεριφορές και δώσε όλη σου την προσοχή στο να εξελίξεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με θετικό τρόπο. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζεις και να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρούσεις. Η άσκηση ή κάποιο είδος σπορ θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που έχεις.

Αισθηματικά

Οι έξοδοι με φιλικές παρέες και το ταίρι σου θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση καθώς έχετε την ευκαιρία να περάσετε υπέροχα ξεχνώντας τις όποιες δυσκολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρχει πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που έρχεται στη ζωή σου για να πρωταγωνιστήσει και να σε κερδίσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δυσκολίες στη δουλειά είναι έντονες καθώς έχεις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σε αγχώνουν και να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανές συγκρουσιακές διαθέσεις αφού θα επηρεάσουν αρνητικά εμπορικές συναλλαγές και πιθανές συμφωνίες που θέλεις να προωθήσεις.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, οι ανασφάλειές κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις ευθέως αφήνοντας στην άκρη τις όποιες καχυποψίες μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου.

Αισθηματικά

Οι κοινοί στόχοι που θέτεις με το ταίρι σου σε βοηθούν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στη σχέση και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σας φέρει πιο κοντά η κοινή αντίληψη για την ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να πραγματοποιήσει σημαντικά επαγγελματικά βήματα καθώς είναι δεδομένο ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου και τους ανώτερους στο πλευρό σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις εκκρεμούσες υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν με θετικό πρόσημο για εσένα

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, άφησε στην άκρη την επιθετική και συγκρουσιακή σου διάθεση καθώς αυτή θα επηρεάσει σημαντικά την οικογενειακή σου ζωή και θα οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην είσαι παρορμητικός στη συμπεριφορά σου γιατί θα πληγώσεις πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να αφιερώσεις χρόνο μαζί του που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να ξεφύγεις από τη νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ ευνοϊκά στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι σπασμωδικές πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε εκθέσουν, καθώς κυριεύεσαι από νεύρα και κυκλοθυμία αφήνοντας τη λογική στην άκρη. Σκέψου καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση καθώς είναι σημαντικό να μην εκτεθείς και να λειτουργήσει θετικά στους οποίους στόχους έχεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!