ΖΩΔΙΑ

Εύνοια στα επαγγελματικά τους θα απολαύσουν 3 ζώδια τον Ιούνιο

Ο Ιούνιος, σε γενικές γραμμές, αστρολογικά, αναμένεται να είναι ένας δύσκολος μήνας, όμως υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις, αφού ορισμένα ζώδια θα ευνοηθούν σε κάποιους τομείς της ζωής τους.

Και στον τομέα της εργασίας και των επαγγελματικών θεμάτων οι τυχεροί του μήνα, σύμφωνα με το marieclaire.gr είναι τα ακόλουθα τρία ζώδια:

Δίδυμος

Όχι μόνο ο Ιούνιος είναι μέρος της ηλιακής επιστροφής και της επιστροφής της Αφροδίτης αλλά είναι και ο τελευταίος μήνας που ο φιλόδοξος Άρης θα στείλει τόση δύναμη στον 10ο οίκου σου της καριέρας. Παρόλο που η Αφροδίτη και ο Δίας είναι ανάδρομοι, σε ενθαρρύνουν να αποδεχτείς τις αλλαγές που θα γίνουν μέσα σου, αυτός ο μήνας σε ενθαρρύνει να παλέψεις για ότι επιθυμείς με κάθε ρανίδα ενέργειας που έχεις. Ακόμα κι α δυσκολεύεσαι να πάρεις ανάσα, σα να ανεβαίνεις ένα λόφο, ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα παλέψεις μέχρι τέλους.

Παρθένος

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να περνά χρόνο στον 10ο οίκο σου της καριέρας, σκέφτεσαι σαν νικήτρια και κατακτάς τους στόχους σου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να είναι αυτή τη στιγμή ανάδρομη ο κόσμος μπορεί να μην δει τα αποτελέσματα μέχρι να τα δει εσύ. Στην πραγματικότητα, αυτός ο μήνας είναι η καλύτερη στιγμή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τι μπορείς να κάνεις για να εξελίξεις τις δεξιότητές σου και να μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις για το τι σκέφτονται οι άλλοι να σε επηρεάσουν. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η δική σου γνώμη και αν ξέρεις ότι μπορείς να εργαστείς σκληρά για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου, τότε άκου το ένστικτό σου.

Ιχθύς

Αυτός ο μήνας, που  ενεργητικός και δυναμικός Άρης περνά χρόνο στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον εαυτό σου, γεμίζει ενέργεια και φιλοδοξίες την καρδιά σου. Αναγνωρίζεις ποια είσαι, τι θέλεις και πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Τώρα δεν είναι η στιγμή να παραμείνεις στο σκοτάδι και να αμφισβητήσεις τις ικανότητές σου. Τώρα είναι η στιγμή να δείξεις σε όλους ότι είσαι έτοιμη να συναγωνιστείς και ότι δεν θα νικηθείς εύκολα. Αγκάλιασε αυτή την υπερβατική ενέργεια που έχεις αυτή τη στιγμή γιατί εξαρτάται από το πώς θα τη διαχειριστείς αν θα σε κάνει να νιώσεις ανήσυχη ή θα σε σπρώξει στην κορυφή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!