ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 31 Μαΐου 2020

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, τα αποτελέσματα θα είναι δημιουργικά. Η παραμονή της Σελήνης στην Παρθένο θα βοηθήσει στο να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς θα βοηθήσει στο να γίνει θετική η σκέψη, φεύγουν οι συναισθηματικές αντιφάσεις και η έντονη επιφυλακτικότητα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα συζητήσουν ανοιχτά, θα ακουστούν εξομολογήσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η αισιοδοξία στην κοινωνική σου ζωή κυριαρχεί καθώς μέχρι το μεσημέρι πρωταγωνιστείς στο κοινωνικό περιβάλλον του κινείσαι και από το απόγευμα και μετά βρίσκεις και ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που περνάς ευχάριστα και να κερδίσεις το ενδιαφέρον με την διάθεση να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικά

Η σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις με το ταίρι σου ζητήματα που μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει σταθερές βάσεις για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η διαίσθηση σε καθοδηγήσει τις επαγγελματικές σου επιλογές και να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από αυτές. Η τύχη είναι με το μέρος σου για αυτό μη διστάσεις να πάρεις ρίσκα ενώ καταβάλεις σκληρή προσπάθεια, καθώς αυτά θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα απολαύσεις την αποδοχή των υψηλά ιστάμενων σου στο επαγγελματικό περιβάλλον.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η χαρά και η ανάγκη για διασκέδαση κυριαρχεί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, από το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η ωριμότητα που δείχνεις μπορεί να δώσει λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και θα σου επιτρέψουν να απαλλαγείς από το άγχος.

Αισθηματικά

Είναι η κατάλληλη συνθήκη για να λύσεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση και να πάρεις με το ταίρι σου οριστικές αποφάσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που έρχεται για να μείνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου λάμπουν στην επαγγελματική σου ζωή και δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβητήσεις ως προς το πρόσωπό σου. Μετά το μεσημέρι μπορείς να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε υποχρεώσεις και αγκαλιές που έχεις αναλάβει εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την γρήγορη αντίληψη και την εργατικότητα σου. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, αξιοποίησε το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας για να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Από το απόγευμα και μετά μπορείς να απολαύσεις τη διασκέδαση και τη χαρά καθώς πολλές παρέες θα σε προσκαλέσουν για να βρεθείς κοντά τους.

Αισθηματικά

Η σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση σου δημιουργεί εντονότερα συναισθήματα από ποτέ και εντείνει το αίσθημα της ασφάλειας τόσο σε σένα όσο και στο ταίρι σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την ωριμότητα και τη γενναιοδωρία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που μπορεί να δείξεις στην επαγγελματική σου ζωή δεν θα μείνει απαρατήρητη καθώς έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για εσένα.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, μην χάσεις τη δυνατότητα το πρωί για να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε πιθανά θέματα προσώπων σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα απολαμβάνεις τις στιγμές με την οικογένειά σου που σου χαρίζουν σταθερότητα και σου καλύπτουν τις ανασφάλειές σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η ωριμότητα που δείχνει στη σχέση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να νιώσεις ασφάλεια δίπλα του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και θα έχει γερές βάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευκαιρίες που σου δίνονται σε εμπορικό επίπεδο καλό είναι να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Η εύνοια είναι με το μέρος σου αφού βρίσκεις με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς και εντυπωσιάζει στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι με τις ιδέες σου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, οι ανασφάλειες που μπορεί να σε ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα δείχνουν να ξεπερνιούνται καθώς βρίσκεις την δύναμη να σταθείς γερά στα πόδια σου και να πιστέψει στον εαυτό σου. Από το απόγευμα και μετά στρέφεσαι στο κοντινό περιβάλλον για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους χαλαρώνοντας και συζητώντας.

Αισθηματικά

Η διασκέδαση θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα όποια ζητήματα σας ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές επιλογές φαίνεται να έχουν την πορεία που επιδιώκεις καθώς αντιλαμβάνεσαι πολύ γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς για να κερδίσεις και να νιώσεις ασφαλής. Η προσωπική σου διαχείριση κάνει τη διαφορά καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι απαιτείται σοβαρότητα και νέο πλαίσιο προτεραιοτήτων για να πάρεις οικονομικές ανάσες.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν το περιβάλλον που κινείσαι και θα σου δώσουν την ευχέρεια να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τις προσωπικές του επιδιώξεις. Από το απόγευμα και μετά απολαμβάνεις την καλή παρέα, το καλό φαγητό, τους λίγους και καλούς φίλους που σε καταλαβαίνουν. 

Αισθηματικά

Το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλεια και αυτό είναι κάτι που εκτιμάς ιδιαίτερα καθώς επιδιώκεις να έχεις σταθερότητα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το πάθος, παράλληλα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια πορεία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα απογειώσουν τις συνεργασίες σου καθώς έχεις έντονο ένστικτο και την εύνοια με το μέρος σου. Η δημιουργικότητα και η γενναιοδωρία σου αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες σου που το πιθανότερο είναι να νιώθουν τυχεροί που βρίσκονται δίπλα σου αυτές τις στιγμές. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν και έχουν στιγματίσει το παρελθόν σου. Από το απόγευμα και μετά κοινωνικοποιείσαι και η εξωστρέφεια σου εντυπωσιάζει τα πρόσωπα του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεσαι.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου και αυτό θα αποτελέσει έναυσμα για σταθερή εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή που σε εκφράζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς εντυπωσιάζεις τους πάντες με τον δυναμισμό σου που ήρθε για να μείνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις ωριμότητα και σταθερότητα στην σκέψη και τις προτάσεις σου και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι συνεργάτες σου. Είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σας και να δεις τις συνεργασίες σου να ανθίζουν καθώς αυτό θα σε ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα. 

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν το πρωί να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις για αυτό αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν. Από το απόγευμα και μετά γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφείς και αναπολείς καταστάσεις που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους. Όμως αναγνωρίζει στον εαυτό σου τη δύναμη που έχεις μέσα από αυτές. 

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η λογική εναρμονίζονται και δημιουργούν ένα πεδίο δράσης που απογειώνει την προσωπική σου ζωή και χαροποιεί ιδιαίτερα εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σου προτείνουν επανασύνδεση καθώς έχουν διάθεση για να παραμείνουν στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ομαδικό πνεύμα που σε διακατέχει βοηθά σε στόχους και φιλοδοξίες που υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς εργάζεσαι σκληρά για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Πιθανές ευκαιρίες που έρχονται στο προσκήνιο καλό είναι να αξιοποιηθούν γιατί μπορεί να είναι αυτές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. 

  

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή περισσότερο με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις μοναδικά μαζί τους χτίζοντας γερά θεμέλια στις σχέσεις σας.

Αισθηματικά

Η κοινή πορεία που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή με το ταίρι σου βοηθά να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με τη λογική και την ωριμότητα που δείχνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές λειτουργούν ευεργετικά στην καριέρα σου καθώς έχεις την ευκαιρία να αναγνωριστείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα σου. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να ικανοποιηθούν οι όποιες απαιτήσεις έχεις από τους ανωτέρους σου. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς σε γεμίζουν αισιοδοξία. Από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεσαι σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε περιορίζουν όμως βοηθούν σημαντικά στη δημόσια εικόνα σου.

Αισθηματικά

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου είναι αυτή που κυριαρχεί στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γερά θεμέλια και μακροχρόνια πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό στίβο που έρχεται για να μείνει στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις ωριμότητα και σταθερότητα στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν πολύ οι άλλοι σε σένα. Η προσπάθεια που καταβάλλεις είναι σημαντική και σε βοηθά να διακριθείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα σου. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες υπάρξουν για οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η ανησυχία που έχεις φαίνεται να μένει στο περιθώριο καθώς βρίσκεις τη δύναμη και την αισιοδοξία να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Από το απόγευμα και μετά απογειώνεται η ψυχολογία σου και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για διασκέδαση και η εξωστρέφεια που έχεις απογειώνουν τη σχέση και δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου χαρίσει σταθερότητα και θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να ανταπεξέλθεις σε οικονομικές απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν και να αφορούν τρίτους. Μη χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά και έχεις την τύχη με το μέρος σου. Οι συμφωνίες που μπορεί να πετύχεις θα είναι εξαιρετικές για εσένα.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η ημέρα στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ευχάριστη και άκρως επικοινωνιακή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση. Από το απόγευμα και μετά πιθανό είναι να υπάρξουν ανησυχίες, όμως βρίσκεις τη δύναμη να τις ξεπεράσεις.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο αισθησιασμός δεν οδηγούν στο να χάσεις τα λογικά σου και μπορείς να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει το ταίρι σου, φροντίζοντας έτσι να αποφύγεις τα προβλήματα και τις προστριβές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα σε βοηθήσει να λύσεις θέματα από το παρελθόν που σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη καθώς έχεις την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η διπλωματία θα παίξει σημαντικό ρόλο για να κρατηθούν οι απαιτούμενες ισορροπίες και να μην υπάρξουν εντάσεις. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!