ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 28 Μαΐου 2020

Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι οικογενειακές και οι προσωπικές υποθέσεις. Έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις, θα υπάρξει ανάγκη για κατανόηση, κατοχύρωση και συναισθηματική ισορροπία. Οι διαθέσεις θα γίνουν θετικές και συγκαταβατικές, ωστόσο δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιδράσεις. Στον επαγγελματικό τομέα στόχος θα είναι η εξασφάλιση και η κατοχύρωση, τα ρίσκα θα είναι περιορισμένα.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή σου σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Οι συζητήσεις ανάβουν με οικεία πρόσωπα και αυτό που χρειάζεται να δείξεις είναι άπλετη κατανόηση για να μην υπάρξουν εντάσεις. Να θυμάσαι ότι η κυκλοθυμία δεν θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει ζητήματα που έχουν απασχολήσει τη σχέση σου παλιότερα και να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης και χαράς με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σου θέλοντας να λύσετε πιθανές εκκρεμότητες που σας έχουν απομακρύνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε την ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς μπορείς να δεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Η θετική τους εξέλιξη θα φανεί και σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να πάρεις μία μεγάλη ανάσα που θα σε ικανοποιήσει.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως στον κοντινό περίγυρο καθώς απολαμβάνεις να επικοινωνήσεις με αυτούς που μπορούν να σε καταλάβουν και να εμπιστευτείς την άποψή τους. Είναι πιθανό να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις το επόμενο διάστημα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός κυριαρχούν στη σχέση και σου δίνουν την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει και να νιώσεις ασφάλεια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον να επιστρέψει πρόσωπο που θα ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις επαφές που έχεις για να προωθήσεις πιθανές συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να λυθούν με ιδανικό τρόπο κλείνοντας οριστικά ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει καιρό. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να εκφράσεις τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή καθώς η αδιαλλαξία μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το ταίρι σου κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ότι μπορεί να σε έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και να περάσεις μοναδικά μαζί του. Αν είσαι  αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό και θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Η επιμονή και η υπομονή που δείχνεις θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, φρόντισε μόνο να αφήσεις το πείσμα στην άκρη γιατί θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σχέδια και ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο παρορμητισμός σου όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα ενοχλήσουν γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φιλτράρει τις πολύ καλά τι θέλεις να πεις πριν εκφραστής.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όποια θέματα μπορεί να σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που δημιουργεί ένα ιδανικό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή με την επιστροφή του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι είναι αυτό που σε συμφέρει και τι όχι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω της οριστικής σου διάθεσης καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει τους συνεργάτες σου και να οδηγήσει σε κόντρες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και μπαίνει σε μία εσωτερική διεργασία καθώς επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και να επικεντρωθείς σε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν και τραύματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή στην καθημερινότητα καθώς τα λάθη μπορεί να σε εκθέσουν λόγω της απροσεξίας σου.

Αισθηματικά

Έχεις την δυνατότητα να διασκεδάσεις με το πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου σε φιλικές παρέες, αυτό θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να έρθει σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα επιδιώξει να ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα που εκκρεμούν έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από την κακή σου διάθεση και να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να κλείσεις τις όποιες εκκρεμότητες χωρίς να υπάρξουν λάθη.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και η διάθεση να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα κυριαρχεί γι’ αυτό επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε παρέες που μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις και τις πρωτότυπες ιδέες σου. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν ένταση σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. 

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να αφεθείς απόλυτα στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις μία ονειρική ατμόσφαιρα μεταξύ σας που θα λειτουργήσει λυτρωτικά για την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων δεν αποκλείονται που θα σε αναστατώσουν και θα σου θυμίσει θυμίσουν όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις που σχέδια και φιλοδοξίες καθώς απολαμβάνεις την στήριξη προσώπων που πιστεύουν σε σένα και τις ιδέες σου. Κλείσε ότι οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν αφού αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε σχέδια και συζητήσεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς και να πετύχεις. Φρόντισε όμως να μην είσαι σκληρός και απόλυτος στις ιδέες σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα.

Αισθηματικά

Η διασκέδαση και η αισιοδοξία κατακλύζουν τη σχέση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικά σχέδια πού μπορείς να δρομολογήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει επιστροφή προσώπου που θα σε γεμίσει χαρά με το ενδιαφέρον του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να διανύσει ένα σημαντικό διάστημα θετικών εξελίξεων καθώς τα σχέδιά σου έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης. Αξιοποίησε την ωριμότητα και την μεθοδικότητα που σε διακρίνει για να δείξει στους ανωτέρους σου τις πραγματικές σου προθέσεις και ικανότητες. 

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας το κέφι σου κατακόρυφα καθώς για εσένα είναι σημαντικό να πρωταγωνιστήσεις στις παρέες και στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι η αμέλεια και η αυθάδεια μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής. 

Αισθηματικά

Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή και έχεις την ευκαιρία να αφήσεις πίσω καχυποψία και ανασφάλειες που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας έντονη συναισθηματική αναστάτωση, δώσε την ευκαιρία για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να λάμψεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχεις την αυτοπεποίθηση και την διάθεση για να προσπαθήσει σκληρά ώστε να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι γεγονός ότι αυτό θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε εξαιρετικές εξελίξεις, όπως η βελτίωση του εισοδήματος σου. 

  

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και επιλέγεις να απομονωθείς χωρίς να εκφράζεις συναισθήματα και σκέψεις στο περιβάλλον σου. Οι αμφιβολίες και η καχυποψία εντείνονται, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις προθέσεις των άλλων και να αντιδράς πραγματικά.

Αισθηματικά

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις ευνοεί τη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αφήνοντας πίσω παλιότερα ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και πάλι για να τονίσει τα συναισθήματά του για εσένα και να σε διεκδικήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους. Το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει με μοναδικό τρόπο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το αφουγκραστείς και να το εμπιστευτείς. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είναι να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να ισορροπήσεις σχέσεις που πιθανόν έχουν περάσει από σαράντα κύματα το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή μόνο γιατί η υποχωρητικότητα δεν αφήνει περιθώρια για να καλύψεις και τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικά

Το πάθος και η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου βοηθά να αφήσεις πίσω πιθανές λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στην καθημερινότητά της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου που θα δονήσει για τα καλά την ατμόσφαιρα με την εμφάνισή του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα και άμεσα τι ικανοποιεί τους άλλους και τι μπορείς να καταφέρεις για τον εαυτό σου. Η διπλωματία θα λειτουργήσει εξαιρετικά και θα σε βοηθήσει να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο αυξάνοντας την ανάγκη σου να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Έχεις όμως την ευκαιρία με την γρήγορη αντίληψη που σε διακρίνει να δώσεις άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Οι μοναδικές στιγμές που μπορείς να αφιερώσεις το ταίρι σου θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση και θα δώσουν λύσεις σε θέματα που μπορεί να έχουν προκαλέσει αναταράξεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε γεμίσει χαρά και κέφι με την παρουσία του στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις εργασιακό επίπεδο πρωταγωνιστούν καθώς δείχνεις ότι μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πώς πρέπει να κινηθείς για να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Προσοχή σε εμμονές και επικριτικότητα που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου και να δημιουργήσουν αδικαιολόγητες εντάσεις.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου καθώς δείχνεις την γενναιοδωρία σου με τον τρόπο έκφρασης σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές καθώς η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να οδηγήσει σε έπαρση και αυτό θα ενοχλήσει. 

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις χρόνο εποικοδομητικά με το ταίρι σου δίνοντας λύσεις σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν και να σας έχουν ταλαιπωρήσει εξαιρετικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον εργασιακό περίγυρο μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα σου ζητήσει και πάλι να βρεθεί δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη μέρα για να κλείσεις ζητήματα που σε απασχολούν στη δουλειά και που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Άφησε την επικριτική διάθεση στην άκρη καθώς δεν θα βοηθήσει να συνεργαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!