GOSSIP

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχτηκε πως προσπαθεί να χάσει κιλά

Μετά την καραντίνα, πολλοί παρατήρησαν πως η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, έδειχνε πολύ πιο αδύνατη, ωστόσο η ίδια, δεν σχολίαζε καθόλου την  εμφανή απώλεια των κιλών της και μολονότι συνηθίζει να δίνει συμβουλές στις φαν της μέσω social media, για πολλά θέματα, δεν είχε κάνει καμιά αναφορά σε κάποια δίαιτα.

Πριν λίγες μέρες, η Σίσσυ εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά πλατό με αυτό το στενό μίνι φόρεμα, που έδειχνε πως έχει αδυνατίσει πολύ, και αμέσως πολλές από τις χιλιάδες followers της στο Instagram, έσπευσαν να τη ρωτήσουν ποια δίαιτα ακολουθεί και τι κάνει και έχασε τόσα κιλά. Όμως η Σίσσυ δεν έλεγε τίποτα σχετικό.

Σε ένα νέο βίντεο, που ανέβασε στο YouTube, δίνοντας συμβουλές για το πως να μαζέψουμε τα χειμερινά ρούχα μας και να τακτοποιήσουμε τις ντουλάπες, η Σίσσυ παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, πως βρίσκεται σε δίαιτα, αλλά είπε πως δεν έχει ακόμα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, και εξήγησε πως υπάρχει κάποιος ειδικός διαιτολόγος με τον οποίο συνεργάστηκε.

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό.

Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω πρώτα να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά να σκεφτώ πως θα σας τα πω, γιατί από πίσω δεν κρύβεται κάποιος ειδικός.

Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», αρκέστηκε να πει η παρουσιάστρια.

 

Δείτε το βίντεο της:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!