ΖΩΔΙΑ

Τον Ιούνιο ένας παλιός έρωτας μπορεί να ξαναφουντώσει για 6 ζώδια

Ο μήνας Ιούνιος, αστρολογικά αναμένεται να είναι ένας πολύ ενδιαφέρων μήνας, αφού έχει δύο εκλείψεις, ανάδρομη Αφροδίτη, αλλά και τον Ερμή ανάδρομο μετά τις 18 Ιουνίου.

Ο ανάδρομος Ερμής του Ιουνίου

Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε πριν τις 18 του Ιουνίου τις σημαντικές επικοινωνιακές σας δραστηριότητες, γιατί στην συνέχεια ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την 14η μοίρα του Καρκίνου. 

Το γνωστό επικοινωνιακό κομφούζιο θα κάνει αίσθηση αυτή την φορά με σημαντικές αναμετρήσεις με το παρελθόν.  Όπως κάθε φορά που ο Ερμής κινείται ανάδρομος, είναι σημαντικό να δείξουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας, στον τρόπο έκφρασης, επικοινωνίας, σε υπογραφές, συμφωνητικά, στο μεταφορικό μέσο,  ενώ να έχουμε κατά νου ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή και αναβολές στα προγράμματά μας. 

Όταν ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος όμως, είναι και μία καλή περίοδος για αναθεώρηση, απολογισμό, για βαθύτερη ουσιαστική ανασκόπηση της περασμένης περιόδου αλλά και για προσωπική ενδοσκόπηση. 


Έρωτες από το παρελθόν θα αναβιώσουν

Επαφές με άτομα του αισθηματικού παρελθόντος ή και αποφάσεις για μία μορφή επανασύνδεσης  θα έχουν αυτή την περίοδο οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Οι Ταύροι – Σκορπιοί αλλά και οι Παρθένοι (από τα ίδια δεκαήμερα)  δέχονται και αυτοί με την σειρά τους τις ευκαιρίες εκείνες για επικοινωνίες με άτομα του χτες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!