ΖΩΔΙΑ

Δύο εκλείψεις που θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο θα ζορίσουν πολύ κάποια ζώδια

Μια σεληνιακή και μια ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθούν μέσα στον ερχόμενο μήνα, σε συνδυασμό με Πανσέληνο και Νέα Σελήνη και αυτά τα φεγγάρια του Ιουνίου, αναμένεται να φέρουν... δυσοίωνες εξελίξεις σε πολλούς.

Τα Φεγγάρια του Ιουνίου

5 Ιουνίου 2020 – Πανσέληνος  Έκλειψη Σελήνης  στον Τοξότη (15°34′):  Στο φαινόμενο παρατηρούμε την δυσμενή συμμετοχή της Ανάδρομης Αφροδίτης από τους Διδύμους, του Άρη και του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Να αναμένουμε την κορύφωση επεισοδίων, αντιδράσεων, συγχύσεων που θα αφορούν τις σχέσεις κρατών. Σε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν νομοθετικές μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν αποσυντονισμό στο κοινωνικό σύνολο. Προσοχή σε ατυχήματα και σε ακτοπλοϊκές μετακινήσεις.  Σε προσωπικό επίπεδο, με αυτό το φεγγάρι πυροδοτούνται τώρα κόντρες, αντιπαραθέσεις, συγχύσεις και εξαπατήσεις στις ανθρώπινες σχέσεις. Ζητήματα οικονομικά αναμένεται να προβληματίσουν και να αποτελέσουν πηγή ανασφάλειας και αποδιοργάνωσης.

Άμεση επιρροή από αυτή την Έκλειψη Δέχονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο, ή μεσουράνημα κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις παρακάτω ημερομηνίες (2 μέρες μπροστά και πίσω:

Δίδυμοι 5 Ιουνίου ,  Παρθένοι  7 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 7 Δεκεμβρίου, Ιχθύες 6 Μαρτίου

21 Ιουνίου 2020  – Νέα Σελήνη Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (00°21′):  Ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου εγκαινιάζεται η καλοκαιρινή περίοδος με μία Νέα Σελήνη που συνοδεύεται με το φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Άρης συμμετέχει και σε αυτή την Έκλειψη, με τον σχηματισμό τετραγώνου με τα φώτα, φέρνοντας σημαντικές αλλά και δοκιμαστικές ή και επώδυνες εξελίξεις.  Ζητήματα που αφορούν την πατρίδα, τα κράτη, τις ρίζες, την ασφάλεια, την οικογένεια βρίσκονται στο επίκεντρο γεγονότων. Η επιρροή αυτής της Έκλειψης είναι πιο αισθητή στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που γεννήθηκαν στην πρώτη ημέρα του ζωδίου τους ή όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα, ή προσωπικό πλανήτη από 0-4 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Επιρροή όμως δέχονται και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 3ου δεκαημέρου πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες ή μεσουράνημα κοντά στην 27-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πιο συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες:  Κριοί 21 -23 Μαρτίου, Καρκίνοι 21-23 Ιουνίου, Ζυγοί 23-25 Σεπτεμβρίου, Αιγόκεροι 22-24 Δεκεμβρίου αλλά και οι Δίδυμοι 19-20 Ιουνίου, Παρθένοι 20-22 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 19-21 Δεκεμβρίου, Ιχθύες 18-20 Μαρτίου

 

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!