ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 17 Μαΐου 2020

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Ταύρο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία θετική όψη που θα δημιουργήσει συνθήκες για βελτίωση τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε υποθέσεις οικογενειακές ή προσωπικές. Σε επιδιώξεις και διεκδικήσεις θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, οι επαγγελματικές συνεργασίες να κυλήσουν ομαλά, δεν θα λείψουν οι νέες προτάσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η αισιοδοξία γέννα μοναδικά συναισθήματα και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα που περνάς όμορφα. Από το απόγευμα και μετά πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις σε φιλικά πρόσωπα την στήριξή σου.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός εναρμονίζεται με το πάθος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου μακριά Από πιθανές εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με πρόσωπο που εντείνει τις ευαισθησίες σου και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν επαγγελματικού ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανές πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις για συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα λόγω της ωριμότητας που δείχνεις. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου καθώς ο δυναμισμός και η αισιοδοξία που σε διακρίνει σε ξεχωρίζουν σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς. Μπορείς να κυριαρχείς με τις προτάσεις σου και να δημιουργήσεις μεγάλες προσδοκίες στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για τη μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς επικρατεί αισιοδοξία και αυτό λειτουργεί σαν ανάσα φρεσκάδας στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορείς να τα εντυπωσιάσεις με την θετική σου ενέργεια και την γοητεία σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανοί στόχοι που σε ενδιαφέρουν έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για την επίτευξή τους. Προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να δώσει λάθος αντίληψη για πιθανές κινήσεις καθώς εξιδανικεύεις προτάσεις και αυτό θα αποβεί εις βάρος σου. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, στροφή στο φιλικό περιβάλλον και στα πρόσωπα που σου δίνουν χαρά και ευχαρίστηση πραγματοποιείς σήμερα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα μαζί τους και να συζητήσεις χαλαρώνοντας θέματα που σε ενδιαφέρουν. Η ωριμότητα που δείχνεις βοηθά να υπάρξουν ρεαλιστικές ιδέες και προτάσεις.

Αισθηματικά

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα αισιόδοξα καθώς δείχνεις ώριμη σκέψη και προσέγγιση στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να έχει μακροχρόνια πορεία και αυτό σε ενθουσιάζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ομαδικές δράσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοούνται και έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα δώσουν θετικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα όποια εμπόδια υπάρχουν καθώς αυτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις για τον δυναμισμό σου.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, πιθανό είναι να έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Φρόντισε να αφεθείς γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα και θα ξεχωρίσεις για την αισιοδοξία και το κέφι σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές που θα σε βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα.

Αισθηματικά

Υπάρχει περίσσεια χαρά και αισιοδοξία στη σχέση σου και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις θέματα με το ταίρι σου με μεγαλύτερη ευκολία. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα από τις κοινωνικές επαφές μπορεί να υπάρξουν γνωριμίες που θα έχουν ιδιαίτερα ευνοϊκές προτάσεις για εσένα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες και να προχωρήσεις σε συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι αυτές που θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση στην καριέρα σου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα φτιάξουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά. Το κέφι και η χαρά θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από όλα τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να απολαύσεις τις στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Αισθηματικά

Υπάρχει αισιοδοξία στη σχέση σου και αυτό βοηθά να υπάρξει ωριμότητα στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να έχουν προκύψει στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα έχουν προϋποθέσεις για να είναι σταθερές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα μπορεί να έχει ευχάριστες επαφές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς οι προτάσεις μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και να έχουν σημαντική εξέλιξη για εσένα. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε αυτό που σε εκφράζει περισσότερο.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να σε στηρίξουν. Προσοχή από το απόγευμα και μετά καθώς αυξάνεται το άγχος και, όμως έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειές σου και να νιώσεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις ότι σε φοβίζει.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Πρόσεχε γιατί μπορεί να εκδηλώσεις φόβους που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα, απέφυγέ το. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα δώσουν τη στήριξή τους και θα σε ωθήσουν σε μία νέα πορεία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα είναι η κατάλληλες για εσένα και μπορούν να σου προσφέρουν σταθερότητα και εξέλιξη. Οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και μπορεί να σου προκαλούν ένταση. Η ώριμη προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καθημερινά ζητήματα με μεγαλύτερη ευκολία και να αφήσεις πίσω ότι σου προκαλεί ένταση. Μετά το απόγευμα θα νιώσεις καλύτερα και θα επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις ανησυχίες σου και να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό πλαίσιο για να αφήσεις πίσω σου ότι σε επηρεάζει και να επικεντρωθείς με χαρά στη σχέση σας που λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε πιθανές κοινωνικές προτάσεις που θα σε φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εποικοδομητικές θα είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα που μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Οι συνεργασίες σου μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα δείξουν την ώριμη σκέψη και την διάθεση για προσπάθεια που σε διακατέχει.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η καλή διάθεση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς δίνεις χαρά και κέφι στους γύρω σου. Προσοχή από το απόγευμα και μετά καθώς έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα καθημερινής φύσεως, αλλά δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς το άγχος σου και αυτό θα σε καταβάλει. 

Αισθηματικά

Είναι ιδανική ευκαιρία να επικεντρωθείς στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα σκηνικό πάθους που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει εξαιρετικά ευνοϊκή γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν, έχεις όμως την ευκαιρία να προχωρήσεις με αυτές και να υπάρξουν θετικές αλλαγές που θα δώσουν άλλη ώθηση στους στόχους σου. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεις επικριτικός γιατί αυτό θα εναντιώσει τους συναδέλφους και θα δυσκολέψει τις διαδικασίες. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η ατμόσφαιρα στην οικογένεια είναι ιδανική και μπορεί να σε βγάλει από περιττές έννοιες και σκοτούρες που μπορεί να είχες. Από το απόγευμα και μετά ανεβαίνεις ψυχολογικά και μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που έχεις έντονα ανάγκη για να νιώσεις όμορφα και σε αυτό θα συμβάλλουν και οι γύρω σου.

Αισθηματικά

Οι όμορφες στιγμές το βράδυ θα απογειώσουν τη σχέση και θα σου δώσουν την ευκαιρία να νιώσεις υπέροχα μακριά από κυκλοθυμία και ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι εύκολο να εντυπωσιάσεις και να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή και δεν αποκλείεται να προμηνύεται μια σημαντική σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσε ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς οι ευκαιρίες που σου δίνονται είναι σημαντικές και μπορείς να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση σε εκκρεμότητες που μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως μπορούν να σου φέρουν σημαντικά κέρδη που θα σε ικανοποιήσουν. 

 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, οι ευκαιρίες που σου δίνονται να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω προβληματισμούς και εμπόδια και να χαρείς την ημέρα που μπορεί να απογειώσει το κέφι σου. Προσοχή σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς σημαντικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια που οφείλεις να κλείσεις.

Αισθηματικά

Νιώθεις κοντά στο ταίρι σου και αυτό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εξομαλύνετε μαζί καταστάσεις που προκαλούν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα και πάθος. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στους στόχους σου. Είναι καθοριστικό να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να σε βοηθήσει σε πιθανές φιλοδοξίες που έχεις. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, μπορείς να πρωταγωνιστήσεις στον κοντινό περίγυρο με τη συμπεριφορά σου καθώς είναι γεγονός ότι δείχνεις ωριμότητα στη σκέψη και μεγάλη ευκολία στο να δώσεις λύσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή στην απολυτότητα που θα σε προβληματίσει.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας τις σκέψεις σου θα ανακαλύψεις ότι το ταίρι σου είναι το κατάλληλο πρόσωπο να σε καταλάβει και να σε βοηθήσει στις αποφάσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα σε βοηθήσει να βρεις την χαρά και την ικανοποίηση που σου αξίζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο από εδώ και στο εξής καθώς έχεις την ευκαιρία να κάνεις καινούργια βήματα σε στέρεο έδαφος που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Οικονομικά, μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα κλείνοντας λογαριασμούς που μπορεί να σου έχουν προκαλέσει άγχος.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ήρθε η στιγμή για να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις χρόνο με αυτούς που αγαπάς και να διασκεδάσεις. Νιώθεις ότι έχεις την δυνατότητα να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει, προσπάθησέ το. 

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε βαραίνει με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επηρεάζει ακόμα την ζωή σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις την θέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε επηρεάζουν. Προσπάθησε να δώσεις λύσεις που θα σε ικανοποιούν και δεν θα αφήνουν περιθώρια για προβληματισμούς και στο μέλλον. Άλλωστε είναι σημαντικό να νιώθεις σταθερότητα στα οικονομικά σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!