ΖΩΔΙΑ

O Άρης στους Ιχθείς θα επηρεάσει πολύ ειδικά 4 ζώδια

Εδώ και δύο μέρες, ο «κόκκινος πλανήτης» και πολεμοχαρής Άρης βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουνίου και η κατάσταση... μυρίζει μπαρούτι με τους αστρολόγους να προβλέπουν έντονες εξελίξεις ακόμα και σεισμούς!

Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Στο astrology.gr, o αστρολόγος Γιάννης Ριζόπουλος, προβλέπει πως ειδικά στην Ελλάδα, αυτή η θέση του Άρη, μπορεί να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, απεργίες και εντάσεις ενώ αναφέρει πως ακόμα και σεισμός μπορεί να γίνει!


«Την εμφάνισή του αναμένεται να κάνει κι ο Εγκέλαδος, που… αγαπά τον Άρη στους Ιχθύς, με τα μεγέθη να «παίζουν» κοντά στα 6 Ρίχτερ! Δεν το λες και αμελητέο…» γράφει χαρακτηριστικά ο αστρολόγος.
 

Στο astrokouskous.oroskopos.gr, διαβάσαμε ποια είναι τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τον Άρη στους Ιχθείς

Πιο δυναμική και έντονη είναι η επιρροή του Άρη από τους Ιχθείς για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς όπου το επόμενο διάστημα αναμένεται να βιώσουν τα πιο σημαντικά γεγονότα. Τα παραπάνω ζώδια που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο αναμένεται να έχουν σημαντική ενεργοποίηση εξελίξων και κλείσιμο καταστάσεων με την Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 5/6. Οι εκπρόσωποι των παραπάνω ζωδίων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου χρειάζεται να δείξουν προσοχή κοντά στις 13/6 όπου σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα θα προκαλέσει αποσυντονισμό και θα αδειάσει τις αποθήκες ενέργειάς τους, προσοχή επίσης σε μολύνσεις / φλεγμονές.

 

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης τα 12 Ζώδια

Κριός: Μπαίνετε σε μία περίοδο που αναγκάζεστε να προβείτε στο κλείσιμο καταστάσεων και η διαδικασία αυτή σας εξουθενώνει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Θα χρειαστεί έμπρακτα να δείξετε την αγάπη και την αφοσίωσή σας σε δικούς σας ανθρώπους που θα έχουν ανάγκη την υποστηρίξη και την φροντίδα σας. Λειτουργήστε πιο μυστικά ή και παρασκηνιακά για τις αμέσως επόμενες επαγγελματικές σας δράσεις.

 

Ταύρος: Ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ σας παρακινεί να κυνηγήσετε τα όνειρα, τις επιθυμίες, τα θέλω σας.Δραστηριοποιείστε συλλογικά, δικτυώνεστε, γνωρίζετε κόσμο όμως κάνετε και τα ξεκαθαρίσματά σας στις φιλίες σας, επομένως δεν θα λείψουν και κάποιες εντάσεις! Είναι η ιδανική εποχή για να κινητοποιηθείτε και να ΄γινετε πιο αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αλλά και να ξεκινήσετε μία νέα συλλογική δραστηριότητα.

 

Δίδυμοι: Σημαντική η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ οπου το επόμενο διάστημα επηρεάζει σημαντικά την καριέρα, τους στόχους σας, την κοινωνική σας καταξίωση. Εσείς τώρα δίνεται έναν σημαντικό αγώνα για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, να αναμένεται όμως ότι θα έχετε και σημαντικές ανακατατάξεις. Προσοχή στις επαφές σας με πρϊστάμενο (βάλτε νερό στο κρασί σας) ενώ αποφύγετε εντάσεις με τον σύζηγο ή και με τον πατέρα. Μην αναβάλετε για αύριο αυτό που μπορείτε κάνετε σήμερα.

 

Καρκίνος: Αρκετά θετική είναι η επιρροή που δέχεστε από τον Άρη από τους Ιχθείς, όπου σας βοηθά να βρεθείτε σε εγρήγορση και επαναφέρετε την αισιοδοξία στη ζωή σας. Το επόμενο διάστημα ευνοούνται επαφές, γνωριμίες, συμφωνίες, εκπαιδευτικές ή και νομικές δραστηριότητες. Από την άλλη πλευρά θα υπάρχουν και μετακινήσεις που θα σας χαροποιήσουν αλλά και εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να φιλοσοφήσετε τη ζωή με έναν τρόπο διαφορετικό.

 

Λέων: Αρκετά πιεστικό θα είναι το επόμενο διάστημα τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά / οικονομικά. Στον ψυχολογικό τομέα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια ασυνείδητοι φόβοι όπου καλείστε να τους διαχειριστείτε, σημαντικό είναι λοιπόν να αναγνωρίσετε τώρα τα σημάδια που σας δίνονται και να εργαστείτε εσωτερικά προκειμένου να ξεπεράσετε καταστάσεις του χτες. Στον οικονομικό τομέα, τώρα είναι περίοδος εξελίξεων για ζητήματα φοροτεχνικά / τραπεζικά / γραφειοκρατικά. Αγχώνεστε για την διεκπαιρέωση εκκρεμοτήτων ή και νιώθετε αναφάλεια για τα νέα δεδομένα που τώρα δημιουργούνται. Η σεξουαλική σας ζωή ενεργοποιείται και έχει το ανάλογο πάθος και συναίσθημα.

 

Παρθένος: Ο Άρης θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο απο το δικό σας φέρνοντας κόντρες με το περιβάλλον σας. Συχνά θα αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεστε σε επαφή είναι επιθετικοί, ή και απότομοι στον τρόπο συμπεριφοράς τους, σημαντικό λοιπόν είναι να αποφύγετε τα καβγαδάκια. Δεν θα λείψουν και οι εξελίξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες που θα σας αποσυντονίσουν αλλά και θα σας εκνευρίσουν!

 

Ζυγός: Αρκετά απαιτητικό είναι το επόμενο διάστημα με το πρόγραμμά σας να είναι φορτωμένο και εσείς να χάνεστε μέσα στις πολλές δραστηριότητες που πρέπει να τρέξετε. Η καθημερινότητά σας θα αναστατώνετε συχνά από τις πιέσεις και τις προκλήσεις που θα δημιουργούνται σημαντικό είναι να κάνετε ένα καλό πλάνο δράσης για να μπορέσετε πιο ήρεμα να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Το στρες θα είναι έντονο και πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την ξεκούρασή σας. Καλή περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλίες για θέματα άσκησης ή διατροφής.

 

Σκορπιός: Ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ιχθύ σας ενεργοποιεί ερωτικά αλλά και δημιουργικά.Το επόμενο διάστημα αναλαμβάνετε δράση για να απολαύσετε όλα όσα σας είχαν λείψει. Νέα φλερτ μπαίνουν τώρα στο προσκήνιο και σας διεγείρουν ερωτικά, αλλά αγγίζουν και μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σας. Δεν λείπουν ωστόσο και τα καβγαδάκια και οι εντάσεις στα ερωτικά επομένως θυμηθείτε ότι οι ισορροπίες είναι αρκετά ευαίσθητες. Την προσοχή σας και στην σχέση σας με τα παιδιά γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργούνται διαφωνίες. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για ενεργή ενασχόληση με την τέχνη, την ομορφιά ή για κάθε δραστηριότητα που σας προσφέρει χαρά και απόλαυση.

 

Τοξότης: Αρκετά ευερέθιστοι θα είστε το επόμενο διάστημα, με την ψυχολογία σας να είναι μεταβλητή, με εναλλαγές και εσάς να βρίσκεστε συχνά σε έναν συναισθηματικό αναβρασμό. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, γίνονται αυτή την περίοδο η πηγή των εξελίξεων και των γεγονότων. Κάνετε χωροταξικές αλλαγές (σπίτι ή επαγγελματική έδρα) ή υπάρχουν οι αιτίες εκείνες για να δημιουργείται ένταση στο χώρο σας. Δείξτε προσοχή στην σχέση με τα οικεία σας πρόσωπα, γιατί ο τρόπος αντίδρασής σας συχνά θα είναι αρκετά έντονος και εκρηκτικός.

 

Αιγόκερως: Μία δυναμική περίοδος ανοίγεται μπροστά σας και εσείς είστε έτοιμοι να κινηθείτε, να επικοινωνήσετε, να κάνετε συχνές μετακινήσεις, να προχωρήσετε σε συμφωνίες, να διαπραγματευτείτε, να πάρετε αποφάσεις και να αξιοποιήσετε έμπρακτα τις ιδέες σας. Ο λόγος σας αρκετές στιγμές θα είναι αιχμηρός και αυτό είναι κατί που πρέπει να συγκρατήσετε και να περιορίσετε στις επικοινωνίες σας. Προσοχή σε βλάβες με αμάξι αλλά και στην οδήγηση!

 

Υδροχόος: Ο Άρης από τους Ιχθείς εντείνει τις ανασφάλειές σας τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές. Το επόμενο διάστημα αναμένεται απαιτητικό ως προς τα έξοδα, εσείς θα είστε σε μία μόνιμη εγρήγορση για την εύρεση πηγών εσόδων, όμως οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές γεγονός που θα σας αγχώνει. Να αναμένετε όμως και έξοδα τα οποία θα βγουν στην επιφάνεια και δεν τα είχατε στο πρόγραμμα και θα σας αποσυντονίσουν! Αυτό το διάστημα πρέπει να εργαστείτε πιο μεθοδικά και επίμονα στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σας η οποία θα είναι αρκετά πεσμένη.

 

Ιχθύες: Ο Άρης κινείται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει το επόμενο διάστημα τον δυναμισμό και την ανάγκη να κινηθείτε άμεσα για να δείτε στη ζωή σας εξελίξεις… Η πορεία του ωστόσο θα έχει και τις προκλήσεις γιατί δεν θα μπορείτε με άνεση και ευκολία να διαχειριστείτε τους έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας, ενώ δεν θα λείπουν από πλευρά σας και οι εκνευρισμοί που θα σας φέρνουν αντιμέτωπους με το περιβάλλον σας. Ζητήματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση μπορείτε τώρα να τα επιμεληθείτε με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!