GOSSIP

Ο Matt Damon ανακοίνωσε πως η μια κόρη του κόλλησε κορωνοϊό

Δύσκολες ώρες βιώνουν ο χολιγουντιανός σταρ Matt Damon και η σύζυγός του Luciana Barroso, αφού η μεγάλη κόρη τους, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά βρίσκεται μακριά τους και δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν να είναι στο πλευρό της.

Ο Αμερικανός ηθοποιός πέρασε την καραντίνα στην Ιρλανδία, όπου αρχικά είχε βρεθεί για τα γυρίσματα της νέας ταινίας "The Last Duel" του Ridley Scott. Τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω της πανδημίας και ο σταρ μαζί με τη σύζυγο του, Luciana Barroso και τις τρεις κόρες τους, τη 13χρονη Isabella, την 11χρονη Gia και την 9χρονη Stella παρέμειναν σε καραντίνα στην Ιρλανδία.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη κόρη της συζύγου του από τον πρώτο της γάμο, Alexia παρέμεινε στην Αμερική, καθώς σπουδάζει σε κολλέγιο στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δουβλίνου Dublin’s Spin 1038, αποκάλυψε πως η Αλέξια, που την έχει μεγαλώσει σαν δικό του παιδί, νόσησε από κορωνοϊό.


«Η μεγαλύτερη κόρη μας σπουδάζει στο κολλέγιο» δήλωσε. «Προφανώς, το κολλέγιο έχει κλείσει. Αλλά είναι στη Νέα Υόρκη, και είχε νοσήσει από τον COVID-19 πολύ νωρίς, μαζί με τους συγκάτοικους της, και το ξεπέρασε χωρίς πρόβλημα. Επομένως δεν είμαστε ακόμα όλοι μαζί. Αυτό θα συμβεί στο τέλος του μήνα. Πάντως όλη η οικογένεια είναι μία χαρά».
Και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στη δική του μητέρα και στην πεθερά του: «Για τη μαμά της Λούσι και τη μαμά μου είναι τρομακτικό, γι’ αυτή τη γενιά... Νομίζω ότι έχουμε όλοι λάβει το μήνυμα τώρα, όλοι ακολουθούν την απομόνωση, την αποστασιοποίηση και το πλύσιμο των χεριών και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το μετριάσουμε, αλλά είναι σίγουρα τρομακτικό για τους γονείς μας».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!