ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια μπορεί και να σε... κεράτωσαν ακόμα και εν μέσω καραντίνας

Η περίοδος της καραντίνας έβαλε σε δοκιμασία πολλές ερωτικές και συντροφικές σχέσεις και γενικά ήταν μια περίοδος που οι ανθρώπινες σχέσεις μοιραία δέχτηκαν μεγάλες πιέσεις. Και μπορεί οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας να περιόριζαν τις πιθανότητες να μπορεί κάποιος να απατήσει το ταίρι του, αλλά για τους αστρολόγους κάποια ζώδια, ήταν ικανά να σε κερατώσουν ακόμα και αυτή την περίοδο.

Για μερικά ζώδια, το να εξαπατούν ή να φλερτάρουν μπορεί να είναι ένας τρόπος για να αποφύγουν τα προβλήματα που αναπόφευκτα προκύπτουν λόγω της διαρκούς επαφής μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με το astrology.gr, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ζώδια που απεχθάνονται τις αντιπαραθέσεις και βρίσκουν 100 φορές πιο εύκολο να ξεφύγουν ή ν' αρχίσουν μια επαφή με κάποιο νέο πρόσωπο, αντί να εμπλακούν σε μια πιθανώς δύσκολη συζήτηση με τον/την σύντροφό τους. Άλλα ζώδια έχουν μια δυνατή επιθυμία για περιπέτεια, που συμβαίνει επειδή η καραντίνα τους πέφτει πολύ βαριά. Είναι οπαδοί του να βγαίνουν έξω και να συναντούν νέους ανθρώπους και χωρίς αυτήν την διέγερση μπορεί να βρεθούν να περιφέρονται σε διάφορα sites γνωριμιών, προκειμένου να βιώσουν μια παρόμοια συγκίνηση. Και βέβαια, υπάρχουν και τα ζώδια που έχουν τη νοοτροπία ότι «το ξένο είναι πιο γλυκό» και ούτως ή άλλως θέλουν πάντα αυτό που δεν μπορούν να έχουν, ακόμα κι αν η απόσταση με τον/την σύντροφό τους λόγω καραντίνας δεν υπήρξε και τόσο προβληματική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Δεν είναι ασυνήθιστο για τα ζευγάρια να αισθάνονται επιπλέον άγχος επειδή είναι υποχρεωμένα να βρίσκονται μαζί κλεισμένα σε ένα σπίτι. Και βέβαια είναι πιθανό να προκληθούν πάρα πολλές συζητήσεις για το πώς να δώσουν ο ένας στον άλλον χώρο και να διατηρηθεί η ειρήνη. Αλλά για τον Καρκίνο το να εμπλακεί σε τόσο «σκληρές» συνομιλίες μπορεί να είναι αδύνατον.

Είναι το ζώδιο που μισεί την σύγκρουση και προσπαθεί να την αποφύγει με κάθε κόστος. Αυτό που δεν συνειδητοποιεί ωστόσο είναι ότι οι δύσκολες συζητήσεις είναι αναπόφευκτες για να διατηρηθεί ισχυρή μια σχέση. Συχνά, αντί να μοιράζονται με το ταίρι τους αυτό που έχουν στο μυαλό τους, αρχίζουν σιγά-σιγά να νιώθουν μόνοι και παρεξηγημένοι.

Για να αισθανθεί ξανά ασφαλής ένας Καρκίνος, μπορεί να προσπαθήσει να συνδεθεί με έναν παλιό φίλο ή με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο, απλώς επειδή μπορεί να είναι πιο εύκολο για εκείνον να μιλήσει με ένα άτομο που βρίσκεται εκτός της σχέσης του, παρά απευθείας με τον/την σύντροφό του. Και, από εκεί και πέρα, δεν θέλει πολύ για να ξεκινήσει μια κρυφή, παράλληλη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τον Τοξότη, είτε με καραντίνα είτε χωρίς, ισχύει πάντα το ρητό «το ξένο είναι πιο γλυκό», οπότε ακόμα κι αν η τρέχουσα σχέση του πάει μια χαρά, συχνά το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιες στιγμές βαρεμάρας, πριν καταφύγει σε ένα σάιτ γνωριμιών για να δει τι «παίζει» εκεί έξω!

Είναι ένα υπερβολικά εξωστρεφές ζώδιο, οπότε η πρόσκληση σε φρέσκες συζητήσεις και νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα που τραβούν την προσοχή του, έχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβούν. Οι Τοξότες είναι απίστευτα ειλικρινείς με τον εαυτό τους και εναρμονίζονται με τα συναισθήματά τους, οπότε ξέρουν ακριβώς τι κάνουν όταν στείλουν ένα «απαγορευμένο» ερωτικό μήνυμα πίσω από την πλάτη του συντρόφου τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος μπορεί να μην εξαπατήσει τον σύντροφό του υπό κανονικές συνθήκες, αλλά το να κολλήσει μέσα στο σπίτι για μήνες ίσως τελικά να τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Ως ανεξάρτητο ζώδιο, χρειάζεται να βγει έξω και να γνωρίσει ανθρώπους για να νιώθει ικανοποιημένος. Έτσι σε μια καραντίνα 45 ημερών, άνετα μπορεί να αρχίσει να αναζητά αλλού την περιπέτεια.

Θα μπορούσε να στέλνει μηνύματα φλερτάροντας με κάποιο πρόσωπο που του φαίνεται ενδιαφέρον ή και με κάποιον εντελώς άγνωστο με τον οποίο μοιράζεται κοινά ενδιαφέροντα και τον γνώρισε στο διαδίκτυο. Προσελκύεται πολύ από την ευφυΐα και τα ανοιχτά μυαλά, για αυτό συχνά δεν μπορεί να αντισταθεί στο να το «γυρίσει» και να μετατρέψει σε κάτι παραπάνω τις περιστασιακές συνομιλίες περί πολιτικής και φιλοσοφίας.

Το πιο πιθανό είναι ότι ένας Υδροχόος δεν θα αντιδράσει, «κερατώνοντας» κυριολεκτικά τον/την σύντροφό του, ανταποκρινόμενος στα συναισθήματα που πιθανόν του δημιούργησε μια νέα γνωριμία. Όμως, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στη σχέση του, αυτές οι συνομιλίες του μπορούν να θεωρηθούν «κεράτωμα» και να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα αν δεν τις κοντρολάρει και δεν φροντίσει να συμμαζέψει την κατάσταση.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!