ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 12 Μαΐου 2020

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης των Διδύμων και εισέρχεται στο ζώδιο τους, ανάγκη θα εκδηλωθεί για επικοινωνία και για συναναστροφή, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και νέες συνεργασίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι κάπως πιο απελευθερωμένες, θα γίνονται με περισσότερη άνεση. Στις συζητήσεις θα υπάρξει αυθορμητισμός, φεύγει η εσωστρέφεια, κάποιοι θα καταφέρουν να εκδηλωθούν και να προχωρήσουν τα βήματα τους απελευθερωμένοι από συστολές και εσωτερικές ανασφάλειες.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που σε γεμίζουν κέφι και νέες ιδέες. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές συζητήσεις όπου θα χαλαρώσεις και θα περάσεις όμορφα.

Αισθηματικά

Μέσα στην ημέρα οι υπερβολές και η ένταση μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αξιοποίησε το βράδυ για να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει πόσο πολύ ενδιαφέρεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο, αυτό που θα σε εντυπωσιάσει είναι η μοναδική επικοινωνία μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η ένταση μέσα στην ημέρα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε οδηγήσει να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις. Είναι το σημείο όπου θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σου που μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες. Καλό είναι να τις αποφύγεις. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφαλής και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικά

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις έντονα τα συναισθήματά σου και αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις που θα ευνοήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία πού θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Η κατήφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Πίστεψε στις δυνατότητές σου και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα απογοητεύσεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους γύρω σου. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και αφήνεις πίσω σου μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο υποστηρίζοντας τις απόψεις σου και εντυπωσιάζοντας τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με τις πρωτοβουλίες που παίρνεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός στην διάθεση να πείσεις τους άλλους. 

Αισθηματικά

Βάζεις γερά θεμέλια στην εξέλιξη της προσωπικής του ζωής καθώς πιθανές συζητήσεις με το ταίρι σου ανοίγουν νέους κοινούς ορίζοντες μπροστά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει καθοριστική νέα γνωριμία που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια παρουσία στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές συζητήσεις που μπορεί να πάρεις μέρος καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που επιδιώκουν να επιβάλουν την άποψή τους. Η θετική προσέγγιση στα πράγματα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις και πληγές που μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Η ενασχόληση με την τέχνη και τον εσωτερισμό θα απαλύνει τον πόνο.

Αισθηματικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει μέσα στην ημέρα με το ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι προσπαθεί να σε καταπιέσει και να επιβάλλει τις προσωπικές του απόψεις στην σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εντάσεις με τους συνεργάτες σου δεν λένε να κοπάσουν καθώς πιθανό είναι να προκύψουν οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις οποίες διαφωνίες βλέποντας την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μόνο έτσι θα προχωρήσετε σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που είναι πρωτοποριακές. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για συντροφικότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που σε γεμίζει χαρά και δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και μακροβιότητας στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πίεση στην καθημερινότητα είναι έντονη καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Προσοχή στην επιθετικότητα και στην διάθεση να επιβάλεις τις απόψεις σου που θα ενοχλήσει πρόσωπα του συναδελφικού του περιβάλλοντος. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και περνάς σε μία περίοδο όπου αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι η προσωπική σου εξέλιξη και η δημόσια εικόνα σου. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν για να βρεθείς πιο κοντά στην κοινωνική καταξίωση.

Αισθηματικά

Επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες στη σχέση σου και αυτό μπορεί να είναι πολύ κουραστικό για το ταίρι σου. Το να γκρινιάζεις δεν θα βοηθήσει να ξεπεραστούν πιθανά ζητήματα που σε ενοχλούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η έρχονται στο προσκήνιο νέα πρόσωπα που θα δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει στο μέγιστο βαθμό. Οι συζητήσεις στον επαγγελματικό περίγυρό μπορεί να εξελιχθούν θετικά καθώς τα σχέδιά σου βρίσκουν ανταπόκριση και μπορείς να πείσεις τους ανωτέρους σου για τις δυνατότητές σου.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την αισιοδοξία και την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις αμελής στις υποχρεώσεις σου, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη και θα εκτεθείς. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος εκεί που πρέπει για να απολαύσεις τις ελεύθερες ώρες σου. 

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι μοναδική και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συζητήσεις για την κοινή σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθει νέα γνωριμία στη ζωή σου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς υπάρχουν προϋποθέσεις για να είναι μακροχρόνια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή σε επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού που μπορεί να έχουν νέες προτάσεις για εσένα. Αξιολόγησέ ρεαλιστικά ποιες είναι αυτές που μπορεί να σε γνωρίσουν και άδραξε την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και μονοπάτια στη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την καχυποψία και τις ανασφάλειες καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο που δεν θα εκφράζεσαι και προτιμάς να παρατηρείς τους άλλους και τις κινήσεις τους. Οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις δυναμιτίζοντας τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. 

Αισθηματικά

Δεν πρέπει να αφεθείς στις ανασφάλειες και τους φόβους σου που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο που προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέο ξεκίνημα πουθα παίξει κομβικό ρόλο για σένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς σε εμπορικά ζητήματα για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην χάσεις την ευκαιρία καθώς οι συμφωνίες που θα πετύχεις θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για αυτό καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

  

 

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και σε διακρίνει έντονη διάθεση διπλωματίας και κατανόησης προς όλους. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι διάχυτη καθώς μέσα από αυτήν μπορείς να δεις αν σε εκτιμούν και σε υπολογίζουν οι γύρω σου. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσένα.

Αισθηματικά

Μπορείς να συζητήσεις ότι σε απασχολεί με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, να είσαι βέβαιος ότι θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα δώσει ανανεωτική χροιά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου, καθώς εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που φλερτάρει και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος για επιτυχημένες συνεργασίες καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα τι είναι αυτό που καλύπτει τα πρόσωπα που θέλουν να εμπλακούν στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό σε βοηθά να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις και να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια αναίμακτα. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να βρεις λύσεις στην καθημερινότητα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να παίζουν επιβαρυντικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε βοηθήσει να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά

Φρόντισε να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου και με αφήσεις στην άκρη πιθανές λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι ανασφάλειες είναι έντονες και δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά και να καλύψει ότι σε φοβίζει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία μέσα στην ημέρα να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να πετύχεις στις συνεργασίες σου, όμως δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου πιέζοντας τους γύρω σου για το αποτέλεσμα που θέλεις. Αργότερα, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και μπορείς να ηρεμήσεις απολαμβάνοντας αυτά που έχεις πετύχει.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας κατακόρυφα την διάθεση για δημιουργία και διασκέδαση. Η παιδικότητα που εκδηλώνεις φτιάχνει το κέφι των προσώπων που σε ενδιαφέρει, όμως φρόντισε να περιορίσει στην ανάγκη για αυτοπροβολή πού θα οδηγήσει σε υπερβολές.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να είναι εποικοδομητικές καθώς είσαι διατεθειμένος να δώσεις από την πλευρά σου εχέγγυα για ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Μην χάνεις το κέφι σου καθώς αργά ή γρήγορα θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις που θα είναι οι ενδεδειγμένες για να κλείσεις συγκεκριμένες υποθέσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος για ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν και μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Η κατανόηση από την πλευρά σου υπάρχει, παράλληλα όμως υπάρχει και κυκλοθυμία που δεν βοηθάει στην ομαλή εξέλιξη της επικοινωνίας. 

Αισθηματικά

Κοινοί στόχοι για εσένα και το ταίρι σου μπορεί να λειτουργήσουν αναγεννησιακά στη σχέση και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει αισιόδοξο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, αρκεί να περιορίσεις την ανάγκη να επιβάλεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να συμβάλουν τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και να σταθούν δίπλα σου ώστε να μπορέσεις να επιτυχείς τα όνειρά σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!