GOSSIP

Άγνωστο το πότε θα γίνει ο νέος γάμος της Jennifer Lopez

Στα 50 της χρόνια, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez, σχεδίαζε να κάνει τον τέταρτο γάμο της, αλλά ο κορωνοϊός της άλλαξε τα πλάνα.

Η JLo έχει ήδη κάνει τρεις γάμους ( με τον τραγουδιστή και μουσικό παραγωγό Marc Anthony, με τον οποίο απέκτησε και δίδυμα, και με τους ηθοποιούς Cris Judd και Ojani Noa) και φέτος σχεδίαζε να κάνει έναν υπέρλαμπρο γάμο στην Ιταλία, για να παντρευτεί τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ Alex Rodriguez, με τον οποίο έχει αρραβωνιαστεί εδώ και μήνες.
 
Ωστόσο η πανδημία, έβαλε φρένο στα πλάνα της και ο γάμος της αναβλήθηκε για δεύτερη φορά και πλέον παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνει. 
 

Πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει στο "Ε" πως «παλεύουν επί εβδομάδες για αυτήν την απόφαση, αλλά χωρίς επιστροφή στην κανονικότητα στο εγγύς μέλλον, το ζευγάρι αισθάνθηκε πως η αναβολή του γάμου ήταν η ασφαλέστερη και η πιο έξυπνη επιλογή. Οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν πρόσφατα ότι ο γάμος δε θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του καλοκαιριού όπως ήταν αναμενόμενο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους δεν το βάζουν κάτω και εξακολουθούν να αναζητούν μια πιθανή νέα ημερομηνία για το μυστήριο. Η ίδια πηγή, μάλιστα, αναφέρει πως παραμένουν πιστοί στο σενάριο να γίνει ο γάμος των ονείρων τους στην Ιταλία, αλλά μόνο την κατάλληλη στιγμή.

«Είναι τόσο αστείο γιατί όταν αρχικά αρραβωνιάστήκαμε ήμουν του στυλ, ω, θα παντρευτούμε σε δύο μήνες;», είχε αναφέρει η JLo σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey χωρίς να έχει ιδέα τότε τι επρόκειτο να μεσολαβήσει και διευκρινίζοντας πως είχαν σκοπό να συζητήσουν όλα τα διαδικαστικά χωρίς χρονική πίεση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 31, 2019 at 5:56pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!