ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 9 Μαΐου 2020

Ο Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις θα είναι ουσιαστικές, θα φέρουν ξεκαθαρίσματα. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα βοηθήσουν στο να εντοπιστούν οι βλέψεις, οι στόχοι, και τα κίνητρα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν και να προχωρήσουν τα βήματα τους ένα στάδιο παραπέρα.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε πλησιάσουν και να έχουν ιδανικές προτάσεις για εσένα. Προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι ειλικρινής μαζί σου και τελικά να βρεθείς εμπλεκόμενος σε καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και τι είναι αυτό που πραγματικά σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα σε μία σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη όμως υπάρχουν σημεία τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα θα έχουν ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα καθώς πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται ότι αναγνωρίζουν στο πρόσωπό σου την προσπάθεια που έχεις καταβάλει και την πραγματική σου άξια. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, έχεις την διάθεση να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα, σχέδια και απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να κερδίσεις τα πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να αξιολογήσει τις πιθανές ιδέες που θα σου προσφέρουν καθώς θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου έχουν ευχάριστη κατάληξη καθώς διέπονται από ειλικρίνεια και εκφράζονται άμεσα τα βαθύτατα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο που σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον, εντυπωσιάζεις με τον ουσιαστικό και ξεκάθαρο λόγο σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικές κινήσεις θα πρέπει να πραγματοποιήσεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που σκόπιμα θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα ή εσύ είσαι αυτός που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει. Οφείλεις να αποστασιοποιηθείς για να δεις με αντικειμενικούς όρους πως πρέπει να κινηθείς. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις απαιτήσεις σου ή να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, θέλοντας να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις που βιώνεις. Προσπάθησε να λειτουργείς ρεαλιστικά γιατί η απογοήτευση αργότερα θα είναι μεγάλη. 

Αισθηματικά

Απέφυγε τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου και προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και των δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δείχνει να είναι ιδανική για σένα καθώς φαίνεται να βρίσκεις το ιδανικό έτερον ήμισυ και να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δημιουργούν ένταση και άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις ειλικρινά να ξεκαθαρίσεις πως μπορείς να κινηθείς για να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση καθώς αυτό θα διευκολύνει τις συναλλαγές με τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, μπορείς να σχεδιάσεις με μοναδικό τρόπο τις επόμενές σου κινήσεις με σκοπό να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Να είσαι βέβαιος ότι πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα σταθούν αρωγοί σε όποια σου προσπάθεια και δεν αποκλείεται να συμμετέχουν ενεργά στα σχέδιά σου.

Αισθηματικά

Η καθημερινότητα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου καθώς μπορεί να σε ωθήσει σε ξεσπάσματα που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση που προκαλείται λόγω της ρουτίνας δεν αφήνει περιθώρια για έντονο φλερτ και αισθηματική δράση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις εξαιρετικά θετικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν το ιδανικό πλαίσιο για νέες συνεργασίες. Αυτές οι συνεργασίες θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται αντιλαμβάνονται άμεσα το όραμα σου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η ανάγκη να δημιουργήσεις μπορεί να σε οδηγήσει στο να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ζητήματα που σου πηγαίνουν. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσεις εκεί αυτή σου την ενέργεια, αποφεύγοντας τις αυταπάτες και την συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να έχει κόστος στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Χάνεις τον έλεγχο στη σχέση σου καθώς απαιτείς πολλά από το ταίρι σου και στο τέλος απογοητεύεσαι. Δείξε κατανόηση και μπορείς να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα υπάρξουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, όμως κράτησε μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου. Ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς και η μεθοδικότητα που διαθέτεις μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες. Η συγκεκριμένη πορεία θα σε βοηθήσει να αναδειχθείς και να αναγεννηθείς σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά αισιόδοξη καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Η διεισδυτικότητα που έχεις σε βοηθά να αντιληφθείς σκέψεις και φόβους που μπορεί να ακινητοποιούν τους άλλους.

Αισθηματικά

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις εκδηλώνεται και σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι κάνει χαρούμενο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα γεννήσει νέες ιδέες για το μέλλον και την προσωπική σου πορεία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με ακίνητα καθώς έχεις την διάθεση να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα που πιθανά δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου καθώς όσο περνάει μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα ποια είναι τα απαραίτητα βήματα για να υπάρξουν εξαιρετικές συμφωνίες.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η επικοινωνιακή σου διάθεση εντυπωσιάζει όμως δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα που να αφορούν κοντινά σου πρόσωπα. Προσπάθησε να καταλάβεις γρήγορα και με ρεαλιστικούς όρους ποια είναι η στείρα πραγματικότητα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να διατηρήσεις αρμονικές σχέσεις. 

Αισθηματικά

Η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Η πορεία της σχέσης θα σου δείξει ότι μπορείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και των δύο με γνώμονα την επικοινωνία και το συναίσθημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που κεντρίζει την προσοχή σου, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει πώς μπορεί να κυλήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώνεσαι το να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να προωθήσεις αντίστοιχες επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτό σου είναι αδιαφιλονίκητο και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς ευέλικτα. Έχεις την πειθώ και την διεισδυτικότητα που απαιτούνται για να αντιληφθείς ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου.

 

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, οι συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου είναι άκρως ειλικρινείς και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις ότι κρύβεις βαθιά μέσα σου με μεγάλη ευκολία. Η έντονη διάθεση κατανόησης θα λειτουργήσει θετικά και θα σε βοηθήσει να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάζουν το περιβάλλον σου. 

Αισθηματικά

Έχεις τη διάθεση να εξομολογηθείς στο ταίρι σου το πόσο σημαντικό είναι για εσένα και αυτό είναι αρκετό για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και θα εντυπωσιάσει με τον άμεσο τρόπο που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά αρκεί να είσαι ξεκάθαρος με τους συνεργάτες σου. Οι μεταξύ σας συζητήσεις σας δίνουν την ευκαιρία να καταλάβετε πολύ γρήγορα πως μπορείτε να κινηθείτε για να έρθετε πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική επιτυχία. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των αναγκών σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συμπεριφορά σου. Χάνεις το μέτρο με τη νευρικότητα που δείχνεις και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα επηρεάσουν σημαντικά οι σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Προσοχή σε λάθος κινήσεις που μπορεί να έχουν κόστος για τη σχέση σου καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι πραγματικά σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, δώσε τον κατάλληλο χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο εξελίσσονται ιδανικά για εσένα καθώς δείχνεις πραγματικά ότι η γρήγορη αντίληψη και το μεθοδικό σκεπτικό σου μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Εντυπωσιάζεις τους ανωτέρους σου αλλά και πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος και αυτό μπορεί να έχει θετική εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η γενναιοδωρία σε όλα τα επίπεδα σε χαρακτηρίζει σήμερα καθώς είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα στο περιβάλλον που κινείσαι και να δείξεις ότι τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν σε αγγίζουν βαθύτατα. Αυτό σου δίνει δύναμη να προχωρήσεις και να εξελιχθείς.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να αγγίξεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εκφράζεσαι άμεσα και δυναμικά και αυτό εντυπωσιάζει νέα πρόσωπα που θέλουν να σε προσεγγίσουν σε προσωπικό επίπεδο. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον για αυτό και δεν διστάζεις να δείξεις τις πραγματικές του προθέσεις καθώς νιώθεις ότι η ειλικρίνεια και η ξεκάθαρη στάση σου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και τακτοποιήσεις λογαριασμών που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, οι συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου σε βοηθούν να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει. Έχεις την ευκαιρία να πεις ειλικρινά αυτά που νιώθεις και να είσαι βέβαιος ότι οι γύρω σου θα δείξουν κατανόηση και ζεστασιά στηρίζοντας σε

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να είσαι εξαιρετικά τρυφερός και ειλικρινής με το ταίρι σου και αυτό είναι που θα απογειώσει το ρομαντισμό και το πάθος στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως η ανάγκη να ωραιοποιήσεις το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου σε οδηγεί σε λάθος επιλογές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα ακίνητης περιουσίας με συμφωνίες που θα είναι άκρως επικερδείς για εσένα, αφήνοντας πίσω το άγχος που μπορεί να σου δημιουργούσαν αφού εκκρεμούσαν. Προσοχή σε αποφάσεις που έχουν σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πραγματικά πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς έχετε τη διάθεση να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ σας. Αυτό δημιουργεί νέες βάσεις για τις σχέσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι ζητούν από εσένα και μπορείς να εκφράσεις ρεαλιστικά τι πραγματικά θέλεις από αυτούς. 

Αισθηματικά

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σήμερα με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε συνθήματα που πιθανά είχαν διαταράξει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον που με τον τρόπο συμπεριφοράς του βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι φιλοδοξίες είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δεν αποκλείεται τα σχέδιά σου να μην έχουν ξεκάθαρη πλεύση. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν στην πορεία μη μπορώντας να ανταποκριθούν σε αυτά που έχουν δεσμευτεί.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!