GOSSIP

H Madonna τώρα λέει πως κόλλησε κορωνοϊό ενώ έκανε περιοδεία

H 61χρονη pop star Madonna, σε ένα νέο βίντεο, θέλησε να ενημερώσει τους φαν της για την κατάσταση της υγείας της και είπε πως η ίδια θεωρεί πως κόλλησε και νόσησε από κορωνοϊό όταν ακόμα έκανε συναυλίες στο πλαίσιο της Madame X περιοδείας της.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Madonna είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όταν, από το Παρίσι όπου πέρασε την καραντίνα, είπε πως έκανε τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοϊό και βρέθηκε θετική και για αυτό βγήκε έξω με το αυτοκίνητό της για να εισπνεύσει όπως είπε "αέρα Covid 19".


Τώρα η σταρ του πενταγράμμου, ξεκαθάρισε μέσω ενός νέου βίντεο, πως η ίδια είναι μια χαρά στην υγεία της και πως θεωρεί πως κόλλησε τον ιό όταν ακόμη έκανε συναυλίες.


Θυμίζουμε πως η Madonna ολοκλήρωσε νωρίτερα την περιοδεία Madame X, όταν η Γαλλία απαγόρευσε τις συναθροίσεις λόγω κορωνοϊού, αλλά η ίδια είχε νωρίτερα ακυρώσει πολλά live της επικαλούμενη πόνους στο γόνατό της.


Τώρα η Madonna λέει πως η ίδια, αρκετοί από τους χορευτές της και συνεργάτες της στα σόου της περιοδείας της, μάλλον κόλλησαν τον κορωνοϊό, αλλά τότε νόμιζαν πως απλά είχαν γρίπη.


Παράλληλα η Madonna συμμετέχει σε καμπάνια για την ενίσχυση της έρευνας για τη θεραπεία και το εμβόλιο του κορωνοϊού.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on May 6, 2020 at 10:18am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!