GOSSIP

Και η Σπυροπούλου είπε πως αδυνάτισε λόγω καραντίνας

Διαρκώς μακραίνει η λίστα όσων λένε πως η καραντίνα τους βοήθησε να χάσουν κιλά, αφού και η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε πως αυτό το διάστημα αδυνάτισε.

Ήδη, τις προηγούμενες μέρες είδαμε τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα και την ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου να μιλούν για απώλεια βάρους και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, λόγω καραντίνας.

Και τώρα το ίδιο είπε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μιλώντας σε ρεπόρτερ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής η Κωνσταντίνα είπε πως η περίοδος της καραντίνας, ήταν για αυτή δύσκολη, αλλά είχε και τα καλά της και χαρακτήρισε τον εαυτό της ως "τυχερή - άτυχη" και αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα έχασε αρκετά κιλά.

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στην καραντίνα.

«Είμαι από τις τυχερές – άτυχες επειδή δεν ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, είπα πως με ευνόησε σε αυτό τον τομέα η καραντίνα. Και επειδή το έριξα πολύ στην γυμναστική για να περνάει ο χρόνος ευχάριστα, έχασα 4-5 κιλά», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, η Κωνσταντίνα, έδειχνε στους διαδικτυακούς followers της, πως προσπαθούσε να γεμίσει το χρόνο της, με το να ετοιμάζει πλέον μόνη της τα γεύματα της και να δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε μαγειρική και ζαχαροπλαστική, ενώ παράλληλα αθλούνταν καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!