GOSSIP

"Κράζουν" και πάλι την Kylie Jenner επειδή κάνει επίδειξη πλούτου [εικόνες]

H μικρότερη από τις αδελφές Kardashian, η 22χρονη Kylie Jenner έχει καταφέρει να κερδίσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο της νεαρότερης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου του πλανήτη, από το περιοδικό Forbes και η ίδια φροντίζει να επιδεικνύει με κάθε τρόπο τον πλούτο της, προκαλώντας συχνά αντιδράσεις.

Πρόσφατα η Kylie, απέκτησε ένα νέο υπερ - χλιδάτο σπίτι, αξίας 36,5 εκατομμυρίων δολαρίων και μετακόμισε στη νέα έπαυλη για να περάσει τις υπόλοιπες μέρες της καραντίνας... με άνεση, έχοντας πλάι της τη κόρη της Stormi και την κολλητή φίλη της, την ελληνικής καταγωγής Anastasia Karanikolaou.


Έκτοτε φροντίζει σχεδόν καθημερινά να ποζάρει στο νέο της σπίτι και να βομβαρδίζει τα social media με πλάνα από την πολυτελή κατοικία της.


Τώρα θέλησε να μας δείξει και το γήπεδο τένις που διαθέτει το νέο σπίτι της και φόρεσε ένα αθλητικό σύνολο του Οίκου Chanel και πόζαρε κρατώντας στο χέρι μια ρακέτα τένις, που επίσης φέρει το λογότυπο του παριζιάνικου Οίκου Μόδας.


Αυτή η ρακέτα κοστίζει 2.500 δολάρια (περίπου 2.300 ευρώ!) και αμέσως έπεσαν βροχή τα σχόλια, πως η Kylie με τον τρόπο που κρατά τη ρακέτα, δείχνει εντελώς άσχετη με το τένις και πως απλά ποζάρει προσποιούμενη πως έχει έστω και την παραμικρή ιδέα από τένις, για να επιδείξει  το γήπεδο, τα πανάκριβα ρούχα και τη ρακέτα της, 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 4, 2020 at 1:22pm PDT

 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!