ΖΩΔΙΑ

Η Πανσέληνος στις 7 Μαΐου θα είναι... θετική μόνο για ελάχιστα ζώδια

Στις 7 Μαΐου θα έχουμε την Πανσέληνο στο Σκορπιό και αυτό το φεγγάρι αναμένεται να ζορίσει όλα τα ζώδια, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει άρθρο του oroskopos.gr, η Πανσέληνος του Μαΐου  θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί σαν το δηλητήριο του μπλε Σκορπιού πηγαίνοντας το μυαλό μας κατευθείαν στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Αλλά κάθε νόμισμα όμως έχει δύο πλευρές, σε όλο το σύμπαν υπάρχει η πλευρά του καλού και του κακού που εμπεριέχονται και στα δύο τα ποσοστά του αντίθετου. Έτσι και το εν λόγω δηλητήριο μπορεί να σκοτώσει κάποιους αλλά σώζει κιόλας χιλιάδες ζωές αφού χορηγείται για την αντιμετώπιση σε ανίατες ασθένειες.

Η Πανσέληνος κορυφώνεται στις 17 μοίρες και 20 λεπτά του Σκορπιού στις 7 Μαΐου, 12:45 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Επηρεάζει άμεσα τέλη δευτέρου δεκαημέρου, αρχές 3ου του σταθερού σταυρού. Όσοι έχουν Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στις 17  μοίρες στα ζώδια του Σκορπιού-Ταύρου, Λέοντα και Υδροχόου. Η χροιά όπως είπαμε στην αρχή έχει 2 πλευρές την αρνητική του και τη θετική που υπερισχύει. Στην αρνητική θα μας φέρει αντιμέτωπους με τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματα που κρατούσαμε σφιχτά μέσα σας. Από τη μία απωθημένα θα αγανακτούν να βγουν από μέσα μας με τρόπο βάναυσο προς τους γύρω μας και από την άλλη θα ξεκινήσουμε να καταλαβαίνουμε ότι αξία έχουν τα μικρά πράγματα στη ζωή και όχι τα υλικά αγαθά αλλά όπως μια ζεστή σφιχτή αγκαλιά, μια εξομολόγηση ή μία κατάθεση ψυχής. Τη θετική χροιά του φεγγαριού θα λάβουν ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού Σκορπιοί,Καρκίνοι, Ιχθείς και δευτερευόντως κάποια της γης όπως Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

 Οι όψεις του Φεγγαριού αναλυτικά:

  • Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα:  η όψη αυτή φέρνει οραματισμό και διεξόδους σε προβλήματα ψυχολογικής φύσεως με δόσεις ρομαντισμού και συμπόνιας.
  • Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: η όψη  μπορεί να φέρει δύναμη στο ανοσοποιητικό, διαίσθηση και ελπίδα για το μέλλον.
  • Σελήνη αντίθεση με Ερμή: φέρνει κυκλοθυμία, δεν ευνοεί τον λόγο και τις μετακινήσεις .
  • Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα:  η συγκεκριμένη όψη  είναι συγκλίνουσα και μιλάμε και μάλιστα αρκετά δυνατή όπου φέρνει εσωτερική δύναμη στο να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους κακουχία, να μεταλλαχθούμε και να βγούμε διαφορετικοί, ακμαίοι και αναγεννημένοι.  Οι δευτερεύουσες όψεις όπου δε συμμετέχουν τα φώτα δε θα αναφερθούν εδώ.


 

 



Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα 12 Ζώδια;

 

 Κριός

 

Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τη παρορμητικότητα σας και σκεφτείτε καλά πριν ενεργήσετε σίγουρα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, δάνεια, φορολογικές ρυθμίσεις, οφειλόμενα χρήματα από εσάς αλλά και από τρίτους προς εσάς θα έχουν μια θετική έκβαση και θα μπορέσετε επιτέλους σιγά σιγά να σταθεροποιήσετε καταστάσεις. Επίσης είναι μία περίοδος που θα μπορέσετε να φτάσετε ένα κλικ πιο κοντά σε αυτό που τόσο ονειρεύεστε και να ζήσετε έναν έρωτα με μία πινελιά ρομαντισμού και ουτοπίας.

 

Ταύρος 

 

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις θα συνεχίσουν υπάρχουν για λίγο ακόμα στις σχέσεις και συνεργασίες σας όπου εκεί θα χρειαστεί να κατευνάσετε λίγο τα πνεύματα. Εφόσον δράσετε συνετά, σταθερά όχι με ξεροκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη θα υπάρξουν προοπτικές εξέλιξης στον κύκλο σας που αφορά σχέσεις-συνεργασίες αλλά και σε στόχους και προσδοκίες που έχετε. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν από φίλους, ομάδες και συλλόγους. 

 

Δίδυμοι

 

Η κατάλληλη εποχή να θέσετε νέους στόχους στη καθημερινότητα σας αλλάζοντας τη ρουτίνα και δίνοντας πνοή σε πράγματα που τα είχατε βάλει σε παύση. Επανενάρξεις δραστηριοτήτων ευνοούνται, κατάλληλη εποχή για βόλτες, τρέξιμο, υπαίθρια γυμναστική αλλά και για την εφαρμογή μιας υγιεινής διατροφής που θα γίνει εύκολα και με πολλαπλά οφέλη στην υγεία και καθημερινότητα σας. Εάν δραστηριοποιηθείτε και δεν αφήσετε τα αγχη να σας κατακλύσουν η Πανσέληνος συνηγορεί για την επιτυχία.

 

Καρκίνος

 

Ένα όμορφο διάστημα έρχεται να σας φέρει η Πανσέληνος στις 7 Μαΐου όπου σε εσάς αυτό το φεγγάρι προσφέρει  έναν νέο, φρέσκο ανοιξιάτικο αέρα και πνοή αφού πραγματοποιείται σε έναν από τους πιο τυχερούς οίκους, οίκο χαράς, έρωτα, διασκέδασης, παιδιών, θέασης, δημιουργίας και χόμπι.  Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί για να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Βγείτε ανέμελα, διασκεδάστε και φλερτάρετε υπό τον καθαρό γεμάτο αστέρια ουρανό και ζήστε το σήμερα.

 

Λέων

 

Προσωπικά ζητήματα και οικογενειακές υποχρεώσεις του σπιτιού θα αναστατώσουν και θα πάνε πίσω τα σχέδια σας αφού η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα όχι και τόσο φιλικό ζώδιο και οίκο. Αλλά και οι όψεις που σχηματίζει το συγκεκριμένο φεγγάρι για εσάς κρούει το κώδωνα του κινδύνου σε θέματα οικογενειακών υποχρεώσεων, ακίνητης περιουσίας, να μη τα αμελήσετε και τα αφήσετε μετέωρα χωρίς να δώσετε την απαραίτητη σημασία. Εφόσον είστε προσεκτικοί θα καταφέρετε να τα βάλετε σε μία τάξη και να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν κυρίως οικονομικά. 

 

Παρθένος

 

Αρμονική είναι και για εσάς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας περισσότερη εξωστρέφεια που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Είναι ένα διάστημα που σας ωθεί για επικοινωνία, συναντήσεις, καλές σχέσεις με τον περίγυρο. Σχέδια θα μπορούσαν να επιτευχθούν ευκολότερα με τη βοήθεια των κοντινών σας προσώπων όπως και από αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους. Υποθέσεις εγγράφων, νομοθετικού περιεχομένου που ήταν σε εκκρεμότητα τώρα είναι η στιγμή ως προς την τελική έκβαση τους.

 

Ζυγός

 

Οι οικονομικές εκκρεμότητες ήρθε η ώρα για να κλείσουν αυτή τη περίοδο της Πανσελήνου εφόσον υλοποιηθούν με σύνεση και διπλωματία. Θα μπορέσετε εύκολα αυτό το διάστημα να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σας είχαν αγχώσει και δεν βλέπατε με θετικότητα και ξεκάθαρη ματιά το μέλλον. Για τα σχέδια όμως της συγκεκριμένης περιόδου φαίνεται να υπάρχει η τύχη που χρειάζεται, που σε αυτό συνηγορεί σίγουρα η Πανσέληνος με τις όψεις που σχηματίζει για το ζώδιο σας. Επίσης ευνοούνται οι αγορές και οι επενδύσεις με μέτρο.

 

Σκορπιός

 

Στο ζώδιο σας υλοποιείται αυτή η Πανσέληνος με θετικές κυρίως όψεις αυτή τη φορά επαναφέροντας και πραγματοποιώντας τα σχέδια σας. Ανανεώνονται σχέσεις και συνεργασίες που κάποιες σας έδωσαν την εντύπωση της απομάκρυνσης και της αναβλητικότητας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να βγείτε προς τα έξω να κυνηγήσετε και να πετύχετε στους σκοπούς σας που είχαν κυρίως να κάνουν με την εικόνα σας και τη προσωπικότητα σας προς τα έξω, θα μπορέσετε να προβάλετε αυτό που εσείς θέλετε. Ευνοείστε και στα αισθηματικά σας οι σκορπιοί με αρκετό αισθησιασμό, όνειρο και ρομαντισμό.

 

Τοξότης

 

Ψυχολογική στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι η επιρροή του συγκεκριμένου φεγγαριού για εσάς αφού γίνεται στον 12ο οίκο σας. Θα μπορέσετε με λίγη προσπάθεια να ξεπεράσετε κατάλοιπα του προηγούμενου διαστήματος που σας είχε βγάλει εκτός των γνώριμων νερών που κολυμπούσατε. Θα μπορέσετε να πετύχετε εφόσον ακολουθήσετε και μπείτε σε ένα πρόγραμμα που ήδη ήσασταν προτού πέσετε στη λήθη της μονοτονίας και ανιαρής καθημερινότητας. Από τη στιγμή που θα βάλετε στο πρόγραμμά σας κάτι καινούριο που θα σας γεμίσει και θα σας δώσει το έναυσμα του σκοπού, αυτόματα θα μπορέσετε να δείτε θετικά το κάθε τι που αυτή τη στιγμή σας ρίχνει ψυχολογικά.

 

Αιγόκερως

 

Η δικτύωση και η συνεχής επικοινωνία με μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων θα συνεχίσει να σας δίνει, την ώθηση που χρειάζεστε για να πετύχετε στόχους, προσδοκίες και όνειρα. Είναι ένα περίφημο διάστημα δημιουργίας και προώθησης των εργασιών σας. Στο αισθηματικό κομμάτι επίσης μπορείτε να γνωρίσετε κόσμο και να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, ευκολότερα βέβαια από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ομάδες και συλλόγους.

 

Υδροχόος 

 

Μπορεί να επανεκκινηθεί  και να ξεπεραστεί η επαγγελματική κωλυσιεργία του τελευταίου διαστήματος που σας είχε προβληματίσει και αγχώσει στο έπακρο. Εάν κινηθείτε μεθοδικά και με πλάνο ηρεμίας στον λόγο και νου σας θα μπορέσετε να πετύχετε στα εργασιακά σας και να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα στα οικονομικά σας που και αυτά σας είχαν βγάλει εκτός σχεδίων και του δρόμου του οποίου είχατε σχεδιάσει. Η προσοχή στο να μην υπάρχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα έγκειται στη διαχείριση των οικογενειακών υποχρεώσεων και προβλημάτων των οποίων έχετε.

 

Ιχθύες 

 

Άκρως θετική η Πανσέληνος της 7ης Μαΐου για εσάς προωθώντας σχέδια που έχετε στα πλάνα σας από καιρό. Ενώ είχατε απογοητευτεί στο μεγαλύτερο ποσοστό από τα οικονομικά σας έρχεται σαν ηλιαχτίδα φωτός αυτό το διάστημα να σας επαναφέρει στην κανονικότητα. Με ροή θα κυλήσετε τώρα ευνοώντας το ζώδιο σας μεταξύ άλλων εκπαιδευτικά προγράμματα, αποφάσεις δικαστηρίων, την επικοινωνία σας στον ευρύτερο κύκλο δίνοντας σας το κλειδί για την επιτυχία στην επίτευξη των προσδοκιών σας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!