GOSSIP

Συγκινεί η νέα ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, δεν μπορεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο θάνατο του συζύγου της που βύθισε στη θλίψη το Πανελλήνιο και θέλησε με μια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά, που βρήκε στο κινητό της, να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα την εποχή του κορωνοϊού.

Μέσα από μία νέα ανάρτηση και με αφορμή την έξαρση της πανδημίας , η Αλίκη Κατσαβού, συγκινεί  μιας και βρήκε μία φωτογραφία του ηθοποιού στο κινητό της από έναν περασμένο Μάιο.

«Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου! Ήταν Μάιος όπως τώρα! Μη γελάς δεν είναι ωραία τώρα που έφυγες. Τα θέατρα είναι κλειστά επ αόριστον. Τι εννοείς δεν υπάρχει ζωή δίχως θέατρο; Ξέχνα το έχουμε πανδημία, τώρα είναι απαραίτητο να ζήσουμε χωρίς! Οι αισιόδοξοι λένε ότι σε 6 μήνες θα λειτουργήσουν οι χώροι πολιτισμού, κάποιοι άλλοι λένε σε ένα χρόνο και αν... Τι εννοείς πώς θα ζήσουν οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι μουσικοί κι οι τεχνικοί; Ποιοι νομίζεις ότι νοιάζονται; Πώς το έλεγες εκείνο... "μας κυβερνάνε δύο πο@τ@νες, η μίζα και η ψήφος"! Ε, αυτό...» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού κάτω από τη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά στο facebook.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on May 4, 2020 at 3:21pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!