ΖΩΔΙΑ

Το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης - Πλούτωνα επηρεάζει 4 ζώδια

Σήμερα Δευτέρα 4/5, κορυφώνεται μια πλανητική όψη, που σύμφωνα με τους αστρολόγους θα επηρεάσει πολύ κάποια ζώδια και όχι μόνο σήμερα, αλλά και το προσεχές διάστημα.

H Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ. Μία όψη η οποία κορυφώνεται σήμερα στις 4/5 όμως αναμένεται το επόμενο διάστημα να μας απασχολήσει ξανά, αφού η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στις 13/5, στις 21/5 θα υπάρξει ξανά η επανάληψη αυτής της όψης, ενώ στην συνέχεια, καθώς η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή φορά, θα σχηματίσει για μία ακόμα φορά το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στις 27 Ιουλίου...

Τι σημαίνει όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα;;;; Ποιο είναι το βαθύτερο μήνυμα που έρχεται να μας δώσει για την επόμενη περίοδο αλλά και ποια θα είναι η επιρροή αυτής της όψης στη ζωή μας;;;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ….

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον τρόπο που ο άνθρωπος συνδέεται αρμονικά με το περιβάλλον του. Αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, τον έρωτα, την τέχνη, την χαρά, την διασκέδαση, τον τρόπο που κάθε άνθρωπος απολαμβάνει την ζωή και μπορεί μέσα από τις δραστηριότητές της να νιώσει την ικανοποίηση, την πληρότητα, την ασφάλεια, την σιγουριά, αλλά και την ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω του! Η Αφροδίτη ωστόσο, αντιπροσωπεύει και τα χρήματα, που αποτελούν ένα μέσο ασφάλειας, αλλά και άνεσης για να μπορούμε να κινηθούμε στην καθημερινότητά μας. Μέσα από τις υλικές “κτήσεις” μπορούμε και νιώθουμε πιο ασφαλείς, πιο σίγουροι, ενώ έχουμε την δυνατότητα να μπορούμε να απολαύσουμε με μεγαλύτερη άνεση όλα αυτά που πραγματικά επιθυμούμε.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Ερμής (δηλαδή τους Διδύμους), γίνεται αρκετά “αέρινη”, αυθόρμητη, ενθουσιώδης… Μας ενεργοποιεί να αφεθούμε με ανεμελιά στο φλερτ, στην δικτύωση, στην επαφή, στο ερωτικό παιχνίδι, στο πειραματισμό ή και στην δοκιμή νέων απολαύσεων… Τα ζητήματα του έρωτα γίνονται αρκετά ανάλαφρα και θυμίζουν αρκετά τα χρόνια τα εφηβικά, όπου μας κατέκλυζε ο ενθουσιασμός, όμως πολύ γρήγορα βαριόμασταν και πηγαίναμε παρακάτω …. Η Αφροδίτη από αυτή την θέση, αρέσκεται πολύ περισσότερο στο ερωτικό παιχνίδι / φλερτ που γίνεται μέχρι να κατακτήσεις αυτό που θέλεις και είναι περισσότερο εγκεφαλική, η έλξη γεννιέται μέσω της επικοινωνίας … Τί συμβαίνει όμως με τα “χρήματα” όταν η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων;;; Φεύγουν απερίσκεπτα πολλές φορές για ταξίδια, διασκέδαση με φίλους, για βιβλία, για μέσα επικοινωνίας (πχ κινητά, υπολογιστές, αυτοκίνητο κλπ) ενώ με την Αφροδίτη από αυτή την θέση δεν λείπουν και οι ιδέες, τα σχέδια, οι σκέψεις που περιλαμβάνουν την αύξηση πηγών εσόδων μέσω της επικοινωνίας και της ουσιαστικής επαφής με τον έξω κόσμο ….

Εφόσον είδαμε τί αντιπροσωπεύει η Αφροδίτη, ποια είναι η επιρροή της από το ζώδιο των Διδύμων, ας δούμε ακριβώς πώς μας επηρεάζει ετούτο το διάστημα το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα …

Το διάστημα αυτό αισθανόμαστε σαν να μας δίνεται ένα παζλ το οποίο εμείς πρέπει και να το συμπληρώσουμε και να το ολοκληρώσουμε, χωρίς να έχουμε δει την τελική εικόνα … Οι προσπάθειές μας γίνονται με αργό τρόπο, με μπέρδεμα, καθυστέρηση, ανασφάλεια αλλά και δεύτερες σκέψεις … Η ολοκλήρωση του παζλ θα μας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, όμως γνωρίζουμε ότι όσο και να το προσπαθούμε είναι εξαιρετικά δύσκολο το παζλ να συμπληρωθεί … Προσπαθούμε να βρούμε πιο κομμάτι του παζλ κουμπώνει με το άλλο, προκειμένου να οδηγηθούμε στην εξέλιξη και ολοκλήρωσή του, δεν παύει όμως η διαδικασία να μας μπερδεύει … Μία λάθος επιλογή, μπορεί να μην γίνει άμεσα αντιληπτή, με αποτέλεσμα όλη η προσπάθειά μας να πάει στράφι και το αποτέλεσμα να μην είναι το προσδοκώμενο …

Με το Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα λοιπόν είναι χαρακτηριστικό την επόμενη περίοδο το αίσθημα της ανεπάρκειας σε θέματα που συνδέονται με τον έρωτα και τα οικονομικά ….

Οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που θα προσφέρουν την σιγουριά, την ασφάλεια, την σταθερότητα απεναντίας και στους δύο τομείς δημιουργούνται συγχύσεις, διλήμματα, αστάθειες, καθυστερήσεις ….

Δεν λείπουν όμως και οι διαψεύσεις, οι οποίες και προκαλούνται από τις εσφαλμένες εκτιμήσεις …. Αυτό σημαίνει ότι στον τομέα του έρωτα, μπορεί ο πρίγκιπας (ή η πριγκίπισσα) να αποδειχθεί “βάτραχος” ενώ στα οικονομικά, η προσδοκία ότι θα ευοδοθεί ένα σχέδιο, μία ιδέα, μία συμφωνία, εντέλει μπορεί να πάει “στράφι”!

Οι “απάτες” κάθε είδους θα έχουν την τιμητική τους, έτσι λοιπόν στον έρωτα θα δούμε ανθρώπους να βρίσκονται ευάλωτοι και να παγιδεύονται ερωτικά σε καταστάσεις διπλές, αδιέξοδες, ή και χαοτικές… Στα οικονομικά είναι σημαντικό να δείξουμε την προσοχή μας στις επενδύσεις μας…

Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα γινόμαστε αρκετά επιρρεπείς στα “λάθη” τα οποία είτε προκαλούνται από εμάς τους ίδιους, είτε από το περιβάλλον που συνδεόμαστε… Αλήθειες και Ψέματα γίνονται ένα κουβάρι το οποίο δεν μπορούμε εύκολα αυτό το διάστημα να λύσουμε …Αν είναι κάτι λοιπόν που πρέπει να έχουμε κατά νου, είναι πως ότι “λάμπει” δεν είναι πάντα “χρυσός” καλό είναι λοιπόν να διατηρούμε την εγκράτεια και να αποφεύγουμε την υπερεκτίμηση επιθυμιών, ανθρώπων, καταστάσεων ….

Το ψυχολογικό αντίκτυπο αυτής της όψης είναι βέβαιο όπως προείπα το αίσθημα της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας αλλά και της αδυναμίας για την δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα προσφέρουν χαρά, απόλαυση , αρμονία …. Καλούμαστε αυτό το διάστημα να αξιολογήσουμε καταστάσεις, να αναθεωρήσουμε επιθυμίες, να αποφύγουμε το μπλέξιμο στα δίχτυα της υπερανάλυσης που εντέλει μπορεί όντως να μας εμπλέξει σε χαοτικές καταστάσεις…. Καλούμαστε όμως να αναθεωρήσουμε και τις αξίες μας και εκεί είναι που πρέπει να σταθούμε στο εξής: Η αγάπη δεν περιμένει την ανταπόδοση, αγάπη σημαίνει και θυσία… Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα καλούμαστε να προσφέρουμε και να εκφράσουμε την αγάπη που έχουμε μέσα μας, χωρίς αυτό να γίνεται για την επίτευξη ενός σκοπού, γιατί τότε είναι που θα διαψευστούν και οι προσδοκίες μας…

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, η τέχνη, η δημιουργικότητα, η καλλιτεχνία, γίνεται η διέξοδος εξισορρόπησης αυτής της απατηλής ενέργειας που εντέλει μας βρίσκει ανικανοποίητους. Στην εποχή που στερούμαστε λόγω συνθηκών την ενασχόληση με ομαδικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες (πχ μία συναυλία, θέατρο, σινεμά) θα πρέπει να βρούμε τις διεξόδους εκείνες καλλιτεχνικές έκφρασης που πραγματικά θα μας τονώσουν!

Ποιοι επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα;

Άμεση επιρροή δέχονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!