GOSSIP

"Έκραξαν" την Αραβανή για κάτι που έκανε στη θάλασσα [εικόνα]

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, μολονότι είναι πολύ δημοφιλής στο Instagram (μετρά πάνω από 353 χιλιάδες followers), δεν συνηθίζει να ανεβάζει και πολύ συχνά πόζες της, και μια από τις πρόσφατες νέες αναρτήσεις της, προκάλεσε έντονες και ποικίλες αντιδράσεις.

Με αφορμή την πρόσφατη παγκόσμια ημέρα γέλιου (γιορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Μαΐου), η Ευαγγελία, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που τη δείχνει να έχει πάει για ψάρεμα και να έχει πιάσει ένα μεγάλο ψάρι.


Η 37χρονη Ευαγγγελία, έσπευσε να αποκαλύψει πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζε τις δυνάμεις της στο ψάρεμα και πως στάθηκε τυχερή.


«"Μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα". Εδώ η πρώτη μου ψαριά,και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο,ήμουν πολύ χαρούμενη και το ευχαριστήθηκα!! Ούτε εγώ το περίμενα» έγραψε το μοντέλο, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με πολλά emojis που γελούν και hashtags για την παγκόσμια ημέρα γέλιου.


Ωστόσο, πολλοί από τους followers της μόνο αστεία δεν βρήκαν την ανάρτηση της Ευαγγελίας.


Άλλοι έσπευσαν να πουν πως δεν είναι καθόλου αστείο το να βλέπουν ένα ψάρι να αργοπεθαίνει και άλλοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως έσπασε την καραντίνα (ακόμα και το ερασιτεχνικό ψάρεμα απαγορεύονταν στην Ελλάδα, τις προηγούμενες μέρες λόγω της καραντίνας). 


Δείτε μερικά μόνο από τα σχόλια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!