GOSSIP

Χώρισε η Κατερίνα Δαλάκα - Οριστικό τέλος στο δεσμό της με τον Φιντιρίκο

H γνωστή αθλήτρια του στίβου και πρώην νικήτρια του Survivor, είναι και πάλι single και αυτή τη φορά ο χωρισμός της μάλλον είναι οριστικός.

Πρώτη η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν αποτελούν πλέον ζευγάρι, μολονότιμέχρι και πριν λίγες μέρες η γνωστή αθλήτρια διέψευδε τις φήμες περί χωρισμού, λέγοντας πως είναι ακόμα σε σχέση με τον αγαπημένο της και μάλιστα διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο.

 

Η Κατερίνα μέχρι και πριν από λίγες μέρες, ανέβαζε στα social media, πόζες της και βίντεο που έδειχναν πως την περίοδο της καραντίνας, βρίσκονταν στο σπίτι του συντρόφου της στη Βούλα.

Ωστόσο μάλλον αυτή η σχέση τελείωσε και μάλιστα άδοξα.

Και μπορεί η ίδια η Κατερίνα ακόμα να μην έχει κατεβάσει από τα social media φωτογραφίες που τη συνδέουν με το Δημήτρη Φιντιρίκο, αλλά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε πως μίλησε με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Κατερίνα Δαλάκα. «Ισχύει αυτό που έχετε πει εσείς. Την αγαπάω πάρα πολύ. Θα την αγαπάω για πάντα και εκείνη και την οικογένειά της», ήταν τα λόγια του επιχειρηματία στον δημοσιογράφο.

Μάλιστα, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος την έχει κάνει unfollow την Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram...

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!