ΖΩΔΙΑ

H σημερινή Νέα Σελήνη θα "ζορίσει" όλα τα ζώδια εκτός από ένα

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, σύμφωνα με τους αστρολόγους, δεν θα φέρει καλά... μαντάτα. 

Κάθε Νέα Σελήνη, για την αστρολογία σημαίνει νέα ξεκινήματα και εξελίξεις όμως αυτή η Νέα Σελήνη δεν θα φέρει και τόσο... θετικές εξελίξεις, ενώ τα γεγονότα που θα πυροδοτήσει θα διαρκέσουν μέχρι και τις αρχές του ερχόμενου μήνα.
Σύμφωνα με το astrologos.gr, αυτό το φεγγάρι επρόκειτο να κλονίσει τα θεμέλια της υλικής αλλά και συναισθηματικής σταθερότητας, ενώ θα μας οδηγήσει σε ξαφνικές αναθεωρήσεις, οι οποίες και θα εντείνουν το αίσθημα της ανασφάλειας.


Σχεδόν όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν μάλλον... αρνητικά με κάποιο τρόπο με μόνη εξαίρεση τους Καρκίνους.
 

Ποιοι επηρεάζονται άμεσα από τη Νέα Σελήνη Απριλίου;
Η επιρροή αυτού του φεγγαριού είναι πιο έντονη για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες , ωροσκόπο ή μεσουράνημα, κοντά στην 0-6 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πιο συγκεκριμένα, αν έχεις γεννηθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες, τότε με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται οτι θα μπεις σε ένα νέο κύκλο εξελίξεων, που θα σε βγάλουν από την σταθερότητα της βολής σου :

21-27 Απριλίου
23-29 Ιουλίου
23-29 Οκτωβρίου
20-26 Ιανουαρίου

Η επιρροή της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο
Η επιρροή είναι πιο αισθητή για το 1ο δεκάημερο τωνζωδίων, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε έναν συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου σας και σας αφορά άμεσα ακόμα και αν ανήκετε στο 2ο ή στο 3ο δεκαήμερο.

Κριός
Η Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει την αποσταθεροποίηση στα οικονομικά σας, όπου τώρα καλείστε να υποστείτε αναγκαστικές ανακατατάξεις, που σας επιβάλουν να προσαρμοστείτε σε μία νέα πραγματικότητα. Σημαντικές αστάθειες, σκαμπανεβάσματα αλλά και γεγονότα που αποσυντονίζουν τον οικονομικό σας τομέα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εσείς καλείστε αυτό τον καιρό να επαναξιολογήσετε κάποιες οικονομικές συνεργασίες / συνεταιρισμούς αλλά και να είστε συγκρατημένοι σε επενδύσεις / αγορές. Καλείστε επιπλέον να προσαρμοστείτε στο πνεύμα της εποχής και να βρείτε νέους, πρωτοποριακούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε το εισόδημά σας. Εκτός από τον οικονομικό σας τομέα, αρκετοί καλείστε αυτό τον καιρό να επανεκτιμήσετε και τα αισθήματά σας…

Ταύρος
Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά σας όπου σας ωθεί σε σημαντικές αλλαγές … Πρωτίστος αλλάζουν οι ανάγκες σας, οι επιθυμίες σας, ενώ είναι φανερό ότι αντιδράτε σε ότι σας καταπιέζει ή σας αφήνει στάσιμους. Οι προκλήσεις που δέχεστε αυτό τον καιρό είναι μεγάλες, ιδιαίτερα σε θέματα που συνδέονται με την καριέρα, το γάμο, τους στόχους ή τις προοπτικές που έχετε για την πορεία σας. Με αυτό το νέο φεγγάρι λοιπόν, γίνονται διασπάσεις , ξαφνικές ρήξεις και ανακατατάξεις που σας αποδιοργανώνουν και σας αναγκάζουν να βγείτε από τη ζώνη βολής σας και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, τα οποία δεν σας είναι και τόσο ευχάριστα. Εσείς καλείστε να φανείτε πιο ευέλικτοι, ανοιχτοί και πρόθυμοι να αποδεχθείτε τις αλλαγές που ανοίγονται τώρα μπροστά σας, έστω και αν αυτό είναι κάτι που σας βγάζει από την βολή σας. Το θετικό αυτής της περιόδου είναι ότι βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες, που σας απελευθερώνουν από καταστάσεις δυσλειτουργικές.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη του μήνα, πραγματοποιείται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας σημαντικές αποκαλύψεις, οι οποίες μπορεί να σας αποδιοργανώνουν ψυχολογικά ή να εντείνουν τη νευρικότητά σας, δεν παύει όμως η περίοδος αυτή να φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες που δεν μπορείτε να αγνοήσετε, ούτε και να παραβλέψετε. Διανύετε ένα μεταβατικό στάδιο που προετοιμάζεται το έδαφος για σημαντικές ενάρξεις, οι οποίες αφορούν κυρίως τον επαγγελματικό σας τομέα. Ωστόσο κλείνετε και κάποιες εκκρεμότητες αυτό τον καιρό και η διαδικασία αυτή είναι πολύ πιθανό να σας κουράζει! Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σας σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Άρη, έτσι λοιπόν δεν λείπει η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός, η ανάγκη σας για έρωτα αλλά και οι θετικές εξελίξεις που σας ενεργοποιούν ευχάριστα και αποτελούν μία όμορφη διέξοδο. Σημαντικό ωστόσο είναι να δείξτε προσοχή στις επιλογές σας, διότι σταδιακά πολλά θα αναθεωρηθούν από την πλευρά σας.

Καρκίνος
Είσαστε από τα ζώδια που θα δεχθείτε θετική επιρροή από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Από τον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, φανερώνει ότι ανοίγεται ένας νέος κύκλος που σας ενεργοποιεί κοινωνικά αλλά φέρνει και σημαντικές εξελίξεις σε όνειρα και επιθυμίες που διατηρείτε. Αρκετοί από εσάς νιώθετε ψυχολογικά κουρασμένοι ή και αποδυναμωμένοι, όμως οι ευχάριστες εξελίξεις από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα αποτελέσουν μία ευχάριστη διέξοδο ανανέωσης. Μία νέα φιλία μπορεί τώρα να γεννηθεί κάτω από δύσκολες ή περίεργες συνθήκες. Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες επαναξιολόγησης της φιλίας και των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Έστω και αν διανύουμε μία δύσκολη περίοδο κρίσης, τα γεγονότα θα κριθούν υπέρ σας για να μπορέσετε να ανανεωθείτε, ενώ θα βρεθείτε προ εκπλήξεως συνειδητοποιώντας ότι γίνονται τα βήματα για να ικανοποιηθεί τώρα μία προσδοκία σας.

Λέων
Η Νέα Σελήνη του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν την καριέρα, την κοινωνική σας καταξίωση, το γάμο ή σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τους στόχους που έχετε για το μέλλον σας. Το φεγγάρι αυτό ωστόσο είναι αρκετά προκλητικό γιατί σας αποδιοργανώνει, σας απορυθμίζει και φέρνει ξαφνικές και απότομες ρήξεις που δοκιμάζουν την σταθερότητα (αλλά και την ποιότητα) σταθερών σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Αρκετοί βρίσκεστε αντιμέτωποι με ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας οι οποίες δεν ήταν στο πρόγραμμα και καλείστε τώρα να τις ακολουθήσετε. Απογοητεύστε από την στάση και την συμπεριφορά ανθρώπων του σταθερού σας περιβάλλοντος, ενώ καλείστε να κάνετε σημαντικές ανακατατάξεις που σας βάζουν σε μία νέα πορεία, η οποία για την ώρα σας είναι αβέβαιη!

Παρθένος
Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και άνετα μπορώ να πω ότι για εσάς κρίνεται θετική, όπου έστω και μέσω πιέσεων που κατά κύριο λόγω αφορούν τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και την εργασία σας, εσείς εντέλει θα καταφέρετε να βρεθείτε κερδισμένοι. Ευκαιρίες νέων επαφών, νέων συμφωνίων, απρόσμενων ειδήσεων / προτάσεων σας ανοίγουν τώρα μία νέα προοπτική. Αρκετοί νιώθετε περιορισμένοι και εγκλωβισμένοι από τις εργασιακές σας συνθήκες και με το φεγγάρι αυτό έρχεται η αλλαγή που προσμένετε για να πάρετε μπροστά, να πάτε παρακάτω , να προχωρήσετε σε νέα σχέδια… Είστε αρκετά ευρηματικοί, έτοιμοι να εφαρμόσετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες, ενώ οι ξαφνικές σας αναλαμπές θα σας βοηθήσουν αυτό το διάστημα να κάνετε επεκτατικά βήματα. Ανακτάτε την αισιοδοξία σας και διευρύνετε το πνεύμα σας…

Ζυγός
Αρκετά ανήσυχοι θα είστε με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, για ζητήματα που συνδέονται με τα οικονομικά σας αλλά και τις υποχρέωσεις σας προς τρίτους (λογαριασμοί, δάνεια, χρεωστικά υπόλοιπα)! Η νευρικότητά σας είναι διάχυτη, γιατί νιώθετε ανασφάλεια, αστάθεια και αβεβαιότητα ενώ προκύπτουν και υποχρεώσεις ή εξελίξεις, που σας αποσυντονίζουν. Εσείς καλείστε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας, αλλά και να προβείτε σε μία συγκροτημένη διαχείριση που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της εποχής. Τα ξαφνικά σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σας θα είναι αισθητά αυτό τον καιρό! Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους, με τον Άρη από τον Υδροχόο, σας προσφέρει την ευκαιρία ανανέωσης και χαράς μέσα από τον έρωτα, τα παιδιά, ή μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Σκορπιός
Η επιρροή που δέχεστε από τη Νέα Σελήνη του Απριλίου είναι άμεση, έντονη αλλά και μεταρυθμιστική. Ο νέος κύκλος που ανοίγεται μπροστά σας φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αιφνιδιάζεστε και απογοητεύεστε από την ξαφνική αλλαγή των διαθέσεων αλλά και των συμπεριφορών των ανθρώπων που συνδέεστε στενά. Το διάστημα αυτό λοιπόν βιώνετε ξαφνικές ρήξεις, εντάσεις, ανακατατάξεις που αλλάζουν την μορφή των σχέσέων σας, αλλά διαμορφώνουν και μία νέα συνθήκη στον τρόπο που εσείς οι ίδιοι συνδέεστε με το περιβάλλον σας. Ανακαλύπτετε μία βαθύτερη αλήθεια, η οποία δεν είναι άλλη πως οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε, είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής, δεν παύει όμως ο προορισμός του καθενός, στην πορεία να αλλάζει. Όσο πιο εύκολα αποδεχθείτε αυτή την αλλαγή προορισμού, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να πάτε παρακάτω, κάνοντας την πίκρα και την απογοήτευση, γνώση, εμπειρία και ωριμότητα.

Τοξότης
Νέα Σελήνη στον Ταύρο λοιπόν και για εσάς ο νέος κύκλος που ανοίγεται μπροστά σας, φέρνει αλλαγή στους ρυθμούς της εργασίας, της καθημερινότητας αλλά και των συνηθειών σας… Σίγουρα θα σκεφτείτε ότι έχετε ανάγκη από αυτή την αλλαγή μετά την καραντίνα, αυτό που έχω να σας πω όμως είναι ότι οι ανακατάξεις της περιόδου, θα εντείνουν τη νευρικότητα και την κούρασή σας. Αρκετοί νιώθετε αστάθεια, αβεβαιότητα και ανασφάλεια από την αλλαγή πλάνων, υποχρεώσεων στην εργασία σας, απογοητεύστε μέσα από ειδήσεις που λαμβάνετε ενώ καλείστε να πάρετε και κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Ζητήματα που αφορούν την φυσική κατάσταση (δική σας ή οικείου σας προσώπου) αποτελούν αυτή την περίοδο πηγή άγχους. Χαρακτηριστική όμως θα είναι και η αναγκαία προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες, έτσι λοιπόν μπορώ να πω ότι πολλοί θα χρειαστείτε αυτό το διάστημα να διακόψετε κακές συνήθειες ή να επιμεληθείτε περισσότερο θέματα διατροφής και αυτή θα είναι μία προτροπή η οποία και θα κριθεί επιβεβλημένη ή και αναγκαία! Καλό είναι αυτό το διάστημα να δείξτε και προσοχή στο κατοικίδιο !

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο τον Ταύρο, η οποία και σας προδιαθέτει να εκφραστείτε, να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε, να απολαύσετε και να γευτείτε όλα αυτά που μπορεί να σας είχαν λείψει. Ο οικονομικός σας τομέας εξακολουθεί να σας πιέζει, όμως η δημιουργικότητά σας, οι ιδέες, οι εμπνεύσεις αλλά και το “μεράκι” σας θα αποτελέσουν το “κλειδί” που θα σας βοηθήσει να βρείτε διέξοδο και λύσεις σε ζητήματά σας. Το διάστημα αυτό να αναμένετε αναπάντεχες θετικές εξελίξεις που αφορούν τον έρωτα, το παιδί ή τα δημιουργικά , επιχειρηματικά σχέδια. Μέσα στο κλίμα των επαναξιολογήσεων, αρκετοί επανεκτιμάτε με έναν τρόπο διαφορετικό τη ζωή, τις χαρές της, ή ακόμα και τον έρωτα…

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου ασκεί μία έντονη επιρροή στο ζώδιο σας, όπου φέρνει την αποδιοργάνωση και την αποσταθεροποίηση σε θέματα που συνδέονται με το σπίτι, την οικογένεια, το ακίνητο αλλά και τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις με τις οποίες είστε συνδεδεμένοι συναισθηματικά. Η συμμετοχή του κυβερνήτη του ζωδίου σας του Ουρανου από το ζώδιο του Ταύρου, αλλά και του Κρόνου από το ζώδιο σας, δηλώνουν ότι διανύετε μία σκληρή, προκλητική και περιοριστική περίοδο, κατά την οποία είναι επιβεβλημένο να προβείτε σε ανακατατάξεις, για τις οποίες δεν είστε πρόθυμοι να γίνουν γιατί σας ξεβολεύουν. Αρκετοί θα χρειαστεί να κάνετε χωροταξικές αλλαγές (αλλαγή σε σπίτι ή σε επαγγελματική έδρα), πολλοί θα χρειαστεί να αντιμετατωπίσετε μία ξαφνική οικογενειακή πρόκληση, αρκετοί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μία ξαφνική σύγκρουση / διάσπαση, με άτομο που συμβιώνετε, ή με άτομο του οικογενειακού σας κύκλου! Οι ξαφνικές συναισθηματικές εναλλαγές, η αντιδραστικότητα, η επαναστατικότητα αλλά και η αντίσταση σε κάθε τι που σας καταπιέζει ή σας δεσμεύει, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου…

Ιχθύς
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου έχει χαρακτήρα αιφνιδιαστικό, απρόβλεπτο αλλά και ανανεωτικό, αρκεί να προσέξετε τις παγίδες της περιόδου που σας αναφέρω! Από τον 3ο Ηλιακό σας οίκο, είναι φανερό ότι αυτό το διάστημα έχετε ξαφνικές αναλαμπές ιδέων, προτάσεις, ξαφνικές ειδήσεις, γνωριμίες, ενώ ο επικοινωνιακός σας τομέας ενεργοποιείται για τα καλά. Εσείς οφείλεται να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ιδέες και τις εμπνεύσεις της περιόδου! Τι πρέπει όμως να προσέξετε αυτή την περίοδο; Την ασυγκράτητη διάθεσή σας για μετακινήσεις (ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμα περιορισμοί), την εκρηκτικότητα του λόγου που εντέλει μπορεί να σας οδηγήσει σε καβγάδες (προσοχή σε σχέση με αδέρφια / γείτονες). Επιπλέον χρειάζεται προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων, ενώ να καλό είναι να είστε επιμελείς για να αποφύγετε βλάβες σε όχημα ή σε ηλεκτρολογικές συσκευές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!