ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 24 Απριλίου 2020

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ο συναισθηματισμός θα είναι έντονος, θα υπάρχει διάθεση για προσεγγίσεις και εξομολογήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ζητήματα οικονομικής φύσης βγαίνουν στο προσκήνιο, ανοίγει ο δρόμος για χρηματικές δοσοληψίες και αγοραπωλησίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι χαρακτήρες που έχουν τάση προς την υπερκατανάλωση, θα χρειαστεί να μπει όριο στις αγορές και στα περιττά έξοδα.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η ένταση που νιώθεις τις πρωινές ώρες μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς η ανασφάλεια σε κυριεύει. Δείξε ψυχραιμία και δεν θα χάσεις καθώς αργότερα η διάθεσή σου ισορροπεί και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές δείχνοντας κατανόηση στα πρόσωπα που έχεις γύρω σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανακουφίζει την ψυχή σου και σε οδηγεί στο να κάνεις πολύ φιλόδοξα όνειρα για εσάς τους δύο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συγκρούσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν τις πρωινές ώρες καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι τα οικονομικά σου δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενες. Μπορείς να βρεις με ψύχραιμους τρόπους λύσεις που θα σε βοηθήσουν και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς μετά το μεσημέρι κυριαρχεί και δίνει λύσεις.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε,  εκδηλώνεις άμεσα και δυναμικά τα συναισθήματά σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με ένταση θεωρώντας ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως θα ήθελες.

Αισθηματικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου άδικα. Δείξε ψύχραιμη στάση και αυτό θα σε ανταμείψει αφού μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος η έντονη ανησυχία που έχεις δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία σου με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα αν δεν καταφέρεις να την διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να μην εξελίσσονται τα επαγγελματικά ζητήματα όπως θα ήθελες καθώς νιώθεις το βάρος των ευθυνών να σε πνίγει και να σου δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα κοστίσουν στην επαγγελματική σου πορεία.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο έντονος συναισθηματισμός και η διάθεση για απομόνωση μπορεί να κυριαρχεί και να σου δημιουργεί κυκλοθυμία και μελαγχολία. Φρόντισε να ξεφύγεις από ότι σε πονάει και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν με αισιοδοξία. 

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε τραύματα του παρελθόντος να επηρεάσουν την παρούσα σχέση σου δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα. Δείξε αφοσίωση, κατανόηση και αγάπη και είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με φέρνει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που θα φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ευαισθησίες είναι πολλές και μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να δεις με ρεαλισμό όπως πρέπει να κινηθείς. Το ένστικτό σου είναι έντονο και μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για να κάνεις επιλογές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. 

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, οι φιλικές σου σχέσεις μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα εγείρουν ζητήματα εμπιστοσύνης. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα μεταξύ σας καθώς θα δουλέψετε ιδανικά για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσει με τα τρυφερά του συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την πορεία των στόχων σου ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς φαίνεται να μπαίνεις σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Αν δείξεις την επιμονή και υπομονή είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κερδίσεις έδαφος αργότερα αντιλαμβανόμενος διαισθητικά πως πρέπει να προχωρήσεις.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ένταση μπορεί να υπάρξει με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς δείχνεις έντονο εκνευρισμό και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για ψύχραιμη σκέψη. Κέρδισε χρόνο μακριά από τις συγκρούσεις και αξιοποίησε την έντονη διαίσθηση σου για να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσένα.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου καθώς πιθανότατα το ταίρι σου δεν εκτείνεται για την ένταση που νιώθεις. Ο αδέσμευτος θα πρέπει να δείξεις προσοχή στο πως συμπεριφέρεσαι σε νέο πρόσωπο που επικοινωνείς μαζί του καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν εντός της ημέρας με τους συνεργάτες μου μπορεί να σου χαλάσουν το κέφι. Αξιοποίησε το δυναμικό που νοιώθεις σε δράση και πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε τις σοβαρές συζητήσεις για μετά το μεσημέρι όπου μπορεί να δείξεις κατανόηση και να λάβεις ικανοποιητικές απαντήσεις. 

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να στραφείς σε επιμορφωτικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να παρακολουθήσεις σεμινάρια που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η ανάγκη να καλλιεργήσεις το πνεύμα είναι αυτή που σε καθοδηγεί στις επόμενες κινήσεις σου. 

Αισθηματικά

Αισιοδοξία και ρομαντισμό πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που φαίνεται ιδανικό για εσένα και γεννά μοναδικά συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις σε εργασιακό επίπεδο. Φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να μην μπεις σε συγκρουσιακή διαδικασία με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου χαλάσουν το κέφι και τη θετική διάθεση.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, επιδιώκεις να απομακρυνθείς από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν καθώς οι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους και δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και συγκρούσεις που θα έχουν ανυπολόγιστες επιπτώσεις για εσένα.

Αισθηματικά

Η έντονη επιθυμία ελέγχου προς το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για ηρεμία και όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Μην επιτρέπεις στις ανασφάλειες σου να προκαλούν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν θα σου είναι εύκολο να αφεθείς σε μία γνωριμία καθώς η υποψία και το έλλειμμα εμπιστοσύνης είναι στα ύψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν είναι πιθανό να μην εξελιχθούν όπως τα περίμενες τις πρωινές ώρες. Θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις βάζοντας εμπόδια σε καταστάσεις που θέλεις να λύσεις. Άκουσε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, κυριαρχεί η ανάγκη να κρατήσεις ισορροπίες με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αποφύγεις τις περιττές εντάσεις. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις μετά το μεσημέρι την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί για να δείξεις συναισθήματα και να λύσεις παρεξηγήσεις με πρόσωπα της οικογένειας.

Αισθηματικά

Η κυκλοθυμική διάθεση που μπορεί να υπάρχει θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου και δεν θα επιτρέψει στα συναισθήματα και στις ανάγκες να ξεδιπλωθούν. Όλα εξαρτώνται από τη δική σου διάθεση. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου, προσοχή σε πιθανές αυταπάτες που αργότερα μπορεί να σου κοστίσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν θετικά αν καταφέρεις να περιορίσει την κυκλοθυμία και την διάθεση να επιβληθείς με πλάγια μέσα. Αυτό θα δημιουργήσει εκρηκτική διάθεση από τους άλλους και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος. Περιόρισε τον εκνευρισμό που δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τα επόμενα βήματά σου. 

  

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η καθημερινότητα μπορεί να σου δημιουργεί άγχος καθώς έχεις έντονα την επιθυμία για δράση και διασκέδαση, κάτι που δεν είναι εύκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου διαφορετικά θα σε οδηγήσουν σε εντάσεις που είναι ανωφελές και θα επηρεάσουν τις καθημερινές συναναστροφές σου.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να περιορίσεις την κριτική και το άγχος που μεταδίδεις στο ταίρι σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και δυσάρεστο κλίμα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς στο φλερτ καθώς είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και στη δουλειά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νευρικότητα που μπορεί να επικρατήσει τις πρωινές ώρες θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα συγκρουσιακός και εμμονικός με καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με περίσσια ψυχραιμία τα όποια ζητήματα προκύψουν καθώς μόνο αυτό θα σε βοηθήσει. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικά συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε ταλέντα που θέλεις να αναδείξεις αρκεί να αφήσεις το έλλειμμα αυτοπεποίθησης στην άκρη που σου δημιουργεί εκνευρισμό και δεν επιτρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις.

Αισθηματικά

Τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν στη σχέση σου και δίνουν το σύνθημα για έντονο ρομαντισμό και τρυφερότητα που θα απογειώσει εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτο μπορεί να υπάρχει επικοινωνία με νέο πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορείς να ζήσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπαθείς να κυριαρχήσει σε επαγγελματικό επίπεδο όμως η αδιαλλαξία και το πείσμα είναι κακοί σύμβουλοι. Φρόντισε να δείξεις ανοιχτό πνεύμα και να μην αφήσεις τους φόβους να επηρεάσουν επαγγελματικά σχέδια και πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η ανάγκη να στραφείς στην οικογένεια είναι διάχυτη όμως δεν αποκλείεται τις πρωινές ώρες να δείξεις έντονο εκνευρισμό και να μπεις αντιπαραθέσεις. Καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις καθώς μετά το μεσημέρι ισορροπίες ψυχολογικά και μπορείς να δεις την οποία κατάσταση από τη θετική της σκοπιά.

Αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου και να περάσεις έντονες στιγμές πάθος και ρομαντισμού στον προσωπικό σου χώρο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια και σου δίνει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δεν θα βοηθήσουν για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με τους συνεργάτες σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν δείχνεις να είσαι συνεργάσιμος, παρά θέλεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ,  στρέφεις την προσοχή σου στο κοντινό περίγυρο καθώς πρόσωπα μέσα από αυτόν μπορούν να σε συμβουλέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις απωθημένο του παρελθόντος που σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και να απολαύσεις μετά το μεσημέρι τις συζητήσεις και τις χαλαρές στιγμές που σε βοηθούν να ανακάμψεις ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες του παρελθόντος να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που θα χαλάσει την τρυφερή ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου φτιάχνει το κέφι και σε ωθεί στο να κάνεις όνειρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δείξε προσοχή σε εμπορικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα σου προκαλέσουν άγχος. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς σου δείχνει τον κατάλληλο τρόπο διαχείρισης για να αποφύγεις τις όποιες παγίδες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!