GOSSIP

"Κράζουν" τους Beckhams για αυτό που έκαναν εν μέσω πανδημίας

O David και η Victoria Beckham, ως celebrities, ήταν από τους πρώτους που στήριξαν τη καμπάνια που καλούσε τους πάντες να μένουν στο σπίτι, ενώ μέσω social media, έκαναν κινήσεις... αλληλεγγύης, όπως το να τηλεφωνήσουν σε νοσηλευτικό προσωπικό, να χειροκροτούν τους γιατρούς και πολλά άλλα. Όμως τώρα κάτι έκαναν που εξόργισε πολλούς και τους... κράζουν!

Τα τελευταία 24ωρα, τόσο δημοσιεύματα στον Τύπο όσο και αναρτήσεις στα social media, στηλιτεύουν το πασίγνωστο ζευγάρι, επειδή η Victoria, αποφάσισε να βγάλει σε αναστολή 30 εργαζόμενους στον Οίκο Μόδας που διαθέτει και να εκμεταλλευτεί τα μέτρα και την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει η βρετανική κυβέρνηση στις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας.


Όμως το γεγονός πως η περιουσία των Beckhams εκτιμάται πως ξεπερνά τα 335 εκατομμύρια λίρες (σχεδόν 381 εκατομμύρια ευρώ) προκάλεσε οργισμένα σχόλια, από πολλούς που τονίζουν πως το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν θα έπρεπε να αρπάζει χρήματα του Δημοσίου σε μια δύσκολη εποχή.


Ακόμα και ο διάσημος κωμικός Ricky Gervais, φάνηκε να έχει εξοργιστεί με τα όσα άκουσε για τους Beckhams και έκανε like σε ένα tweet κάποιου που τους έβριζε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!