ΖΩΔΙΑ

Τα... φεγγάρια του Μαΐου θα φέρουν πολλές εντάσεις σε πολλά ζώδια

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης πλησιάζει και μέσα σε αυτόν θα έχουμε μια Πανσέληνο και μια Νέα Σελήνη, που και οι δυο θα φέρουν εντάσεις και εκνευρισμούς σε αρκετά ζώδια, αλλά θα σημάνουν και νέα ξεκινήματα.

Στο oroskopos.gr, διαβάσαμε ποιους θα επηρεάσουν περισσότερο τα φεγγάρια του Μαΐου 2020

Πανσέληνος 7 Μαΐου 2020 και ώρα Ελλάδας 12:45μμ στο ζώδιο του Σκορπιού (17ο20′). Είναι ένα “συγκρουσιακό” φεγγάρι όπου αναμένεται να κορυφώσει διενέξεις και ασυμφωνίες και να εντείνει τον εκνευρισμό και την απολυτότητα σε αποφάσεις. Η επιρροή είναι πιο αισθητή για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχου προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 15-19 μοίρα των παραπάνω ζωδίων

Νέα Σελήνη 22 Μαϊου 2020 και ώρα Ελλάδας 19:38μμ στο ζώδιο των Διδύμων (2ο04′). Σημαντικές νέες ενάρξεις θα μπορούν να έχουν μία σταθερή μορφή και προοπτική. Δεν λείπουν η ένταση και ο εκνευρισμός λόγω μεταβολών που προκύπτουν αυτό τον καιρό. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, και όσοι έχουν προσωπικους πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 0-4 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Θετικές ευκαιρίες για ένα ελπιδοφόρο νέο ξεκίνημα έχουν οι Ζυγοί, Υδροχόοι και δευτερευρόντως οι Κριοί, Λέοντες των πρώτων ημερών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!