GOSSIP

O Gerard Butler είναι ξανά ζευγάρι με μοντέλο από την Ελλάδα [εικόνες]

Ο χολιγουντιανός σταρ Gerard Butler, που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στην ταινία "300", λέγεται πως δεν είναι πλέον single, αλλά έχει επιστρέψει στην αγκαλιά μια Ελληνίδας μελαχρινής καλλονής, με την οποία ήταν ζευγάρι και στο παρελθόν.

Ο λόγος για το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, που λέγεται πως ήταν ζευγάρι με τον Gerard, το 2019, αλλά ο δεσμός τους τελείωσε, όταν ο σταρ επέστρεψε για λίγο στην αγκαλιά της πρώην  συντρόφου του Morgan Brown, με την οποία ήταν μαζί για πολλά χρόνια.


Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Gerard Butler, χώρισε και πάλι με την 49χρονη ηθοποιό Morgan Brown, και έχει επιστρέψει στην αγκαλιά της Σοφίας.


Λέγεται πως ο διάσημος ηθοποιός ήταν αυτός που βοήθησε τη Σοφία Χαρμαντά στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αμερική. Όταν η καλλίγραμμη καλλονή ξεκίνησε την καριέρα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Butler ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε για τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.


Και τώρα, που ο Gerard επισκέφτηκε πρόσφατα ξανά την Ελλάδα, ο φακός τους εντόπισε ξανά μαζί.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!