GOOD LIFE

Απίστευτες ιστορίες από εργαζόμενες σε εταιρείες με ροζ τηλέφωνα

Οι τηλεφωνικές εταιρείες με γραμμές σεξ είναι από τις πιο επικερδείς επιχειρήσεις στον πλανήτη. Βέβαια οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτές και απαντούν με αισθησιακές φωνές δεν έχουν καμία σχέση με την φαντασίωση του καθενός, ενώ οι ιστορίες που αναφέρουν για τα όσα ακούν από τους πελάτες, λόγω της δουλειάς τους είναι εντυπωσιακές.

Το Daily Beast κάνει ένα αφιέρωμα στους υπαλλήλους των ροζ τηλεφώνων, που αποκαλούνται sex operators με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του φωτογράφου Philip Tolerdano  ο οποίος μίλησε και φωτογράφησε περίπου 30 γυναίκες και άντρες που εργάζονται σε υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ . Το εντυπωσιακό είναι πως το 1/4 των sex operators σε μια μέση εταιρεία είναι άνδρες. Όπως λένε, οι γυναίκες τους τηλεφωνούν με σκοπό να νιώσουν ότι ασκούν εξουσία πάνω τους. Όμως γιατί αποφασίζουν να κάνουν αυτή τη δουλειά; Κυρίω ο λόγος είναι τα χρήματα. Μία από τις εργαζόμενες ως sex operator είπε στον Toledano ότι πλέον έχει μαζέψει αρκετά λεφτά για να τα παρατήσει και να κάνει μία κανονική σχέση. Σύμφωνα με το Forbes, μία/ένας sex οperator κερδίζει 20 δολάρια την ώρα ή περίπου 40.000 το χρόνο.
Δεν είναι όμως μια εύκολη δουλειά, αφού δεν λείπουν τα απρόοπτα. "Μόλις χθες το βράδυ έλαβα το πιο τρομακτικό τηλεφώνημα από πελάτη για τηλεφωνικό σεξ, στην καριέρα μου. Αυτοκτόνησε την ώρα του τηλεφωνήματος", σημειώνει μια μεσήλικη sex operator "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο από τον πυροβολισμό και τον γδούπο από το σώμα του να πέφτει στο πάτωμα", αναφέρει η ΄ίδια, στο βιβλίο Phonesex, του φωτογράφου Phillip Toledano. Παράλληλα μία μελαχρινή sex operator κοντά στα 30 περιγράφει στο βιβλίο πως ένας πελάτης με το όνομα Gary, έβλεπε το σόου "Ποια είναι η πιο δυνατή γυναίκα του κόσμου", την ώρα που της μιλούσε στο τηλέφωνο. Για να συμμετέχει και αυτή στην φαντασίωση του, του περιέγραφε πως μπορεί εύκολα να σηκώσει μία μοτοσυκλέτα ενώ αυτός την παρακαλούσε από το τηλέφωνο να του σηκώσει το... αυτοκίνητο της φιλενάδας του, ένα Mazda Miata, με αυτή μέσα. Άλλοι πελάτες προτιμούν μία γυναίκα στο τηλεφωνικό κέντρο, πιο συνεσταλμένη και κοντρολαρισμένη. Κάποιοι προτιμούν η τηλεφωνήτρια να συμπεριφέρεται σαν "άβγαλτη παρθένα" και άλλοι να βρίζει και να τους προκαλεί. "Είμαι το ναρκωτικό τους, του μαθαίνω πως να προσφέρουν ευχαρίστηση στον εαυτό τους", λέει μία όμορφη, αδύνατη μελαχρινή εργαζόμενη σε κέντρο τηλεφωνικού σεξ. "Το χειρότερο που μου έτυχε ήταν ένας πελάτης, που ήθελε να κοιμηθώ με την γυναίκα του", αναφέρει. Δείτε όλο το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!