GOSSIP

H Μπόμπα μας δείχνει τη κοιλιά της και διαψεύδει πως είναι έγκυος [εικόνα]

O Σάκης Τανιμανίδης, ήταν αυτός που πρώτος έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα και μετά και η ίδια έκανε το ίδιο με μια ανάρτηση στο Instagram.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όταν είδε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Σάκης  Τανιμανίδης και τον έδειχνε να ξυρίζεται.


«Φίλε εσύ το κάνεις εκ του ασφαλούς, είσαι παντρεμένος περιμένεις και παιδί. Εγώ είμαι μόνος με μούσια και μαλλιά» έγραψε ο Αλεξάνδρου και αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Μπόμπα.
Ο Σάκης όμως μίλησε χθες σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και το διέψευσε, ενώ με τη σειρά του και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα περί εγκυμοσύνης, απλά ήθελε να πει πως η φυσική εξέλιξη του γάμου, είναι και ένα μωράκι.

 

Και λίγο αργότερα και η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τη σχετική διάψευση μέσω Instagram, όπου πόζαρε δείχνοντας την εντελώς flat κοιλίτσα της και έγραψε: «After workout hydration!!! Μπορεί εγώ και το ψυγείο μου να έχουμε αναπτύξει μια σχέση αγάπης και μίσους σε αυτήν την περίοδο του #μενουμεσπιτι , αλλά τώρα αποφάσισα να αντισταθώ και να πιω μόνο ένα σπιτικό παγωμένο τσάι.  #goodforme

ΥΓ. Σήμερα κυκλοφορούν κάποια νέα που δεν ισχύουν. Ήθελα να σας πω ευχαριστώ για τα υπέροχα μνμτα σας, αλλά κρατήστε τα για το μέλλον. Σας αγαπώ πολύ! »

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Apr 9, 2020 at 8:41am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!