GOSSIP

O (αγνώριστος πια) Τανιμανίδης διαψεύδει πως η σύζυγός του είναι έγκυος

Ο Σάκης Τανιμανίδης, εν μέσω καραντίνας αποφάσισε μετά από 10 χρόνια να ξυρίσει τα μούσια του και έγινε αγνώριστος, αλλά ένα σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram στάθηκε η αφορμή να φουντώσουν οι φήμες πως το ζεύγος Τανιμανίδη περιμένει το πρώτο του παιδί.

Ο Σάκης διασκεδάζει με το πόσο αγνώριστος και νεότερος δείχνει χωρίς τα μούσια και έγραψε στο Instagram: «Δε με αναγνωρίζω ούτε εγώ!!  Δεν πειράζει όμως, από το πείραμα βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα όπως:⁣

1) ότι τα μούσια υπάρχουν για κάποιο καλό λόγο στους άντρες..⁣

2) ότι είμαι τυχερός που τα σχολεία είναι κλειστά και δεν έχω μάθημα αύριο! »


Παράλληλα όμως αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες πως η σύζυγός του και παρουσιάστρια Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος.


Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όταν είδε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Σάκης και τον έδειχνε να ξυρίζεται.


«Φίλε εσύ το κάνεις εκ του ασφαλούς, είσαι παντρεμένος περιμένεις και παιδί. Εγώ είμαι μόνος με μούσια και μαλλιά» έγραψε ο Αλεξάνδρου και αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Μπόμπα.
Ο Σάκης όμως μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και το διέψευσε, ενώ με τη σειρά του και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα περί εγκυμοσύνης, απλά ήθελε να πει πως η φυσική εξέλιξη του γάμου, είναι και ένα μωράκι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!