GOSSIP

H Χαρά Παππά εξήγησε γιατί ανησυχεί για την υγεία του Μπουράκ

To μοντέλο Χαρά Παππά που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, είναι γνωστό πως διατηρεί δεσμό εδώ και πολύ καιρό με το διάσημο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, αλλά το ζευγάρι δεν είναι μαζί τώρα που η επιδημία του κορωνοϊού, μαστίζει και την Τουρκία και η Χαρά εξήγησε πως έχει σοβαρούς λόγους για να ανησυχεί για την υγεία του συντρόφου της.

Η Χαρά μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως η ίδια βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και της είναι αδύνατο να βρεθεί μαζί με το σύντροφό της,  που βρίσκεται στην Τουρκία καθώς έχουν διακοπεί οι συγκοινωνίες Ελλάδας - Τουρκίας και στην Ελλάδα υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων.

Η Χαρά Παππά αποκάλυψε πως ο Μπουράκ Χακί ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, καθώς έχει χρόνιο πρόβλημα υγείας με τους πνεύμονες.

«Έπρεπε να φύγω από την Τουρκία και να έρθω στην Ελλάδα για κάποιες δουλειές. Και αναγκαστικά μετά, λόγω του ιού, δεν ταξίδεψα. Και έκατσα εδώ. Καθημερινά που μιλάμε υπάρχει μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του. Απλά εγώ προσπαθώ να τα ισορροπήσω και να είμαι λίγο πιο θετική και πιο αισιόδοξη. Κι αλήθεια είναι ότι επειδή έχει και πρόβλημα με την υγεία του, το βιώνει λίγο πιο έντονα γιατί ανησυχεί λίγο παραπάνω.

Έχει ένα πρόβλημα με τους πνεύμονες, οπότε ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Είναι στο σπίτι με τη γιαγιά του και τον γιο του. Η γιαγιά του είναι 89 χρονών. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο πανικός έχει προέλθει επειδή δεν ακούγονται όλα τα κρούσματα στην Τουρκία. Προχθές ο Μπουράκ μου είπε πως υπάρχει κρούσμα κορονοϊού και στο χωριό που μένει. Είναι χρόνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπουράκ. Το έχει από μικρή ηλικία» είπε, μεταξύ άλλων, η Χαρά Παππά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!