GOSSIP

H Kylie Jenner ξεκινά να φτιάχνει αντισηπτικά χεριών

Η 22χρονη δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner, που έγινε πάμπλουτη όχι μόνο ως μέλος της οικογένειας Kardashian, αλλά κυρίως χάρη στην εταιρεία καλλυντικών της Kylie Cosmetics, κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα μολονότι, ως γνήσια Kardashian, συνηθίζει να αποκαλύπτει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής της στα social media, η ίδια δεν έχει ποστάρει τίποτα για την κοινωνική προσφορά που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες.


Αρχικά έγινε γνωστό πως η Kylie... αθόρυβα δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια σε νοσηλευτικό ίδρυμα και τώρα μια ανακοίνωση που έγινε από την εταιρία Coty Inc, τον όμιλο επιχειρήσεων που πλέον έχει εξαγοράσει μεγάλο μέρος των μετοχών της εταιρίας καλλυντικών της Kylie, κοινοποίηθηκε πως η Kylie Cosmetics ξεκινά την παραγωγή αντισηπτικών χεριών που θα δοθούν δωρεάν για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των νοσοκομείων της Καλιφόρνια εξαιτίας της πανδημίας.

Δημοσίευματα επίσης αναφέρουν πως αυτή ήταν μια απόφαση που πήρε η Kylie σε συνεργασία με την μητέρα της Kris Jenner, ενώ τονίζουν πως κανείς δεν γνωρίζει αν η Kylie έχει κάνει και άλλες δωρεές, αφού δεν τις ανακοινώνει η ίδια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!