GOSSIP

H Gwyneth Paltrow μιλά για τα προβλήματα σεξ που έχει λόγω καραντίνας

Η χολιγουντιανή σταρ Gwyneth Paltrow, εμφανίστηκε εντελώς άβαφη, ατημέλητη και με γυαλιά σε ένα νέο βίντεο στο YouTube και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της καραντίνας παντού: ακόμα και στη σεξουαλική ζωή με το νέο σύζυγό της.

H Gwyneth το 2018, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά (στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Chris Martin των Coldplay, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά) και ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο γνωστός παραγωγός  Brad Falchuk.


Τώρα όλοι μαζί μένουν σπίτι εξαιτίας της καραντίνας στο πολυτελές διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη.


Θυμίζουμε πως η Goop σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει πως με το σύζυγό της, έχουν επιλέξει να μην μένουν μαζί όλες τις μέρες της εβδομάδας, για να διατηρούν πιο υγιή τη σχέση τους.


Όμως αυτό πλέον δεν συμβαίνει και η Gwyneth, μαζί με το σύζυγό της, μίλησαν με την σύμβουλο ζευγαριών και ψυχολόγο Michaela Boehm, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω καραντίνας.


Έτσι ακούσαμε τη 46χρονη σταρ να λέει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον 13χρονο γιο της Moses και την 15χρονη κόρη της Apple, που θέλουν διακαώς να βρεθούν με τους φίλους της και πως δυσκολεύονται επειδή δεν βλέπουν τον πατέρα τους και ζουν με τον πατριό τους, αλλά μίλησε και για το... σεξουαλικό εκνευρισμό που βιώνουν ως ζευγάρι με το σύζυγό της, ενώ η Goop μετέφερε στη ψυχολόγο και ερωτήματα που δέχτηκε για θέματα σεξ εν μέσω καραντίνας και από φαν της.


Πάντως ο Brad έμοιαζε να ενδιαφέρεται κυρίως για το πως κανείς μπορεί να έχει καλή ψυχολογική διάθεση ενώ είναι περιορισμένος στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο που φέρει τον τίτλο "πως θα βρούμε την οικειότητα σε αβέβαιους καιρούς"



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!