GOOD LIFE

Τα 6 χρήσιμα tips αν άρχισες να ψωνίζεις ρούχα on line

Η επιβολή μέτρων για τον περιορισμό της διασπορά του κορωνοϊού, έχει αναγκάσει πολλές και πολλούς να πουν αντίο σε μια αγαπημένη τους συνήθεια: τα ψώνια και οι βόλτες στην αγορά. Και η λύση που πολλοί έχουν βρει εν μέσω καραντίνας είναι το on line shopping.

H αλήθεια είναι πως εδώ και πολλά χρόνια διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός όσων επιλέγουν ένα e -shop για να κάνουν τις αγορές σου, αφού όχι μόνο μπορείς να ψωνίσεις τα πάντα, από την άνεση του σπιτιού σου χωρίς καμιά ταλαιπωρία, αλλά συχνά βρίσκεις και πολύ καλές προσφορές.
Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις , ειδικά αν ψωνίζεις ρούχα on line

1. Διάβασε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Τα περισσότερα sites έχουν λεπτομέρειες για τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους. Εάν υπάρχει μοντέλο στις φωτογραφίες του προϊόντος, συνήθως στα στοιχεία θα δεις το size που φοράει το μοντέλο. Έτσι, θα μπορείς να συγκρίνεις τα μεγέθη με βάση το δικό σου. Έπειτα, υπάρχουν όλα τα χαρακτηριστικά, από τα υλικά μέχρι και το fit του ρούχου. Όλα αυτά τα στοιχεία θα σε βοηθήσουν να κρίνεις αν το ρούχο που κοιτάς είναι θα έχει καλή εφαρμογή πάνω σου, αν σ’ αρέσει το ύφασμα κτλ., κάνοντας τελικά τη σωστότερη αγορά.

2.  Απέφυγε ρούχα με έντονες ραφές

Για να είσαι σίγουρη για το fit του ρούχου που αγοράζεις, φρόντισε το σχέδιο να μην έχει έντονες ραφές. Και εξηγώ: αν αγοράσεις ένα ρούχο με ραφές κάτω από στήθος για παράδειγμα, και δεν έχεις μεγάλο στήθος, δεν θα κολακεύει. Στο online shopping, φρόντισε τα ρούχα που επιλέγεις να μην έχουν ορατές ραφές. Αυτό ισχύει και για τυχόν πιέτες που ακουμπούν σε σημεία του σώματος με αποτέλεσμα να μην κολακεύουν ή να εφαρμόζουν σωστά στο σώμα.

3. Προτίμησε «σταθερά» υφάσματα

Όταν πρόκειται να αγοράσεις ρούχα με πιο στενή εφαρμογή, σιγουρέψου ότι το ύφασμά τους είναι σταθερό. Τα λεπτά υφάσματα δεν έχουν πάντα την καλύτερη εφαρμογή και συνήθως χρειάζονται μεταποίηση. Ειδικά, από την στιγμή που δεν μπορείς να δοκιμάσεις το ρούχο, για να αποφύγεις τις επιστροφές, βεβαιώσου ότι το ύφασμα είναι σταθερό, άρα θα προσφέρει και καλύτερη εφαρμογή στο σώμα.

4 Προτίμησε να αγοράσεις ρούχα με απλές γραμμές ή ρούχα που εύκολα "σηκώνουν" μεταποίηση.

Όσο λιγότερο... περίπλοκο είναι ένα ρούχο, και όσο πιο "ριχτό" ή "μακρύ" τόσο πιο εύκολα μπορείς ακόμα και αν δεν σου κάνει να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου με τη βοήθεια μιας μοδίστρας ή ενός ράφτη και με σχετικά χαμηλό κόστος.

5. Βρες μια μοδίστρα ή έναν ράφτη

Ακόμα και όταν ψωνίζεις από φυσικό κατάστημα, είναι σημαντικό να έχεις κάποιον που άμα χρειαστεί μπορεί να φέρει ένα ρούχο ακριβώς στα μέτρα σου για να εφαρμόζει τέλεια πάνω σου.

6. Προτίμησε να κάνεις αγορά από τα ίδια e shops ή από brands που ήδη γνωρίζεις και έχεις ήδη ψωνίσει.

Αυτό θα σε βοηθήσει να διαλέξεις σωστά το νούμερό σου, αφού για τα μεγάλα brands ισχύουν τα ίδια μεγέθη παντού (και στα e shops). Από την άλλη κάποια e shops έχουν τα δικά τους "μέτρα" σαν οδηγό για να βρεις το σωστό μέγεθος, οπότε αν κάνεις μια αγορά και σου βγει καλή, μετά ξέρεις ακριβώς τι μέγεθος να επιλέξεις για κάθε αγορά σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!