ΖΩΔΙΑ

H Αφροδίτη από αύριο θα φέρει "δώρα" σε 4 ζώδια μέχρι και τον Αύγουστο

Η Αφροδίτη, στις 3 Απριλίου, εγκαταλείπει τον Ταύρο και περνά στους Δίδυμους όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Αυγούστου  θα φέρει μια βελτίωση στα οικονομικά και τα ερωτικά, αλλά και την καθημερινότητα όλων μας, τα παρακάτω 4 ζώδια όμως ευνοούνται πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά; 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί λόγω καταστάσεων άμεσα να μην εισπράξεις τα δώρα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, ωστόσο, θα μείνει τόσο καιρό που θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω! Όχι μόνο θα βγει η ερωτιάρικη και παιχνιδιάρα φύση σου, αλλά κι ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι θα κάνεις, προκειμένου να μην μένεις με την απορία. Από την άλλη, επικοινωνιακά δε θα πιάνεσαι, από δω θα τα πας, από εκεί θα τα φέρνεις, το δικό σου θα γίνεται, αφού έχεις τον τρόπο να πείθεις και τον πιο δύσκολο άνθρωπο. Ξέγνοιαστος, ανέμελος και σχεδόν με μια εφηβική διάθεση, θα τραβάς το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλλου, αφού θα είσαι σαν την ακτίνα ήλιου μέσα στο γκρίζο. Όχι τώρα, αλλά στο άμεσο μέλλον που θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα στο πλησίασμα και τις καινούργιες επαφές, θα έχεις τις ευκαιρίες να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις, να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως να περάσεις καλά, βγάζοντας τα σπασμένα του προηγούμενου καιρού. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το πιο πιθανό είναι να έμεινες με το παράπονο, λόγω των καταστάσεων που επικρατούσαν και δεν ευχαριστήθηκες όσο θα ήθελες την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Τώρα όμως περνά στον 2ο οίκο σου και θα κάτσει αρκετό καιρό, προσπαθώντας να σε αποζημιώσει ηθικά και υλικά. Δεν είναι μόνο ότι θα σε κάνει πιο ευέλικτο και τσαχπίνη, αλλά θα σου δώσει και το κίνητρο να ξεκολλήσεις από τις συντηρητικές σου θέσεις και να δεις αλλιώς τα πράγματα στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Κι εδώ που τα λέμε, βλέποντας τι γίνεται γύρω σου, το πιο εύκολο θα είναι να το ρίξεις κι εσύ στην τρελή, να κοιτάξεις πώς θα βγεις κερδισμένος και στους δυο τομείς, αφού ουδέν μονιμότερον του προσωρινού! Ίσως ψάξεις τρόπους και εναλλακτικές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, εφ' όσον το 'χεις! Τα επίπεδα της σεξουαλικότητά σου έτσι κι αλλιώς θα είναι ανεβασμένα, όμως πιο πιθανό είναι να αναζητάς ανάλαφρες περιπέτειες που θα σε αναζωογονήσουν, παρά μια σταθερή συντροφιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 8ο οίκο σου, φορτωμένη με δώρα, τόσο υλικά, όσο και ερωτικά, δύο τομείς που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μάλιστα, κάτω από αυτές τις συγκυρίες, το να παραμείνεις αλώβητος και να μην χάσεις ό,τι έχεις είναι πιο σημαντικό, αφού αρκετοί μετρούν ζημιές και χασούρες. Θα επωφεληθείς από διάφορες καταστάσεις και αν παραμείνεις ευλύγιστος και έτοιμος να αρπάξεις τις ευκαιρίες, τότε θα βγάλεις και χρήμα, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να καλύψεις τις άμεσες υποχρεώσεις σου, χωρίς να βάλεις χέρι σε αυτά που έχεις στην άκρη (αν έχεις) ή να αγχωθείς για το πώς θα τα βγάλεις πέρα. Ευνοϊκές ρυθμίσεις ή εξελίξεις θα έχεις κι από τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία ή την εφορία. Από την άλλη, ο έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και το πιο πιθανό είναι να ελκύσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονη χημεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου φέρνει ένα δροσερό αεράκι στην ερωτική σου ζωή ή τουλάχιστον κάνει εσένα να στραφείς προς τον έρωτα, προκειμένου να ξεφύγεις από τα άλλα θέματα που αντιμετωπίζεις και σε μιζεριάζουν. Το κύριο ζητούμενό σου θα είναι να βρεις ένα ταίρι για να περνάς όμορφα, να μην εξαρτάται από σένα, αλλά κυρίως να υπάρχει επικοινωνία και να "φτιάχνει" το μυαλό σου κι όχι μόνο το κορμί σου. Αρκετά σκασμένος είσαι από τα άλλα ζητήματά σου, το μόνο που δε θέλεις αυτή την εποχή είναι πάθη και δράματα γι' αυτό και αν δε σου βγαίνει όπως το έχεις στο μυαλό σου, θα στρίβεις αλά Γαλλικά.  Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η ιδανική περίοδος για να εξομαλύνεις εντάσεις με το ταίρι σου, αλλά και να ευχαριστηθείτε τη ζωή σας, πρώτα στο σπίτι και μετά, όταν όλα περάσουν, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας. Ακόμα, ωραίες στιγμές και χαρές, να περιμένεις κι από το παιδί σου.  

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!