GOSSIP

O Νίκος Χατζηνικολάου μας είπε πως ανησυχεί για το γιο του που είναι στο Λονδίνο

O γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, είναι μεταξύ αυτών των γονέων, που το τελευταίο διάστημα, ανησυχούν πολύ για τις εξελίξεις στο Λονδίνο, όπου η πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται να μην μπορεί να ελεγχθεί από τις Αρχές, αφού και ο δικός του γιος, βρίσκεται στο Λονδίνο.

Ο Πάνος Χατζηνικολάου, είναι 26 ετών και καρπός του πρώην γάμου του Νίκου Χατζηνικολάου με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση (ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει τρία ακόμη παιδιά με τη νυν σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη).


Ο Πάνος, αποφοίτησε το 2016 από το London School of Economics και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και εργάζεται στο Λονδίνο.


Τώρα ο πατέρας του, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση που είχε με το γιο του στο Λονδίνο και μοιράστηκε με όλους το άγχος του για τις άσχημες εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του κορωνοϊού.
«Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου,που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.Εχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν... Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!» έγραψε στη λεζάντα




 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOS (@nikoschatzinikolaou) on Mar 31, 2020 at 2:34pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!